![]() |
|
Tavsiye !!! Enjektör temizleyicisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
insomnia ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2011 Saat 18:00 |
||
Değerli dostlar Pugcular depomuzu fulledik yollara akacizs gaz pedalının dibine vuracizs peki ama ... bu depoyu fulledikten sonra 306 XR 1.6 benzinli aracıma hangi marka enjektör temizleyicisi ve neden tavsiye edersiniz .Dün akşam birkaç benzinciyi dolaştım net cevaplar bulamadım maksatları sadece ürün satmak depona ne koyduğun önemli değil ..yazık .. tam evde sarımsak ve sirkeden oluşan kendi k..ımdan uydurduğum solüsyonu depoya aktaracakken siz değerli dostlarıma danışmayı şeklen fiilen ve cebren danışmayı görev bildim..
haydee bana bir enjektör temizleyicisi tavsiye edin emme marka model ve parça numarasıyla olursa sevinirim bende size teşekkür edeyim ... |
|||
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Carpex 10 etkili enjeksiyon temizleyicisi var.
Kullanıp da memnun olmayan duymadım..
|
|||
![]() |
|||
||
en iyisi würth marka temizleme ürünüdür. Hemen hemen tüm sevisler carbon clean olayını würth marka ile yapıyor.
|
|||
![]() |
|||
insomnia ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
||
üstat benim ustada würt tavsiye etti benzincilerde bu ürün yok nereden bulacağız bunu |
|||
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
taskin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Mayıs - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2010 Konum: RİZE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
||
würth ün tüm ürünleri güzel, belirli peryotlarla kullanıyorum hiç bir sıkıntı ıle karşılaşmadım. Özellikle commonrail katkısı ve motor iç temizleme ürünlerini kullanırım. Würth u kesinlikle tavsiye ederim. |
|||
![]() |
|||
||
Tekzen Yapı Markette 444 Markalı Bir Enjektör Temizleyicisi Var Şiddetle Tavsiye Ederim Kendi Aracımdada Kullanıyorum Anında Fark Ediyor. Fiyatıda Gayet Uygun 7.5 Lira
|
|||
![]() |
|||
||
Değerli dostlar Pugcular hepinize teşekkürler bu konuyu açarken diğer forum vb sitelerde bazı araştırmalarda bulundum bu enjektör temizliyecilerinin tuzak olduğunu ayarlarını bozduğu yada oldukça memnun kalındığını ifade eden çok çelişkili birbiriyle çarpışan yorumlar okudum aracım 10000 km önce carbonclear görmüş yanılmıyorsam 20 bindebir yapılıyor acep yakıtı biraz daha düşürebilirmiyiz kullanıldığında gerçekten faydası oluyormu bunun yanında zararı olurmu net emin olmadığım için sizlere ehemniyetle danışma ihtiyacı hissettim buarada aracımda tekleme bayılma zor çalışma yada çekiş zorluğu gibi hiçbir problem yok aksine hırçın bir at gibi size soruyorum ben bu ürünü kullanmak durumundamıyım kullanmasam da olurmu sonuçta çok pahalı ürünler değil problem çıkarmasından endişeliyim
|
|||
|||
![]() |
|||
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
||
küçükyalıda würth marketi var
|
|||
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
|||
![]() |
|||
sace ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mart 2011 Konum: Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
||
40 lt benzine boşaltıyorsunuz hepsi bu. Faydasını gördüm. Servislerde genel bakımda da kullanılıyor diye duydum.
|
|||
2002 307 XR 1.6 ege mavi
|
|||
![]() |
|||
||
teşekkürler en kısa zamanda kullanıp sonuçları fiilen ve cebren burada yazarım klavyelerinizin tuşları dert görmeye
|
|||
|||
![]() |
|||
||
kucukcekmeceye dogru sefakoy u gecınce sagda besyol opetın yanında wurth shop var...
|
|||
![]() |
|||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Carpex 10 etkili kullanıyorum. Tavsiye ederim.
|
|||
![]() |
|||
||
cecoli üstat depoyu fullden doldum ama içimde bir kurt var bu fuller üçkağıt işi olmasın başı ağrıyan olmuşmu acaba duydunuzmu internette çok nadir su çıktığına dair yorum okudum |
|||
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
||
berberde traş olurken biri kıllandırdı beni daha önce Fullden çok yakıt aldım sıkıntı yaşamadım yarın akşamda inşallah yola çıkacağım |
|||
|||
![]() |
|||
||
Ben Full ün LPG si ni 2 araçda denedim. Biri Hyundai Elentra diğeri kendi aracım olan Peugeot 307. Hyundai marka araçta inanılmaz bir ekonomi sağladı ve 28 kuruş yakan araç 24 kuruşa düştü. Ama kendi aracım 22-23 kuruş yakarken Full den aldığın LPG de 27 kuruşa çıktı. Bende nasıl bir şeydir çözemedim ama kendi aracım için beğenmedim Full ün LPG sini.
![]() |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |