![]() |
|
arka stop karartma yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2011 Saat 23:03 |
|
eee Gülü Seven Dikenine Katlanacak Yok Öyle Bedavadan Aracı Ciks Yapmak... ![]() |
||
![]() |
||
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
led stop muayeneye engel olmaz da cebine olabilir :)) Eğer led ağır geliyorsa şeffaf stop ta taktırabilirsin. Muayene hoooooytt diyolar ama sen uyarınca susuyolar. (hemşerim karartma değil bu diyosun bak bakalım diyosun anlıyolar :) )
|
||
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
||
![]() |
||
|
Ya benim stoplar da siyah bunun muayene ye engel olacağını bilmiyordum ve muayene ye 1 ay kaldı. Peki bu ledli stoplar engel oluyor mu muayeneye???
|
||
![]() |
||
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bencde kesinllikle boyatma bende trans.faplama yaptırdım harika oldu gece görüntü mükemmel oluyor
|
||
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
||
![]() |
||
EmRe26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Mayıs - 1993 Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 459 |
|
güzel durur bence arkadan bakınca sipsiyah mükemmel olur. Reklamcılarda yaptırabilirsin. Transparan Folyo
|
||
![]() |
||
murat deniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 311 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
|
işte bende tam olarak bu görüntüyü istiyorum:) foto çook yardımcı oldu çok teşekkürler.. peki fikir için soruyorum, siyah araçta da güzel dururmu sizce?
|
||
2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip 0 RH +
kara böcükk :) |
||
![]() |
||
murat deniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 311 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
|
|
||
2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip 0 RH +
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
|
|
||
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
|
işte bende tam olarak bu görüntüyü istiyorum:) foto çook yardımcı oldu çok teşekkürler.. peki fikir için soruyorum, siyah araçta da güzel dururmu sizce?
|
||
||
![]() |
||
EmRe26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Mayıs - 1993 Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 459 |
|
led stop war ama 20 tl ye kaplatmak transparan folyo ile , 200 tl ye stop war, ayağı yorgana göre uzatmak lazım :)
|
||
![]() |
||
|
Karartma Çok Sağlık Bir Sistem Olacağını Sanmıyorum Onun Yerine Çok Harika Led Stoplar var Araç resmen Evrim Geçiriyor...
![]() |
||
![]() |
||
|
kaplama daha iyi olur.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
|
çok teşekkür ederim arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için.. sizinde söylediğiniz gibi muayeneye giderken söküp bi arkadaştan orjinal stopları taktırmak sorunu halleder :)
|
||
![]() |
||
|
aynen katılıyorum
|
||
![]() |
||
|
boya kullanma arkadaşım mafedersin. ben yaptırdım folyo ile hem güzel hemde ışıkların belli oluyor.
![]() |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
siyah cam filmi çekenler var :D
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
bence boyamak sakıncalı olabilir geriye dönüşte olurmu bilmem ama benim aracımın farlar transparan folyo kaplı reklamcılar yapıyo sisler stoplar ve 3. stop dahil 20 tl ye yapmışlardı. 1 yıl oldu nerdeyse hala aynı. tüm renkleride aynen gösteriyo. bence transparan folyo kaplattır
|
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
|
||
![]() |
||
ErcaNKarşI ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2008 Konum: Ankara-A.Paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 548 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErcaNKarşI
|
folyoyla kaplatmaktansa madem mod işine giriliyor bir defa girilir tam girilir ledli stop alınır ;) sorun ortadan kalkar ;)
|
||
06 BK 6032 1999 Model 306XS 1.6- Manuel - Gri
Tel : 05334194902 Msn : techno_erc@hotmail.com Desibel Çılgınlığı |
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
![]() Düzenleyen Muhammet ÇAKIR - 03 Mayıs 2011 Saat 01:20 |
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |