![]() |
|
Radyatör suyundaki tortu :S |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2011 Saat 11:53 |
Dün arabanın 1-2 yerine bakarken aklıma birdan radyatör suyuna bakmak geldi :/ bakmaz olaydım moralim bozuldu suyun içinde ilginç bir tortu oluşmuştu acaba nedeni nedir ? size danışmak istedim ve arabam yağ kaçırıyor babam contadandır dedi internetten fiyatına baktığımda 30-40 tl bişeydi ama babam işçiliğe çok para alıyorlar dedi tahminen ne kadar fiyata takarlar ?
![]() ![]() ![]() |
|
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gorundugu kadarıyla baban haklı. suya yag karısmıs gıbı :)) kopurmus sanıyorum...
yag kapagına ve yag cubugunada bır bak bakalım Düzenleyen CeCoLi - 09 Mayıs 2011 Saat 12:12 |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
ara sıra hatta 10.000 bakımında yağı boşaltmışken suyuda değiştirmek lazım.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
suyu değiştirmeyi düşünüyorum akşam üstü okuldan gelmişken yağ kapağına bakarım. Conta işçiliğine ne kadar maaliyet isterler tahminen?
Yardımlarınız için çok teşekkürler :) |
|
|
![]() |
|
suyu degıstırmekte oyle cok basıt bır durum degıldır bılgın olsun. havasını alabılmelısın...
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
benim bir ara kaçırıyor demişti usta ama yokmuş para kazanmaya çalışmış (:
maliyet çıkartmıştım;
silindir kapak contası
sıvı conta
antifriz
işçilik --- toplam = 350 TL fiyat çıkarttırmıştım.
Kaçan yağ motor üzerindeki yağ tahliye tapasından, kaçan su ise termostatın oradaki keplepçeden kaçtığı anlaşılınca sorun gerekli yerler sıkılarak ortadan kalktı.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
oyle ustaları Allah dusmanımın basına vermesın :))
|
|
![]() |
|
aracın büyük bi ihtimalle conta yakmış. tedbirinizi alın derim. geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
bilgiler için çok teşekkürler anlaşılan yazın alacağım ilk maaş motora gidecek :)
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |