|   | 
 | 
| 2011 Oto Tuning & Hi-Fi Fuarı. | 
| Yanıt Yaz   | Sayfa 12> | 
| Yazar | |||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Konu: 2011 Oto Tuning & Hi-Fi Fuarı. Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2011 Saat 18:55 | ||
| 

Arkadaşlar Bu Gün CNR Expoya Tuning Fuarı için Gittim Fakat Bu Sene Geçtiğimiz Senelere Oranla Katılım Azdı... Gerek Sponsor Firmalar Olsun Gerekse Forum Sitelerini Dahil Etmemeleri Fuara Büyük Bir Gölge Düşürdü; Ben Yine Sizler İçin Bir Kaç Güzel Kare Yakalamak İstedim... Yorum Sizin...                                                Düzenleyen AlbaYDemircaN - 24 Haziran 2011 Saat 08:34 | |||
|  | |||
| badcombatant   1. Vites     16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı badcombatant Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2011 Saat 19:48 | ||
| 
   Bu sene sonmuş diye duydum inşallah yanlış duymuşumdur  Paylaşım içinde teşekkürler | |||
|  | |||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2011 Saat 21:25 | ||
| 
   Doğru Duydun Resmen Fiyasko
    | |||
|  | |||
| CihanHançerli   2. Vites     03 - Mayıs - 1992 Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı CihanHançerli Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2011 Saat 22:25 | ||
| 
   sahibnden.com gri 206 ve mavi bmw nin satılık olduğunu görmüstüm. 206 quik di galiba 
    | |||
|  | |||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2011 Saat 22:43 | ||
| 
   Fuara Çıktılar Ya Hemen Tuzlu Fiyattan Satmaya Kalkarlar...    | |||
|  | |||
| Mesut   1. Vites     11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2011 Saat 00:04 | ||
| 
   :)) yok kanka sahıbını tanıorum ,:D yaklasık 1 aydır satılık :D s2000 bulmustu onu alcaktı :D ama kız arkadası vazgecırdı :DD 
    | |||
| 
               ____BLUETAZZ___ 4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... | |||
|  | |||
| özbilek   1. Vites     19 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2011 Saat 09:18 | ||
| 
   Evet 206 quik satılıktı 27 bin istiyodu ilanda.
    | |||
|  | |||
| Haksen016   3. Vites     23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı Haksen016 Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2011 Saat 09:30 | ||
| 
   güzel resimler paylaşım için tşk.
    | |||
| 
     2006 Peugeot 307 XT Triptonik 1973 - Bursa | |||
|  | |||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2011 Saat 09:51 | ||
| 
   oradakı mat beyaz 306 bızım sıteden uyemız alper atakanın aracı :)))))))) plakasından tanıdım. fuarda olacagını soylemıstı demek bunun ıcınmıs :)))  aracıda lacıverttı mat beyaz kaplamıslar ve ledlı farlar 10 numara olmus 

bu arada albayım sen ısını bılırsın   ellerıne saglıkk Düzenleyen CeCoLi - 25 Nisan 2011 Saat 09:57 | |||
|  | |||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2011 Saat 09:54 | ||
| albayım eline sağlık sayende gitmiş kadar oldum. | |||
|  | |||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2011 Saat 09:55 | ||
| 
   degılmı mustafa :) yuzumuz gozumuz fuar gordu. ınsan gıtmeden once bır ara beee :))
    | |||
|  | |||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2011 Saat 10:56 | ||
| 
 Eyvallah Kardeşim... | |||
|  | |||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2011 Saat 10:57 | ||
| 
 Abi Napayım Çok Israr Ettiler... Bende Kıramadım Hade Çekelim Dediler. | |||
|  | |||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2011 Saat 10:58 | ||
| 
   oraya gıttıgınde alperı gormedın mı beyaz 306 nın cevresınde???
    | |||
|  | |||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2011 Saat 10:59 | ||
| 
 Aslında Seni Aramayı Düşündüm Usta Dedim Cumartesi Günü İşlerin Var Diye Rahatsız Etmek İstemedim | |||
|  | |||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2011 Saat 11:00 | ||
| 
 telım her zaman sana acık bılıyorsun :)) | |||
|  | |||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2011 Saat 11:06 | ||
| 
   Bilmemmi Usta Senin Kurs Muhabettin Vardı O Yüzden Vazgeçtim  Ona Bakarsan Hiç Zevk Almadım Doğrusu | |||
|  | |||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2011 Saat 11:38 | ||
| 
 | |||
|  | |||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2011 Saat 12:25 | ||
| 
 aslan copilotum benım :)) | |||
|  | |||
| Guests   MISAFIR     |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2011 Saat 08:33 | ||
| 

Yusuf Tekoğlu İçin Özel Güncel...
 Düzenleyen AlbaYDemircaN - 24 Haziran 2011 Saat 09:40 | |||
|  | |||
| Yanıt Yaz   | Sayfa 12> | 
| Forum Atla | Forum İzinleri   Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma | 
| Bizi Takip Edin    

| |||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | |||||||||||||||||||||||||||||||||