![]() |
|
307 Triger Değişim Maliyeti ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Mayıs 2011 Saat 16:42 |
Merhaba arkadaşlar. Babamın aracı 2005 307 1,4HDi. Triger setini değiştirmeyi düşünüyoruz. Ortalama maliyeti nedir?
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben 1.6 benzinli için 350 tl ödemiştim ama daha ucuza da olur. Şahin peugeotta benzinlinin parça malıiyeti 120 tl idi 100 de işçilik alsalar 220-270 tl gibi bi maliyeti olur. dizeller nasıl acaba.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
İşçilik 100 ise hemen hemen aynı olur. Triger seti 110TL çünkü..
|
|
![]() |
|
fakat 307 lerde trigerle birlikte devirdaim de değişiyo diye biliyorum yaklaşık 50 tl civarında
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
benim dediğim fiyata devirdaim dahil olması lazım öyle söylemişlerdi. |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
o civarlarda yani
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
triger seti 110 tl
devirdaim orjinal 80 graf marka 60 tl
|
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
ismail özdemir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: ANKARA/elvanknt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
BEN DÜN DEĞİŞTİRDİM İŞCİLİK ÖDEMEDİM SAĞOLSUN ARKADAŞLAR HALLETTİ. TRİGER SETİ BUJİLER YAĞ VE HAVA FİLTRESİ TOTAL 4LT YAĞ TRIGER KEÇESİ 200TL TUTTU
|
|
307xt 1.6 16v 110hp trıp (atiker lpg)
|
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
Bedava hocam :)
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
ama yağı CAstrol koysaydın madem ucuza gelmiş
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
ismail özdemir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: ANKARA/elvanknt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
pejo parçacısından aldım sadece pejo satıyo yağda sadece total vardı bende sormadım herhalde orjınal bu dedım
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
bide motor kulağımı ne varmıs onunda lastıklerı yırtılmıs bıde ondan aldım 80tl ymıs :)
|
|
|
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
1,4 HDİ orjinal olarak triger seti 110 tl
|
|
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
Bir de benim aracınkini söyleyebilir misiniz? Orjinal derken valeo mu?
|
|
![]() |
|
hhuzun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
okadarda pahali degilmis burda enkotu azrabanin triger kayisini 230 ero ya degisiyolaroda tam orjinal parca bile degil eger garantili olursa 450 eroyu buluyor
|
|
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
orjinal den kastim orjinal kutulu peugeotun kendi ürünü,içinden valeo çıkabilir ama benim orjinal dediğim bütün parçalar orjinal kutuludur,valeoya orjinal demem valeo derim bilgilerinize bunuda belirteyim dedim:)) valeo triger seti yapmaz orjinal kutudan ina ve skf bilya dayco kayış çıkar genelde
senin aracının triger seti 70 tl orjinal olarak
|
|
|
![]() |
|
kızma usta, karıştırdım markaları. Valeo debriyaj baskı balata markası idi deği mi? Fiyat için teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
![]() ben teşekkür ederim
Benim anlatmak istediğim orjinal dediğim ürünler kesinlikle peugeot kutuludur,
valeo ya yada luk a veya trw ye oem de kullanılan ekipman olsalarda orjinal demem peugeot kutusunda olmadıktan sonra,hazın sende konusunu açmışken diğer arkadaşlarada ifade edeyim dedim,kızmak ne haddime
![]() |
|
|
![]() |
|
Anlayışın ve bilgilendirmen için teşekkür ederim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |