![]() |
|
baskı balata degişimi masraf araştırması |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
furkanbaki ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: mersin/anamur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanbaki
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2011 Saat 16:17 |
arkadaşlar bugün viteslere geçerken birazcık sıkıntı hissettim usta baktı baskı balata kaçırıyor dedi hundai acl servisi burası ilçe oldugundan pejo yok ayrıca güvendigim başka ustada yok fiyat 550 tl gibi olur dedi dogrumudur bu araçlarda baskı balata degişmesi için şanzıman inmesi gereklimi başına gelen arkadaşlar vardır mutlaka
|
|
![]() |
|
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
160 TL baskı balata. En fazla da 150 tl işçilik. 300 TL. Fix fiyattır. Ama tabi servis işin içine girince farklı oluyor. Sanayiye de yaptırabilirsin. Öyle çok mekanik atraksiyon gerektirmiyor. Şanzuman inip baskı seti sökülüp yenisi takılıyor. Ben bile usta olmadığım halde gerekli ekipman olursa yapabiliyorum.
|
|
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|
![]() |
|
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
Fiyat olarak birşey söyleyemiceğim fakat yaptırırken mutlaka boşluğunu aldırın ayarlasın iyice bende değiştirdiğimde acemiliğime geldi vites değiştirirken boşluk var onları aldırın vites 2 deiken bile vites sağa sola oynuyordu sanki boşta gibi ama ustaya söyledim kendi hatası olduğu için düzeltti
|
|
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
|
![]() |
|
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
Boşluğu olan vites her zaman daha iyidir xr07. Biz sadece huylanıyoruz diye sevmiyoruz. Ama aslında baskıların ömrünü artırır. Çünkü sürekli dişli teması olmaz. Hafif boşluk o basıncı önlüyor ve sürtmeyi azaltıyor.
|
|
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|
![]() |
|
inceyasar ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 171 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı inceyasar
![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeş ben baskı balata set olarak değiştirdim 10.000 lik bakımını yaptırdım işçilik dahil 480 vermiştim aralık ayında 300 lira parçalar tutmuştu (Baskı balata Set olarak + yağ+ yağ filtre+mazot filtre+hava filtre+ şanzıman yağı+1 ad arka silecek)
|
|
![]() |
|
furkanbaki ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: mersin/anamur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanbaki
demekki uçmuşlar fiyatta bende bi parçacıya sordum orj baskı balata takımı 180 tl dedi |
|
![]() |
|
frenzy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2011 Konum: Adıyaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 30 |
Ben netten 145 liraya TRW marka aldım. Değişimi de abim yaptı (kendisi tamircidir de). Ben de karşılğında onun arabasını yıkattım
![]() |
|
307 1.6 Envy
|
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
araç nedir?
|
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
parça fiyatları araç benzinliyse farklı dizelse farklı. ben dizelin orjinalini 230 tlye nette buldum.benzinliler için 180tl civarı. tabi fiyatlar motor hacmine göre değişkenlik gösterior
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanbaki
abi araç 2000 model 206xr 1,4 benzinli
|
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
Dizeli orjinali 200 tl
|
|
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
ben 307 imin baskı balata ve şanz.yağını 550 tl verdim özel serviste sanayide daha ucuz ama bişe olsa arkasında durmazlar dedim servis olunca hertürlü sıkıntıda iderim diye düşündüm parça fiyatı taş çatlasın 250 tl şanz.yağ dahil kalanı şçilik fazla ama sanayidede olsa minum.işçilik 150 tl yani 150 fazla verdim içim rahat olsun dedim
|
|
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
benzinli debriyaj seti valeo 160 tl
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanbaki
nerden temin edebilirim abim takımı netten alım sanayide taktırayım diyorum 350 ye oluyor ama ustanın deneyimine ve o vitesteki boşlugu alabilecegine çok güvenmiyorum ama servis o boşlugu alcaz dedi
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Şimdi burdan sorayım şahin ustama; benim debriyaj setim ne kadar?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
İhtiyacın varsa verebilirim,350 tl işçilikmi sadece?
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
Orjinal 220 tl olur kampanya fiyatına verebilirim
Valeo olarakta 200 tl
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanbaki
ustam benim 206xr ni orjinali valeo degilmi yada degilse orjinali nedir fiyatı nedir acaba ustam
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
orjinalden valeo çıkar,valeo olarak 160 tl
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanbaki
abim bu baskı balata setiyle birlikte başka degişmesi gereken birşey varmıdır mesela debriyaj halatını degiştirelimmi şanzuman dan hafifi yag kaçagıda var onun için ne yapılıyor bilgisi olan arkadaşım varmı |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |