![]() |
|
Kaza |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
sedatdatse ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedatdatse
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2011 Saat 23:45 |
|
merhaba arkadaşlar
bugün kastamonu cideden gelince . bartın yolu üzerinde bir anlık dikkatsizlik sonucu arabayı sol taraftan kaldırıma vurdum
ama arabanın çelik jantlarının flanşı sayesinde marşbiyele deymeden hemen toparladım
ama jantlarda fena durumda
araca çaycuma yolunda bilgisayarlı rot balans yaptırdım ama içim gitti diyebilirim
jantlarda çok kalın çizikler var bunlara macun boya yaptırımmi yoksa yenilerimi nedersiniz
aman arkadaşlar allah kimsenin başına vermesin
![]() ![]() ![]() |
||
206 xr 1.4 benzinli 2001
kendime nasıl bakarsam onada öyle |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Aman abıcım sen bıze lazımsın yaaaaaaa :)))))))
oncelıkle buyuk gecmıs olsun. Allah muhafaza daha kotu durumlarda olabılırdı yanı. verılmıs sadakan varmıs dıyelım...
jant boyalarını yapan yerler var. eger yoluna uyarsa cevızlıbagda akınsal oto sanayıde 2-3 tane yapan yer var. ugrayıp gorusebılırsın...
|
||
![]() |
||
sedatdatse ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedatdatse
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
çok sağol abi ya ucuz kurtardık
hafta içi gitmeye çalışacam
|
||
206 xr 1.4 benzinli 2001
||
![]() |
||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
|
cok geçmiş olsun Allah sevdiklerine bağışlasın dostum..
macun la kapatıp güzel bir tesfiye ile jant adam olur.. ama sana bişey olsa .. oyuzden takma.. sağlık olsun
|
||
![]() |
||
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
|
geçmiş olsun. jant yamulmadıysa yaptır yazık her türlü tamirini yapıyorlar. Bikeresin de görmüştüm jantın ortası lastiğe glen kısımda elin gireceği şekilde kırılmıştı adamlar onu bile tamir etti. Heleki çizik hiçbişey.
|
||
![]() |
||
d3n1s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
|
üstad geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedatdatse
|
tamam abeyler tamir o zaman
|
||
206 xr 1.4 benzinli 2001
||
![]() |
||
|
fakat bende o kadar buyuk tamırlerın yapılmasını kabul etmıyorum. avrupa da bır jantın en ufak bır yerı kırıldıysa catladıysa kullanılmaz dıye bılıyorum. cunku artık onun emnıyet katsayısı dusmustur. cunku yara almıstır. rısk almamak ıcın kullanılmaz.
ben tamıre veya duzeltmeye bırsey demem ama hadı belkı catlagada bırsey demem ama oyle kırık bır jantı asla kullanmam ve sızlerede tavsıye etmem...
bırsey olmaz olmaz bırde oluverır Allah muhafaza...
|
||
![]() |
||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
|
evt katılıyorum dogrultma olabilir.. çizik derindir biraz belki macunla kapatılıp tesfiye vs vs.. boyanır takarsın.. ama kaynaklanan kırılın jantı direk bu büyük ısızu 50nc vari geri dönüşüm kamyonları geliyor ya hani.. direkt onlara atmalıyızz
|
||
![]() |
||
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
|
|
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
geçmş olsn. allah beterinden saklasın. bence değiştirin sıfır jant ile devam edin.
|
||
![]() |
||
|
Geçmiş olsun.
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Gecmis olsun.
|
||
![]() |
||
|
büyük geçmiş olsun.
|
||
![]() |
||
VEDATDINC ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2011 Konum: düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VEDATDINC
|
geçmiş olsun
|
||
2004 307XR 1.6 atiker
|
||
![]() |
||
|
geçmiş olsun kardeş boyatırsın olur biter allah daha kötüsünden saklasın hepimizi.
|
||
![]() |
||
leventle1 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2011 Konum: Konya, Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı leventle1
|
Çok geçmiş olsun , mal canın yongasıdır fakat can'a gelmesin
Allah daha beterinden korusun inşallah |
||
Peugeot 206 X-Line 1,4 Benzin/LPG
2005 |
||
![]() |
||
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
|
Hoca geçmiş olsun yaaa. Kaza demeyin yaa. Böyle haberlerle gelmeyin. Çok çok geçmiş olsun. En büyük kazan böyle olsun.
|
||
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |