![]() |
|
En Son Neye Para Verdiniz ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 1617181920 34> |
Yazar | |
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
parliament aqua blue 7,25
|
|
![]() |
|
insomnia ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
benzine hani ampülün durmadan zam yaptığı benzine hemde 193 TL
|
|
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
|
![]() |
|
MustyRC ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1990 Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
bigün gelde antebe sana imam çagdaştan ısmarlim albayım. :)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Eyvallah Kardeşim Allah Nasip Ederse Bu Yaz Gelicem Oralara Mutlaka Antebe Gelicem Bizim Bir Akraba Var Orada Senide Özel Ziyaret Edeceğim... Mini Bir Buluşma Şart ![]() |
|
![]() |
|
MustyRC ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1990 Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
basımın üstünde yerin var abicim. yanıma ugramadan gitme.
|
|
![]() |
|
burger king 13,75 tl
|
|
![]() |
|
birtekumutt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2011 Konum: ORDU/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı birtekumutt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
nargileye
![]() |
|
![]() |
|
Muhakkak Suretle Uğrayacam Sana Kardeşim. Eyvallah |
|
![]() |
|
Euro Dizel Motorin Aldım 20 Türk Lirası...
|
|
![]() |
|
Asi Kaptan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Temmuz - 1997 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Asi Kaptan
Anneme Anneler Günü Hediyesi Aldım Erkenden 15 TL
|
|
Opel Astra 1.4 T Cosmo 2011
|
|
![]() |
|
Anneler Gününde Anneme En Büyük Hediyem Bol Bol Dua Etmek Olacaktır... Çok Özledim Onu ![]() |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
aracıma hoparlör almıştım onları bağladım kapı döşemelerini tutan plastiklerden aldım arka kapılara taktım yazında önlere güzel component almayı düşünüyorum
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
Az Önce Yeğenlerime 2 Tane Maximus Aldım 1 Türk Lirası
|
|
![]() |
|
TURAN61 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Nisan - 1983 Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2010 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
edirne- istanbul otobus bıletı. yarın donucem (kısa sure geldıgım ıcın arabayla gelıp masraf cıkarmak ıstemedım)
![]() |
|
2003 Peugeot 307 XS 3k (RC Style) 22EC327
05073069083 KDC! Yokohama,Kenwood,Sparco...Güncelleniyor.. |
|
![]() |
|
Pazar Kahvaltası 5 Ekmek 2.5 Türk Lirası
|
|
![]() |
|
azdek ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: Afyon&Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
cam suyu 2.5 lira
|
|
Soner Hoca
2005 307 1.4 Benzin 16V 5K, |
|
![]() |
|
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
:))) dun gece bahcelıevlerde u donusu yaparken gaza getıren teknolojınıın etkısıyle elfrenıne asıldım ve yaylayı buyuk bır lastık sesıyle ayaklandırdım :))) megersem hemen karsımda pusuya yatan ekıbı gorememısım :))) saga cektırdıler aradılar baktılar bısy yok .. pls n dedıgı tek kelıme bu :)) sendede ıse yarar bısey yok kı :D ne ıs yapıosun :) napalım trafıgı caGIRALIM MI : )) sen bılırsın paşam dedım ... sonra ekıp aracına gıden pls gerı dondu yanıma ve sıgaramız bıtmıs dedı ıı dedım takıb edın benı kosedekı marketten alayım :D sonra aklıma bı kurnazlık geldı .. hemen ılerıde duran mobesa ların onune cektım arabayı ındım arabadan ve abı dedım su 20 tl yı vereyım sana sen sıgaranı alırsın dedım attım arabanın ıcıne parayı :DDD umarım en kısa zamanda adalet yerını bulur :DDDD
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
|
TURAN61 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Nisan - 1983 Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2010 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
adaletle beraber senide bulmasınlar mesut
![]() |
|
2003 Peugeot 307 XS 3k (RC Style) 22EC327
05073069083 KDC! Yokohama,Kenwood,Sparco...Güncelleniyor.. |
|
![]() |
|
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
Ahhaa fenasın
![]() |
|
![]() |
|
Garaj Tipi Kriko 55 tl
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 1617181920 34> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |