|
İstanbuldan yardım istiyorum. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2011 Saat 03:45 |
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-modifiye-16-jant-lastik-47676528/detay/
bu magazayı ve sattıgı ürünlerı bılen vrmı. bu jant bnm araca olurmu?
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sordunmu Adama Benim Araca Uyarmı Diye
Bijon Aralığı 4x108 İse Büyük Bir Olasılık Uyacaktır... Düzenleyen albaydemircan - 23 Nisan 2011 Saat 09:36 |
|
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
evet uyar o ıkı farklı bujon aralıgıda var 8 bujon delıgı var:) 4u 4*100 4ü 4*108 zaten noktalardan bellı asagıda yazmıs adam
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ıste lastıkler uyarmı kac ofset bılmıyorum.kontorde yoku arayamadım
|
|
106_arts
1. Vites Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu lastık ölculerı ıle 206ya olmaz,
birde bence daha guzel jantlar var
|
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kardeş yanlış anlama ama bu jantlar en güzel 306 ya gidiyor senin aracında güzel duracağını sanmıyorum.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
Selim Engin EREN
2. Vites 19 - Aralık - 1971 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2010 Konum: k.çekmece.ist. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Selim Engin EREN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
|
peugeot205gtı1.9 amarıcan met. mavi.benzin
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bnde gtı cok kollu jant bakıyorum sımdı
|
|
d3n1s
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
az önce baktım satılmış iyi de olmuş 206'ya bence yakışmazdı. 206 gti jantı daha hoş olacaktır, istanbulda da uygun fiyatlı satan vardı eğer satılmadıysa
|
|
F-Eren
2. Vites 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
jantlar çok kötü hiç gitmez araca
satıldığı isabet olmuş bence hayırlısı olmuş diyebiliriz
|
|
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |