![]() |
|
yağ hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |||
ask307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
70 tl aldım castrol edge 5w-40
|
|||
peugeot 307 1.4 hdi
|
|||
![]() |
|||
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
||
|
|||
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
e tabı yanı
![]() lt sı 70 tl ye yag mı olur :)) olursa da ancak formula 1 yagı olur yanı
![]() |
|||
![]() |
|||
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
||
|
|||
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
|||
![]() |
|||
ask307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
||
tabi 4 litre kardeş izmir karabağlardan aldım
|
|||
peugeot 307 1.4 hdi
|
|||
![]() |
|||
||
evet fıyat gayet ıyı :)) pıyasada 10-40 magnatec ı 55-60 lıraya satıyorlar. yalnız bu castrol lerde sahte cokmus dıkkat etmek lazım. ben zaten castrol kullanmıyorum. nedense mobıl bana daha sıcak gelıyor. yıllardır gozumde 1 numara... 95 senesınde bızım dukkana mesaratı 424 gelmıstı ve adam bagajından mobıl 1 cıkarmıstı. uff bee yaga bak demıstım :))
o zaman dukkanda bol bol 20-50 castrol gtx, bp vısco 3000, mobıl super vs yaglar gezerken, 10-40 yaglara cok kalıtelı ve pahalı yag gozuyle bakılırken adam bagajdan 0-40 yag cıkarınca sasırmıstım yanı
![]() |
|||
![]() |
|||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
||
Desene adam giderken biz geliyorduk anca geldik ![]() Düzenleyen koliva - 09 Mayıs 2011 Saat 08:15 |
|||
![]() |
|||
||
@ koliva = aynen oyle abıcım
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
||
10-40 total yag ve 10-40 total diesel arasında bır fark dedıler sızce nasıldır
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |