![]() |
|
Pert kayitli arac |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
efsanemurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2011 Saat 22:36 |
slm arkadaşlar 3 gün önce aldığım arabanın maalesef bu gün pert kaydı olduğunu tramer sms servisinden öğrendim.aracı aldığım kişininde bundan haberi yokmuş onun aldığı kişiye ulaştık kesinlikle öle bişi yok dedi aracı gösterdiğim ustalarda ön kaputta tek boya var dediler değişen yok dediler adam plakanın daha önce başka araçta olduğunu o aracın kazalı olduğunu söledi şase nodan sorguladım gene pert kaydı çıktı tramerden kaza sorgusu yaptığımda bu plakanın kaza kaydı yok dedi ne yapacam bilmiyorum servisi aradım aracın 6 ay önce gelip 8000 tl bakım yaptığını söledi bakımlarda torbu değişmiş motor yenilenmiş ve aracın sigortasıda var bugün aksa sigortaya gittim sigorta yapacam dedim fiyat çıkardı ama pertten falan bahsetmedi tramerde 1 hasar yazıyor,pert,23000 tl yazıyor 23000 tllik ne kaza yapılmış olabilirki arabada şu an hiç bir sorun yok arabayı alırken adamla aramızda protokol imzaladık arabayla ilgili aldığım tarihe kadar olan borçları bana aittir diye şimdi yasal yollardan hakkımı arayabilirmiyim yada pert kaydını net nerden öğrenebilirim veya pert kaydı silinirmi sigortacı arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olun bütün birikimimi bu arabaya yatırdım
Düzenleyen koliva - 29 Nisan 2011 Saat 11:02 |
|
2004 model 307 hdi xr 120000 km de
|
|
![]() |
|
hakan308 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pert kaydi hicbir sekilde silinmez eger arac kaldirima falan cikip alttan darbe aldiysa airbag acip motorda yenilendiyse ancak bu sekilde kaput harici degiseni olmadan perte cikar gecmis olsun
|
|
![]() |
|
black_rock ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 29 Mart 2011 Konum: KONUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı black_rock
![]() ![]() ![]() ![]() |
plaka ıle alakalı olabılır onu arastır ıstersen... |
|
206 X-Line 2004 benzin+lpg
|
|
![]() |
|
murat deniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 311 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
arkadaşım öncelikle geçmiş olsun. bu durumda hakan arkadaşımızın söylediği doğru yüksek ihimalle öyle bir kaza olmuştur..
|
|
![]() |
|
efsanemurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
ama airbag ler açılmamış açılsa dahi 23000 nasıl bi hasar onu anlamak zor peki nasıl bi kaza olduğunu nasıl öğrenebiliriz fotolarını nerden görebiliriz herhangi bi sigorta şirketinden durumu öğrenebilirmiyiz.
|
|
|
|
![]() |
|
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
plaka ıle alakalı olabılır bence de
|
|
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
furkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: izmir buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 396 |
plaka ile igili asla olmaz mutlaka mekanik hasarından pert olmuştur alırken keşke kaportacı yerine sigortacıya baktırsaydın
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
peki aracı adama iade etmek istedim diyelim daha satışı yapmadık adam almazsa hukuki yollardan dava açabilirmiyim
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum neden kimse bi fikir vermiyor
|
|
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
konu biraz karışık bence bir avukattan destek al zaman geçmeden.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
dostum aynı şey benim başımada geldi geçenlerde öğrendim.aldığım biliyosada yada ona satan artık allahından bulsun dedim elimden bişey gelmez cünkü hukukiden de bişey çıkmaz.avukat sana diyecek daha iyi araştırman gerekti diye.dava açarız sonuca bakarız dicek anlıcan araç iyiyse dursun satma değilse sat 2 bin aşagıya ver millet alır zararın neresinden donersen kar hesabı.bendeki pert 10.500 araç 106 2006 da tutulmuş aracımdan da memnunum kaza yapan kişiyi sonunda bulup sordum sağdan yapmış direğe vurmuş aşagıdanda darbe alınca airbag açılmış onada pert tutmuşlar expertiz raporu çıkart ne kadar kullanılabilir bu araç diye kafan rahat olsun arkadaşım.
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
Emre Ekrem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
Satışı almadıysanız iade edin, dediğiniz gibi bir sıkıntısı yokmuş aracın ve hatta usta bile sadece kaput demiş. Pert raporu tamamen expere bağlı bir durum, araç alttan bir darbe almış ise şayet, pert raporu verilebilir buda aracın tamamen kullanılamayacağı anlamına gelmez. Aklınıza yatar ise ki araç temizmiş, kullanabilirsiniz de fakat piyasasından biraz düşük almaya çalışın. Eğer piyasa değerinden veriyor ise bir parça garip olur.
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
satışı yapmadıysan hemen iade etmelisin.
bu arada tramerden kendi aracımı sorguladım kayıt bulunamadı diyor. ama biliyorum arka kapıda boya var 405 tl lik işlem yatırmış eski sahibi kaskodan. ama ben göremiyorum nasıl bakıcam
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
hhuzun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
normalde bir ay gecmeden iade ediliyor diye biliyodum ben birde daha satis yapilmamis
|
|
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
hhuzun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
adam bilebile arizali arabayi satmis; satisinda yapmadigina gore ozaman en iyisi bir avukatla konusma,,,,
aslin da araba alirken bir tamirciye gostermek dogru degilmi
|
|
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
aracı iade et hiç uğraşma aynısı bana oldu galeriden aldım. araç pert çıktı aynı gün götürdüm geri verdim.
Düzenleyen mustafakirli - 29 Nisan 2011 Saat 11:28 |
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
bence plakadan kaynaklanıo neden dersen bugun bende sorguladım ve plakamı kendı adıma olarak yaptırdım yani BB yaptrıdım benden once kullanan arac yuzde 100 pert olmus carptıgı aracta 06 ap plakalı bı arac
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
arkadaşlar bu tramerden sorguyu nasıl yapıyorsunuz ben bir türlü yapamadım. Aracın arka kapısında sürtmeden dolayı boya var, eski sahibi kaskodan yaptırmış ama gözükmüyor. sigorta ve kasgo yaptırırken gözüküyordu tramerde niye çıkmıyor benmi biyerde hata yapıyorum
kayıt bulunamadı diyor.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Öner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mart 2011 Konum: İst - Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
tramer yakın tarihli kazaları hemen güncelemiyor. O senenin tamamlanıp kaza raporunun sisteme kasko tarafından geçmesi gerekiyor diye biliyorum. yakın bir zamansa görememen normal. Ayrıca araç su altı kalmıs da olabilir. herhangi bi kaporta değişimi olmaz motor değişimi olarak da perte çıkmış olabilir. Galeriler su baskını selden çıkma araçları severler. |
|
206 X-Design 2006 1.4
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |