![]() |
|
Araç koltuk kılıf önerileriniz ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
boraa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: kdz ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2011 Saat 14:29 |
Siyah renk pug 206 ma koltuk kılıfı arıyorum.önerebileceğiniz renk,model varmı üstadlar.hangi tür alsam daha kullamışlı olur ve yakışır.tecrübelerinizi bekliyorum.teşekkür ederim. Düzenleyen AlbayDemircan - 14 Mayıs 2011 Saat 01:07 |
|
Feline 2006
1.4 otomatik orijinal :) |
|
![]() |
|
furkanbaki ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: mersin/anamur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanbaki
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
valla kardeşim önemli olan takan usta ben taktırdım kendim seçtim kalite olarak elimdeki en iyisi dedi tanıdıktı ama koltukları hepsini sökerek yaptı şuan orj koltuk gibi oldu saolsun usta
|
|
![]() |
|
boranaydogmus ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2010 Konum: Kırşehir/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 181 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı boranaydogmus
bence orijinal kılıfı bütün kılıflardan güzel. Eğer kirliyse temizlettir.
|
|
206 X-Design 1.4 Benzin/Lpg
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bencede kardesım kılıfa verecegın parayı kuafore ver orjınal kullan derim bende :)))
|
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
Katılıyorum ...
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
Ya eskidiyde?
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
ozaman yıllardır yıpranma aşınma yinede seni yarı yolda bırakmam sebebini düşünerek döşemeyice yeni döşeme yaptırarak ödüllendir (:
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Keşke bende eskise idi. Başkasında eskimiş. Yaptırmak bana düştü. Yine de mecburen ben ödüllendireceğim galiba.
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
olsun o görevini yapmış ama (: sağlık olsun.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
vallahi dostlar
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
benim aracı aldığımda üzerinde kılıf vardı ilk işim söküp atmak oldu :)
|
|
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
|
![]() |
|
sana katılıyorum. nedense bende kılıf ısını hıc sevmıyorum. yapılacaksa doseme yenıletırım. ama yıne kılıf takmam.
bırde bu kılıf olayında yapılan bır hata var. yan aırbag olan araclarda normal kılıf kullanılmaması lazım. cunku Allah muhafada ıhtıyac olurda aırbagın patlaması gerekır o anda sıkıntı cıkaracak. bunu cok kımse dusunmuyor... yan aırbaglı araclar ıcın ozel kılıflar vardır. aırbagın oldugu yerler acıktır. buna dıkkat edılmesı gerekır
|
|
![]() |
|
hımmm.. hassas bir mevzuuu... bak bu hiç aklıma gelmemişti..
|
|
![]() |
|
boraa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: kdz ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
+1
![]() |
|
Feline 2006
1.4 otomatik orijinal :) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |