|
|
oksijen sensörü nedir |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2011 Saat 21:42 |
|
pekı bu sıkıntıları benzındeyken yapıyormu???
|
|
![]() |
|
| Sponsor Bağlantı | |
![]() |
|
cash1912
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2011 Saat 21:41 |
|
gazdayken oluyor.önceden daha fazlaydı hatta stop edıyodu sımdı daha nadıren yapıyo ama can sıkıcı bısey rolantıde sureklı oynuyo motor sarsıntılı calısıyor ve daha oncekı bı konuda da solemıstım arac bazen gec calısıyo mars basıyo ama sankı yakıt gelmıyo gıbı 5-6 sanıye marsa basıyorum calısmıyor gaz pedalına basıyorum zorla calısıyo sankı sonra duzelıyor ama rolantı sureklı oynuyo.
|
|
|
206 1.4 look 2004 zavoli lpg
|
|
![]() |
|
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2011 Saat 20:47 |
|
pekı bu durum lpgde mı oluyor yoksa benzınde mı ???
|
|
![]() |
|
cash1912
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2011 Saat 20:46 |
|
gaz kelebegını temızlettım.ateslemeden dedıler bujılerı akuyu benzın fıltresını degıstırdım.ama yok 2 hafta duzeltı sımdı tekrar aynı sey oluyor.baska neden olabılır cecolı ustam bı akıl ver.tesekkurler.
|
|
|
|
|
![]() |
|
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2011 Saat 20:09 |
|
tıger kardesım guzel yanıt vermıs. oksıjen sensoru bozuldumu tamamen bozulur dıye dusunuyorum... oyle kesıntılı bır problem yaratacagını tahmın etmıyorum. bence senın sıkayetın baska yerden. aracı pp2000 e baglattıp bır kontrol ettırmenızı tavsıye ederım.
Düzenleyen CeCoLi - 30 Nisan 2011 Saat 20:10 |
|
![]() |
|
tigerland
4. Vites
Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2011 Saat 18:49 |
|
Oksijen Sensörü motor egzoz manifolduna monte edilmiştir egzoz gazları içindeki yanmamış oksijen miktarını ölçmek için egzoz gazlarını koklar ve ecu tarafından okunabilen bir voltaj üreterek hava-yakıt karışımının çok fakir veya zengin olduğunu gösterir. Bu sayede, aracın her sürüş şartında hava/yakıt karışımı sürekli olarak kontrol altında tutularak performans ve yakıt ekonomisi sağlanır. Gaz kelebeğinden olabilir belkide senin, kontrol edip temizlemeni öneririm
|
|
![]() |
|
cash1912
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2011 Saat 17:57 |
|
arkadaslar oksıjen sensörü ne işe yarar.benım aracım bazen kendılıgınden gaz kesıyor sonra gaza asıldıgımda tekrar toparlıyor bazen bu arıza oluyp sebebı oksıjen sensöründenmıdır.
|
|
|
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |