![]() |
|
Otomatik Şanzıman Yağı. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
||||
![]() |
||||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|||
belki atlamışındır diye hatırlatmak istemiştim (:
|
||||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||||
![]() |
||||
monur ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
|||
Şanzımanın yağını geçen ayın 19 nda yetkili serviste değiştirdim, Mobil Mobil LT 71141 koydular.Gri renkli bir kutuda.
|
||||
![]() |
||||
|||
|
||||
![]() |
||||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|||
motor değil şanzıman için soruyorum.
şuan mobil LT 71141 4 litre olacak sanırım.
|
||||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||||
![]() |
||||
|||
|
||||
![]() |
||||
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
peugeot mobil ile anlaşmış,total kullanmıyor artık peugeot
kolay gelsin
|
||||
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
||||
![]() |
||||
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
|||
yetkili servisde 100 -130 lira gibi bir fiyata değiştiriyorlar benim araca 4 kutu mobil ..... (hatırlamıyorum ) öyle bir yağ koydular ama yağ değişimini sanayide bi sorun benim araca bişey olmadı ama çoğu yetkili servis ve usta yağı değiştirmek istemiyor
|
||||
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
||||
![]() |
||||
|||
Arkadaşlar merhaba. Aracımın şanzıman yağını değiştirmek istiyorum yanlız kafam çok karıştı. AL4 Otomatik şanzımanlara hangi yağı koyuyorlar benim öğrendiğim bilgiler şunlardır. Özel servisim Mobil dedi modelini soramadım Otomatik şanzıman ustası mobil LT71141 yarı sentetik dedi. (esso değilmi dedim artık kullanılmıyor dedi) Şahin peugeotu aradım oda total dedi.önceden bildiğim kadarı ile esso ATF71141 diye biliyorum. Kafam çok karıştı hangi yağ idealdir bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
|
||||
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |