![]() |
|
206 Roland Garros Hakkında? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
St.Avelox ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı St.Avelox
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2011 Saat 10:37 |
|
Merhaba arkadaşlar. 206 ve polo arasında gitgellerdeydim. Bütçem 10-15 bin arası.
tabiki o paraya alınabilcek en temiz ve en donanımlı aracı almak istiyorum.
İlk aracım olacak kendisi.
2001 model 100binde 206 rolangarros buldum kazasız, ufak tefek lokal boyaları var dedi satıcı.
bugün gidip araca baktırıcam. Roland garros lar bildiğim kadarı ile en full donanımlıları değil mi?
Ben açıkcası o tekke yeşili gibi yeşilide beyenmedim ancak rolandın başka renk seçeneği yok malesef. Canımı sıkan nokta şu bu aracı aldığımda elden çıkarılabilirliği nedir? en az diğer 206 ları 2. eli gibi satılabilirliği var mı? çünkü max 2 sene sonra satıp üstüne ekleyip daha üst sınıf araba almak istiyorum belki 2 senedende az bir süre içinde de olabilir.
Kısacası öğrenmek istediğim şeyler;
-Bu araç alınmaya değer bir araçmı ve değeri nedir (şundan fazla para verme gibi söyleyebilirsiniz)
-Araç 2. el pazarı olan bir araçmı, diğer 206 lar gibi kolay satılabilirmi?
-Panaromik cam tavan hoşuma gitti ama açılabiliyor mu sunroof gibi?
-bu araç yerine renk seçebileceğim benzer yada yakın donanıma sahip başka 206 modeli yada başka marka araç önerebilirmisiniz?
|
||
![]() |
||
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
donanımı yüzünden zaten aranan bi araçtır satmakta zorlanmazsın özelliklerini yazarak cazip hale getirirsin olur biter . aracın temizliğine ekstra lpgsine jantına değer biçebilirsin 13-15 lira verilebilir . tabi daha ucuz olanlarıda var onlar güvercin taklalı :)) . birde motor düşük olsun dersen feline veya panoramic modellerinede bakabilirsin onların rengi değişik :)
panoramic tavan sabit seyirlik bişey. Düzenleyen dukenukem82 - 03 Mayıs 2011 Saat 11:13 |
||
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
2000 yılından sonra 8V lik motor yerine 16V kullanılmıştır. Abs dijital klima cam tavan yağmur sensörü deri koltuk elektronik difransiyel kilidi, elektirkli ısıtmalı aynalar bunlarda standart donanımıdır.
2001 alacağına göre 109 Hp'lik motor 3000 dd sonra canvara dönüşür ara hızlanmalarda çok iyi. Renk yeşil ancak 2005 modelinde kum gri rengide mevcut. Kısacası donanımı çok iyi ve tatmin edici böyle bir araca bindikten sonra standart araçlar sana sıradan gelecektir sakın alma :D
şaka tabi bence roland garros güzel araç :)
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Eğer satmak için alacaksan 106 Quiksilver al derim. Piyasası o kadar hareketli ki ilan verdiğin gün satarsın. 206'ların piyasası malesef o kadar hareketli değil.
|
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
|
||
![]() |
||
|
106 dedim dikkat edersen 206 değil.. Genel olarak 106'ların ayrı bir meraklısı var. O yüzden piyasası çok canlı. 206'ları, özellikle de 5 kapıları aileler tercih ettiği için piyasası durgun. Bir de araç yeşil olunca tuz biber olur bu duruma. Donanımına laf yok ama..
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
aynen 106 demişin kör oldm :D zaten arkadaş 206 ile polo arasında gidip geliyomuş ben roland garros diyorum müdür. Forever 206 :))
|
||
![]() |
||
|
![]() 206'nın en çok tutulan modeli 5K 1,4 HDi. 15'e temiz, güzel bitane bulunabilir ama bu sefer de donanımı tatmin eder mi bilmem..
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
aynen hdi de olabilir benzine gelen bu son zamlardan sonra 1.6 düşündürüyo şu an aracım olmasa 206 alcak olsam 206 hdi alırdım :) |
||
![]() |
||
toprakk ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mart - 1979 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 168 |
|
polo, rolad'a yetişebilirmi ya. müthiş donanım özellikleri war garros'un. tek sıkıcı yanı bence rengi
|
||
2003 model 206
|
||
![]() |
||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
|
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
kum rengide var ayrıca..
|
||
![]() |
||
|
![]()
|
||
![]() |
||
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
|
Satmak daha önemliyse fiat almanı tavsiye ederim..
![]() |
||
![]() |
||
SAVAŞ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Mart - 1980 Kayıt Tarihi: 06 Mart 2011 Konum: Üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
|
bende 206 da karar kıldıktan sonra ilk olarak roland garros modeline bakmıştım. donanım ve performansı ile 206 lar arasında üst sıralarda ama vazgeçtim. vazgeçmemin nedenleri ise:
1- ne kadar araç baktıysam orjinal koltuk ve iç döşemesi açık renk deri ve süet kullanıldığından berbat durumdalar. yaptırmak isterseniz 750 lira fiyatı var. 2- 1.6 motor günümüz benzin fiyatlarıyla adamı biraz hoplatır. lpg taktırmak gerek 3- 10 yaşındaki araca o kadar para verileceğine bence 3-4 yaş temiz dizel 206 alınırdı, ben öyle yaptım. 4- donanımı lüks olduğu içinde parçası pahalı. en basitinden bir roland sahibi elektrikli yan aynaların tanesinin 550 lira olduğunu söylemişti... 5- cam tavanın sunroof özelliği yok. tavanın döşemeli kısmı otomatik açılıyor. ama baktıklarımın çoğunda bu alet arızalıydı. zaten forumda bu sıkıntıları yaşayan birçok arkadaş var 6- sahibinden.com da gerçekten yıpranmamış ve en temiz olanlarıda baya iyi fiyat yazmışlar. roland garros hastası değilseniz o fiyata çok çok iyi durumda 307 bile alınabilir. 7- yaklaşık 3 ay bu aracın piyasasını takip ettim. ilan tarihinden itibaren 5-6 ay içinde hala satılamayan araçlar vardı. sebebide zaten belli. bizim bütçemizde parasının değerini bilen arkadaşların, en iyi fiyata en yüksek modelli, az yakan çok kaçan ve bir arıza olduğunda masraf konusunda sahibini üzmeyen arabalara yönelmeleri. ama dediğim gibi araç güzel fakat bu bütçede bence alınacak bir araç değil
Düzenleyen SAVAŞ - 04 Mayıs 2011 Saat 12:40 |
||
![]() |
||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
|
buaralar gördüğüm en güzel en objektif analizlerden biridir.
tebrik ediyorum. yeni aldıgın aracınlada sevdiklerinle agaz tadıyla binmeni Allah nasip etsin.
gercekten yerinde mantıklı bir karar ve calışma :)
en güzelide cok güzel toparlayarak sunmuşsunuz hepimize.. paylaşım için tşk ederim
|
||
![]() |
||
SAVAŞ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Mart - 1980 Kayıt Tarihi: 06 Mart 2011 Konum: Üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
|
ben teşekkür ederim hocam. nede olsa amacımız birbirimize elimizden geldiğince yardım etmek.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |