![]() |
|
.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2011 Saat 16:55 |
|
anladım teşekkür ederim..
|
||
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
||
![]() |
||
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
.
Düzenleyen individual - 09 Mart 2017 Saat 22:00 |
||
![]() |
||
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
lastikleri neden tekrar nokian almadın kardeş memnun deilmiydin nokiandan??
|
||
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
||
![]() |
||
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
.
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
.
||
![]() |
||
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
|
Hayırlı satışlar. çok güzel jantlar tam istediğim gibi ama zamanı değil.
|
||
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
||
![]() |
||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
tşk. ederim Ergin , şimdilik idare edeceğiz :))
|
||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
.
Düzenleyen individual - 09 Mart 2017 Saat 21:59 |
||
![]() |
||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
|
ergin kardeşim güvenilirdir.
sıkıntı olmaz.hiç merak etmeyin. |
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
![]() |
||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
bu arada ergin yeni jantların resimlerini ne zaman göreceğiz.
|
||
1973 - Bursa |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
hayırlısı olsun , kaçırma derim bilen bilir zamanında 5 ay önce çok aradım bu jantları ama kısmet değilmiş.
|
||
1973 - Bursa |
||
![]() |
||
harmus ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1965 Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
|
İndividual arkadaşa iletişim bilgilerimi gönderdim. Sizlerin de yazdıklarından sonra haftada 6 gün çalışan eğitimci olmamdan kaynaklanan zaman sorunum nedeniyle İstanbul'a gidemesem de alışverişimizi yapabileceğimizi düşünüyorum. Umarım hayırlısı olur. |
||
Sevgiyle Kalın.
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
ergin abi böyle konularda çok titizdir, hatta 18" jant almasına rağmen yine gitti orjinal aldı.
akıl vermek gibi olmasın ama uzakda olsanızda ergin abi bile haberleşin otobüsle istanbula gelin, hem jantları incelersiniz hemde dönüşte jantları otobüsle götürürsünüz. hem görerek almış olursunuz hemde lastikleri getirmek için kargo vs maliyetini en aza indirmiş olursunuz.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
ergın abımıze guvenebılırsın...
|
||
![]() |
||
harmus ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1965 Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
|
Selam,
Bende geçen yıl aldığım 307 SW Premium var. İlk sahibi yakıttan tasarruf mantığıyla 15'' jant takmış. Yarın lastikleri değiştireceğim. Bu bahane ile jantları da orijinaliyle değiştirmek istiyorum. Servisin bugün verdiği rakamlara göre fiyatınız oldukça cazip. Ancak, İzmir'de yaşıyorum ve elden almam zor gibi. Aslında jantları yerinde görmeyi de isterdim, iyi olurdu. Ancak, durum bu. Herhangi bir işlem yapılmadı ise jantlarınıza talip olabilirim. Sevgiyle kalın, pejosuz kalmayın.
|
||
Sevgiyle Kalın.
|
||
![]() |
||
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
|
|
||
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
||
![]() |
||
|
gercekten ıhtıyacı olan ıcın cok ıyı bır fırsattt :)) pıyasada sadece jantları o paraya satıyorlar yaaa :))
|
||
![]() |
||
|
Fiyat Bedava İhtiyacı Olan Kaçırmasın... |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
.
Düzenleyen individual - 09 Mart 2017 Saat 21:58 |
||
![]() |
||
|
Kardeş Düşünüyorsan Bu Jantlar Senin Araca Çok Güzel Uyar Aynısını Bende Aldım Taktım Canavar Gibi Oldu... Edirne Buluşma Resimlerimizi Bir İncele Göreceksin. |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |