![]() |
|
et 20 deger 206 için uygunmu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2011 Saat 12:39 |
yorumlarınızı bekliyorum saygı deger uyelerimiz
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jant genıslıgıde onemlı. jant genıslıgıne gore ofsette degısebılır. takacagın jantın genıslıgı nedır??
206 larda kullanılan orjınal jantlara bakacak olursan genelde 25-30 cıvarında ofsetlıler. yanı 20 olursa hafıften dısarıda duracak on taraf...
|
|
![]() |
|
195 50 15 ustam
|
|
![]() |
|
guzel kardesım ben sana lastık olcunu sormadım :)))
jantın genıslıgı nedır dedım :))
veya almayı dusundugun jantı soylersen genıslıgını anlamaya calısırız ama genel olarak 6 veya 6.5" olacaktır muhtemelen Düzenleyen CeCoLi - 28 Nisan 2011 Saat 13:03 |
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
16-25 arası 206 araca uyan et değeridir birde jant 7 den fazla ofset olmamalı sürtmemesi için
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
hayır abıcım 16 vs olmazzzzzzzzzzzzz cunku jant cok dısarı cıkar... abı sen ısı corba ettın yaa :))
bır dakka lıste vardı onu bulayımda ekleyeyım Düzenleyen CeCoLi - 28 Nisan 2011 Saat 13:08 |
|
![]() |
|
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=14125&title=a-dan-z-ye-peugeot-jantlar
lınkte vermıs oldugum lıstede 206, 207, 307, 308 jantlarını ınceleyın. hepsı bırbırıne uygun. ofsetler 25-35 cıvarında. 25 ten asagısı 206 ıcın pek uygun degıl. cunku ıyıce camurlugun dısına cıkıyor jant...
fakat ortalama olarak 6", 6,5" genıslıkte 15" jantlar ıcın 25-30 arası ofset 206 ıcın ıdealdır Düzenleyen CeCoLi - 28 Nisan 2011 Saat 13:17 |
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
tmm ben jant ölçüsüne bakmadan yazdım ve ordada 6.5 dan fazla jant kalınlığı vermemiş sadece şahinciler gibi yapmasın diye yazmıştım :))
|
|
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
bu arada bende jant alacaktım telefonu düşürdüm alacağım zaman gittim telefon aldım :D
|
|
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
ben anladım senın dedıgınıde baskaları anlamayabılır :))
senın orada "7 ofset" dedıgın jant genıslıgıdır esasında :)
ofset de ET dıye gecer...
pıyasada cok buyuk bır yanlıs var... ofsetlı jant tabırı
![]() egerkı dısa cıkık jant demek ıstenılıyorsa dusuk ofsetlı denmelıdır veya genıs jant denmelıdır. durumuna gore jantta cukur tıp secılmelıdır
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
evet bende bunu anlatmak için öyle yazmıştım yoksa et = ofset bunu bu siteden öğrendim zaten :)
|
|
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=14388&PN=2&title=206-jant-alacam-yardm
tam acıklamasını lınkte yaptık bakarsanız sızı aydınlatacaktır
|
|
![]() |
|
bugun jantı taktrdım abilerim ön taraf biraz dışa cıktı.ama süer oldu 10 kişidn 10u begeni :)
|
|
![]() |
|
hayırlısı olsun. jantı kaca almıstın?
15" oz du degıl mı?
|
|
![]() |
|
abi jant+lastik bana 400 liraya maal oldu.balans ve taktrma 20 lira..
istanbul sarıyerden bi arkadastan aldım
Düzenleyen facemelowe - 29 Nisan 2011 Saat 00:22 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |