![]() |
|
bütün tesisatım bu... lütfen yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
cesva25 ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2011 Saat 12:17 |
arkadaşlar ekteki resimler tipomda yaptığım uygulamalara aittir.. tipomu sattığım için bütün tesisatımı sökmüştüm... şimdi almış olduğum 306 tıya uygulayacağım... bir kaç sorum olacak..
1: aracımın aküsü 60 amperlikten başka bir akü olmadı.. bu yüzden bagaja ikinci akü elimdeki 72 amperlik akü yeterli olcaktır sanırım... kapasitöre gerek varmı ..? 2: daha öncede bahçeli evlerde güven pandizotta kabini yaptırdım .. ama fiyatları çok pahalı... önerebileceğiniz pandizotçu varmı ? 3: elimdeki 10 adet midi şöyle düşündüm .. ön kapılara sağlı sollu 2 arka kapılara sağlı sollu 2 arka kabartmalı pandizot 6 tane düşünüyorum.. değişik fikre olan varmı ??? 4: 306 tıların kapı içleri yarım deri yarım kumaş olduğundan kapılara uygulanması gereken mid için pandizotlar doğal olarak yarım pandizot yapılacak sanırım.. bu demektirki 4 kapı için yarıya kadar pandizot olacak.... bide bagaja kabartmalı pandizot yapılırsa maaliyet uçuk olacaktır.. bu konuda mutlaka önerilerinizi bekliyorum... Düzenleyen CeCoLi - 20 Mayıs 2011 Saat 00:20 |
|
![]() |
|
cesva25 ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
resimlerde görünmeyen 3 adet anfi + akü + kablolar
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Allah arabana binenlerin yardımcısı olsun.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
monur ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
O araç dan çıkan ses ile çalınan şarkılar anlaşılabiliyor mu? İnsan ne konuştuğunu anlar,nede insanda kulak kalır. Bana orjinalleri bile fazla geliyor
![]() |
|
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
|
![]() |
|
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
Harbiden arabada durabiliyor musun
![]() |
|
![]() |
|
vallahi arkadaşlar...toplam 9500 watt güçünde tesisatım... açık sölemek gerekirse camı kapatıpta sesi dibine kadar vurmaya cesaret edemedim... çünki kulağımdaki zarın patlamasından korktum :))) genelde camlar açık sesi açıyordum :)) bu arada tipoların arka bagaj kapıları fiberden yapıldığı için 5 aayrı yerden kapısını çatlatmıştım..... şimdi bu teskomu 306 tıma monte edicem ama adam gibi bi yer lazım pandizotlar için :)
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
kolay gelsin diyorum başka bişey demiyorum
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
insomnia ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
bu bir intihar ...
|
|
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
|
![]() |
|
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Kardesim tesisat 10 numara ama 306 tı ne oluyo ya :D 306 dan sonra tı yazma lütfen, cok tuhafima geldi ;) Kizma haa ;)
|
|
![]() |
|
:)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
yusuf206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
basın birinin göbek içerimi kaçmış acaba ??
|
|
206 XT 118 HP
|
|
![]() |
|
yusuf206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
pardon yanlışlıkl bende özür göbek yok zaten basda :D:D
|
|
206 XT 118 HP
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |