Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >306
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Tavsiye !!! Enjektör temizleyicisi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Tavsiye !!! Enjektör temizleyicisi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
insomnia Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
27 - Ağustos - 1980

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı insomnia Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Tavsiye !!! Enjektör temizleyicisi
    Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2011 Saat 18:00
Değerli dostlar Pugcular depomuzu fulledik yollara akacizs gaz pedalının dibine vuracizs peki ama ... bu depoyu fulledikten sonra 306 XR 1.6 benzinli aracıma hangi marka enjektör temizleyicisi ve neden tavsiye edersiniz .Dün akşam birkaç benzinciyi dolaştım net cevaplar bulamadım maksatları sadece ürün satmak depona ne koyduğun önemli değil ..yazık .. tam evde sarımsak ve sirkeden oluşan kendi k..ımdan uydurduğum solüsyonu depoya aktaracakken siz değerli dostlarıma danışmayı şeklen fiilen ve cebren danışmayı görev bildim..

haydee bana bir enjektör temizleyicisi tavsiye edin emme marka model ve parça numarasıyla olursa sevinirim bende size teşekkür edeyim ...
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass &
O RH+ bayariin haa
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2011 Saat 18:02
Carpex 10 etkili enjeksiyon temizleyicisi var. 
Kullanıp da memnun olmayan duymadım..
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2011 Saat 18:10
en iyisi würth marka temizleme ürünüdür. Hemen hemen tüm sevisler carbon clean olayını würth marka ile yapıyor.
Yukarı Dön
insomnia Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
27 - Ağustos - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı insomnia Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2011 Saat 18:15
Orjinalini yazan: hakangumus hakangumus Yazdı:

en iyisi würth marka temizleme ürünüdür. Hemen hemen tüm sevisler carbon clean olayını würth marka ile yapıyor.

üstat benim ustada würt tavsiye etti benzincilerde bu ürün yok nereden bulacağız bunu
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass &
O RH+ bayariin haa
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2011 Saat 18:25
Yukarı Dön
taskin Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
20 - Mayıs - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı taskin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2011 Saat 18:42

würth ün tüm ürünleri güzel, belirli peryotlarla kullanıyorum hiç bir sıkıntı ıle karşılaşmadım. Özellikle commonrail katkısı ve motor iç temizleme ürünlerini kullanırım. Würth u kesinlikle tavsiye ederim.

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2011 Saat 19:25
Tekzen Yapı Markette 444 Markalı Bir Enjektör Temizleyicisi Var Şiddetle Tavsiye Ederim Kendi Aracımdada Kullanıyorum Anında Fark Ediyor. Fiyatıda Gayet Uygun 7.5 Lira 
Yukarı Dön
insomnia Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
27 - Ağustos - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı insomnia Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2011 Saat 19:54
Değerli dostlar Pugcular hepinize teşekkürler bu konuyu açarken diğer forum vb sitelerde bazı araştırmalarda bulundum bu enjektör temizliyecilerinin tuzak olduğunu ayarlarını bozduğu yada oldukça memnun kalındığını ifade eden çok çelişkili birbiriyle çarpışan yorumlar okudum aracım 10000 km önce carbonclear görmüş yanılmıyorsam 20 bindebir yapılıyor acep yakıtı biraz daha düşürebilirmiyiz kullanıldığında gerçekten faydası oluyormu bunun yanında zararı olurmu net emin olmadığım için sizlere ehemniyetle danışma ihtiyacı hissettim buarada aracımda tekleme bayılma zor çalışma yada çekiş zorluğu gibi hiçbir problem yok aksine hırçın bir at gibi size soruyorum ben bu ürünü kullanmak durumundamıyım kullanmasam da olurmu sonuçta çok pahalı ürünler değil problem çıkarmasından endişeliyim 
O RH+ bayariin haa
Yukarı Dön
F-Eren Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
23 - Temmuz - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı F-Eren Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2011 Saat 21:00
Orjinalini yazan: insomnia insomnia Yazdı:

üstat benim ustada würt tavsiye etti benzincilerde bu ürün yok nereden bulacağız bunu

küçükyalıda würth marketi var 
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray
2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof
A Rh -
Yukarı Dön
sace Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sace Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2011 Saat 22:07

Ben kendi sitesinden aldım, 2 günde geldi.

40 lt benzine boşaltıyorsunuz hepsi bu. Faydasını gördüm. Servislerde genel bakımda da kullanılıyor diye duydum.
2002 307 XR 1.6 ege mavi
Yukarı Dön
insomnia Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
27 - Ağustos - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı insomnia Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2011 Saat 22:24
teşekkürler en kısa zamanda kullanıp sonuçları fiilen ve cebren burada yazarım klavyelerinizin tuşları dert görmeye 
O RH+ bayariin haa
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2011 Saat 23:44
kucukcekmeceye dogru sefakoy u gecınce sagda besyol opetın yanında wurth shop var...
Yukarı Dön
tigerland Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tigerland Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2011 Saat 09:39
Carpex 10 etkili kullanıyorum. Tavsiye ederim.
Yukarı Dön
insomnia Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
27 - Ağustos - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı insomnia Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2011 Saat 20:21
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

kucukcekmeceye dogru sefakoy u gecınce sagda besyol opetın yanında wurth shop var...

cecoli üstat depoyu fullden doldum ama içimde bir kurt var bu fuller üçkağıt işi olmasın başı ağrıyan olmuşmu acaba duydunuzmu internette çok nadir su çıktığına dair yorum okudum
O RH+ bayariin haa
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2011 Saat 21:27

cecoli üstat depoyu fullden doldum ama içimde bir kurt var bu fuller üçkağıt işi olmasın başı ağrıyan olmuşmu acaba duydunuzmu internette çok nadir su çıktığına dair yorum okudum
hayır kardeşim full den bende depomu fulledim ama hiçbir problemim olmadı çekişi falanda normaldi ama motorin ve lpg yi bilemicem artık.
Yukarı Dön
insomnia Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
27 - Ağustos - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı insomnia Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2011 Saat 20:28
Orjinalini yazan: ose307 ose307 Yazdı:

hayır kardeşim full den bende depomu fulledim ama hiçbir problemim olmadı çekişi falanda normaldi ama motorin ve lpg yi bilemicem artık.

berberde traş olurken biri kıllandırdı beni daha önce Fullden çok yakıt aldım sıkıntı yaşamadım yarın akşamda inşallah yola çıkacağım
O RH+ bayariin haa
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2011 Saat 21:03
Ben Full ün LPG si ni 2 araçda denedim. Biri Hyundai Elentra diğeri kendi aracım olan Peugeot 307. Hyundai marka araçta inanılmaz bir ekonomi sağladı ve 28 kuruş yakan araç 24 kuruşa düştü. Ama kendi aracım 22-23 kuruş yakarken Full den aldığın LPG de 27 kuruşa çıktı. Bende nasıl bir şeydir çözemedim ama kendi aracım için beğenmedim Full ün LPG sini.Ağlama
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 3008 2022 Far yüksekliği ayarı ve motor titremesi son mesaja git 33 0 berter
konu icon Peugeot 208 GT yeni nesil yakıt tüketimi hk son mesaja git 423 0 mhakan71
konu icon Adblue seviyesini Kaç litre nasıl öğrenirim artık son mesaja git 406 0 Lepromer
konu icon 208 Yağ Azaltma Problemi son mesaja git 6154 8 selahattnsahman
konu icon Peugeot 307 Otomatik Vites Arızası (ÇÖZÜLDÜ) son mesaja git 36521 23 delroy
konu icon Peugeot 307 motor değişimi son mesaja git 159 0 delroy
konu icon Kaput amortisörü son mesaja git 2687 0 Abdullah B.
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 8398 19 talip206
konu icon Stop etme sorunu otomatik 206 son mesaja git 4267 2 konfor
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 7944 7 konfor
konu icon Gec calisma benzin pompa aorunu son mesaja git 271 0 Arslanalp2000
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 2937 3 kralex18
konu icon Pejo206 Çakmak Sigortası son mesaja git 163 0 kralex18
konu icon 3008 1.2 Puretech 130 Eat8 Ateşleme sorunu son mesaja git 12419 7 erthe
konu icon Subap kaldirma valf hatasi son mesaja git 3133 0 Mertdr
konu icon GİDERİLEMEYEN ARIZA son mesaja git 515 0 TİMSAH 71
konu icon GİDERİLEMEYEN ARIZA son mesaja git 242 0 TİMSAH 71
konu icon 207 Coilover & Süspansiyon son mesaja git 3158 0 ShoryuReppa
konu icon Ariza son mesaja git 445 0 Bayram 0816
konu icon 206 otomatik basınç ayar arızası son mesaja git 216 1 talip206
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 AUGUST EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
selahattnsahman 4
talip206 4
konfor 2
delroy 2
TİMSAH 71 2
kralex18 2
a.selim 1
Abdullah B. 1
eRRoR 1
Lepromer 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English