![]() |
|
Stop lambası ve abs ışığı. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
bu arada konu benimki ile aynı, sadece abs ışığı farklı olduğu için ne olduğunu anlayamamıştım sonradan öğrendim (:
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
||
Neyse kardeşim halloldu ya gerisi önemli değil
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
bende daha değiştirecem bir türlü imkan bulamadım, bu arada mutlu akünün fabrikası yakınımızda ama satış yapıyormu bilmiyorum doğrusu.
|
|||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
||
Valla 3-4güne uzun yola çıkılacak mecbur değiştirdik ![]() |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
İlk başta akü diyen arkadaş haklıymış yani. Neyse sorununuz çözülmüş ya gerisi önemli değil. Geçmiş olsun.
|
|||
![]() |
|||
||
ben geçen ay uzun yol yaptım iki kere sorun olmadı ama tedbiri elden bırakmamak lazım. önümüzdeki ay birdaha uzun yol yapıcam bu ay akü işini halletmeliyim.
|
|||
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |