![]() |
|
yakıt sorunu..fenalardayım :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12345 8> |
Yazar | ||||||||||||
cesva25 ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||||||
![]() |
||||||||||||
cesva25 ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
|||||||||||
![]() |
||||||||||||
|||||||||||
![]() |
||||||||||||
|||||||||||
![]() |
||||||||||||
|||||||||||
![]() |
||||||||||||
|||||||||||
![]() |
||||||||||||
|||||||||||
EVET ARKADAŞLAR NİHAYET İSTEDİĞİM OLDU ARAÇ ŞU AN BERKEDE HAVA TERTİBATINI KOMPLE DEĞİŞTİRDİK HATTA BİZZAT BAŞINDA DURDUM.RESİMLERİ ÇEKTİM...RESİM ÇEKERKEN USTALAR TOPLANTI NEDEN ÇEKİYORSUN DİYE ..SİTEMİZDEN BAHSETTİM ONLARA..ORDA YAYINLAYACAĞIM DEDİM.. NEYSE İŞİMİZ BİTTİ....TAM ARABAYI ALIP TESTE ÇIKACAKTIMKİ... USTALAR SİBOB AYARIMIN GEVŞEK OLDUĞUNU + ROLANTİ VAKFİMİN DEĞİŞECEĞİNİ + MOTOR HAVA TAHLİYE BORUSUNUN DEĞİŞEŞECEĞİNİ DÖYLEDİLER.. YANİ ARACIN İŞİ SALI GÜNÜ BİTİYOR...BU DURUMDA SALI GECESİ DEPOYU FULLEYİP 100 KM YOL YAPICAM ..SONRA GİDİP ÜSTÜNÜ DOLDURCAM SİZE NET CEVABI ÇARŞAMBA SABAHI SÖYLEMİŞ OLACAĞIM ALLAHIN İZNİYLE... BU ARADA CECOLİ ..BİROL ABİNİN ÇOK AMA ÇOK ÇOK SELAMLARI VAR.. HATTA 2-3 KEZ SELAM SÖYLE DEDİ
![]() ![]() |
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|||||||||||
Eh öyle diyosanız öyle olsun. |
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
|||||||||||
evet aynen oyle :))
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|||||||||||
yok onun parçaları eksik tamamlanınca bize bildircek bizde o çözümlenene kadar diğeri sorunları konuşuyorduk :D
|
||||||||||||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
|||||||||||
Konu saptı. Şu çok yaktıran arkadaşlar yeni ölçüm yaptılar mı acaba?
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|||||||||||
bende aynı abi buda nadiren dediğimiz olandan biri (: |
||||||||||||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
|||||||||||
metınım bende nadıren servıse gıdıyorum ama sadece ufak tefek parca almak ıcın :)) normalde servıste ıscılık yaptırmam yanı :))))))
kendı dukkanım gıbı olan arkadasımın dukkanı dururken servıste ne ısım var :DDDDDD
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
\'mehmet\' ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2011 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı \'mehmet\'
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||||||
arkadaşlar aranıza yeni katılan üyelerden biriyim. Bende 2001 306 1.6 otomatik var zavoli takılı
depo boşken 20 tl lik gaz aldım 60 km yol yaptı yukarıdaki söylediğiniz gibi bir ölçüm yapamadım yani litre hesabı. En kısa zamanda onuda deniyeceğim. keyifli forumlar
|
||||||||||||
2001 306 XT 1.6 OTOMATİK
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
|||||||||||
metin orda birol abi var servisle parça kısmı iç içe zaten 543 93 93 dahilisi 156 ne istiyorsan ona sor lpg den tut parçadan tut araç bakımdan tut her şeyi sana söler allah razı olsun aradım beni ısrarla yanına getirtti ve olayımı çözdü ( çözdü derken sonucu beklicez ) .... istese ilgilenmez sallamaz uğraşmazdı... bence onu ara sen ...
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
|||||||||||
evet işte bu.
aradım pazar günleri sabah 9 ile akşam 3 arası servis hizmeti veriyorlarmış
ayrıca lpg ile ilgili konu olmadığı sürece bakıyorlarmış. lpg ile ilgiliden kastım lpg ile ortak çalışan parçalarda arıza tespiti net sonuç vermediği için yardımcı olamıyorlarmış onun dışında memnuniyetle hizmet veriyorlarmış.
|
||||||||||||
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
|||||||||||
abi benimde çalışma saatlerim uymadığı için ve lpg li araç kabul etmedikleri için servise gidemiyorum.
şimdi mantık kurdum sen gidip geliyorsun ve aracın lpg li o yüzden öyle dedim. parça almaya gidiyorsan ayrı tabi
bide sitesinden girdim böyle yazıyor ona sevindim.
pazar günü benim için uygun olduğu için sevindim aslında arayıp sormak lazım da sen gidip geldiğin için sana sordum (: |
||||||||||||
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
|||||||||||
metınım berke denılen yer zeytınburnu velıefendı yolunda yetkılı servıs zaten.
lpg lı araca bakıyormu bılmıyorum.
ayrıca bıldıgım kadarıyla pazar gunlerı sadece satıs calısıyor. servıs yok...
|
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
|||||||||||
Bidakka şimdi çok güzel bir gelişme oldu kafamda yanlız size soradak kesinleştirecem.
1- bu berke peugeotun yetkili servisimi?
2- yetkili servis ve lpg li araçlara bakıyormu? normalde burada bakan yok.
3- bide şimdi sitesine baktım da satış değilse servisi pazar günü açık gözüküyor 9 ile 15 arası doğrumudur.
eğer bunların hepsi gerçekse yaşadık :D
|
||||||||||||
||||||||||||
![]() |
||||||||||||
|||||||||||
![]() |
||||||||||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12345 8> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |