![]() |
|
Acil Yardım Beyler, Fikir Verin |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2011 Saat 23:32 |
||
Beyler şimdi amfiyi aldım, bağladım. benim teyp orjinal olduğu için yüksek ses girişlerinden taktım. bir de bu yüksek ses girişlerinin toprak bağlantısı var onu da ana şase kısmına bağladım.
ses kalitesi iyi, gücü de sorunsuz. ama sorun şu: inanılmaz bi uğultu gürültü fısıltı ne derseniz ses var. bazen sanki kedi inliyormuş gibi bir ses var. bir yerden gürültü çekiyor ama nereden bulamadım. öte yandan, remote bağlantısını doğrudan anten çıkışından anten kablosuna taktım ama teyp kapalıyken bile araba ekonomi moda geçene kadar amfi açık kalıyor. sizce neden olabilir?
|
|||
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|||
![]() |
|||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
teybden amfiye giden kablolar varya RCA kablosu dıye bilinir o kablolardan her hangı bırının ucunda dış tarafındaki yuvarlaga bı kablo bagla ve şaseye bağla ses kesilir kardesım eger anlamadım dersen resım bulup resımle anlatayım |
|||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|||
![]() |
|||
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
||
teyibi açınca tetikleme ile amfi açılıyorsa kapatıncada kapatması gerekmezmi otom açıyormu amfiyi ? |
|||
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
|||
![]() |
|||
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
benimki orjinal teyp, RCA'dan bağlayamadım. doğrudan teybin kolonlara giden kabloları için giriş var amfide, oraya taktım. nasıl yapmalı?
|
|||
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|||
![]() |
|||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
||
amfinin acık kalması ıse remote kablosunu antene bağlamanla alakasını anlayamadım :s orjınal teyıbde varmı bılmıyorum ama mavi bir kablo olması gerekır tek bir tane ona baglamalısın remote kablosunu yoksa amfı kapanmaz en saglıklısı +elektrık cekerek bı anahtar koy amfıyı oradan kontrol et yoksa akuyu bıtırebılırsın :s
|
|||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|||
![]() |
|||
||
bi 3lü anahtar yapmıştım dizimin dibine farklı amaçlar için. ona bağlamıştım önce, sonra dedim "herkes antene bağlıyorya, ben de öyle yapayım, hem kitapçıkta da öyle yazıyor" ve bağladım antene. ama teybi açınca açılıyor, kapatınca kapanmıyor. bir de biraz önce eve çıkarken kırmızı ışık yakıp koruma moduna geçmez mi!
anahtar olayına razıyım şu gürültü ses olayını halletsem yeter
|
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
||
|
|||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|||
![]() |
|||
||
kesin antenden çıkarıp direk 12 vericem. ama rca bağlantısı yokken de rca girişine toprak atmak işe yarar mı ki?
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
||
![]() Düzenleyen Muhammet ÇAKIR - 24 Nisan 2011 Saat 00:28 |
|||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|||
![]() |
|||
||
işte bu olmadan taşıdım ben. orjinal teypde rca çıkış yok. teyten direk kolona giden kablo varya, onu amfiye taktım işte. amfide onun için özel giriş var
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
||
tamam o zaman - olan kabloya şase baglantısı yapacaksın:)
|
|||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|||
![]() |
|||
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
||
Antene bağladım derken? Normal anten çıkışına mı bağladınız? Anten derken kitapçıkta elektrik motorlu anteni kastetmişlerdir. Yani teyp özelliği varsa. Teyp açıldığında kendi kendine açılarak uzayan anten için ayrılmış bir çıkış olması lazım. Sizde oraya gelen elektrik ile amfinin açılmasını sağlayacaksınız.
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
||
vızıltıları şaseden yapar
arkadaşımın dediği gibi kablodan şase iyice bağla
|
|||
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
|||
![]() |
|||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
||
bi sakatlık çıkarmadan git ses sisteminden anlayan birine, hem amfi ayarını yaptır hemde bağlatıları göster bence
|
|||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|||
![]() |
|||
by-cx ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ağustos - 1982 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
||
kardeşim git bitane çevirici taktır mis gibi dinle yada tak orj teybi amfi ye taktıgında hepsi bozar ses kalitesini. uğraşma boşuna kolay gelsin.
|
|||
x-design 1.4 otm Brh+ atiker fast. 18.08.1982.
|
|||
![]() |
|||
||
sorun ses gelişindenmiş. normal rca bağlantı ile bir alet taktığımda (telefonumu takıyorum) ses berrak ve mükemmel. ama kolon hattından gelince bozuyor işi. bir de teyp alacağım artık :)
evet normal anten çıkışına bağlamıştım, yanlışmış, ayrı bir 12v anahtara bağladım, sorunsuz oldu. Fikirler için teşekkürler beyler, eksik olmayın
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
||
dostum mutlaka orj teybini anfi cıkışını gercekleştiren dönusturucuyu tak. sistemin uzun ömürlü olmazz ciddiyim. güsel forumlar dilerim
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
bazı dönüştürücüler lehimle falan takılıyormuş da benim tesisatcı 10 tl daha pahalı olan kendini otomatik mi ne ayarlayan dönüştürücü tavsiye etmişti bende ondan yapacam inşallah.
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
||
EVT kasttetiğimde sadece bir soketli dönusturucu otomatik dönusum gerceklştiriyor.
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |