|
Lastik arıyorum! |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
ümitengin
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ümitengin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2011 Saat 18:26 |
Merhaba arkadaşlar,sizden yardım isteyeceğim. Şöyle ki, en büyük hobim araba kullanmak,sık
sık şehirlerarası yolculuk yapıyorum işim gereği ve BMW 3 Serisi Coupé E90 gövde
kullanıyorum.Emniyete fazlasıyla önem verdiğim için,özellikle virajlı yollarda
en iyi performansı veren bir lastik arıyorum. Bildiğiniz böyle bir ürün var mı?
|
|
voodoo
2. Vites 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kardes her markanin iyi performans gosteren lastikleri var fakat...benim sana solucegim 3 marka var senin 1 yokohama 2 michelin 3 dunlop incelersen senin arabana ve jantlarinla en ii performans gosterecek modellerini bulabilirsin..
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
ümitengin
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ümitengin
|
Hız yapmayı seviyorum oyüzden spor segmentte bir ürün arıyorum.Bu dediğin
markalarda böyle bi ürün bulabilir miyim?
|
|
106_arts
1. Vites Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
michelin cok balon yapıyor uzun yolda cukurlarda
yokohama tavsıye ederım
ayrıca lastık ölculerınız nedır
|
|
voodoo
2. Vites 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yokohama bana gore en ii lastiktir..her amaca uygun lasigi var her olcude...
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
voodoo
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yokohama bana gore en ii lastiktir..her amaca uygun lasigi var her olcude... |
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
goodyear veya pirelli seçmeni tavsiye ederim.
|
|
mdincer34
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
|
beimde eski aracımda yokohama vardı çok yumuşak değil öyle ama performans için gayet iyiydi dunlopta fena bir lastik değil onuda kullandım sp sprt diye bir modeli ıslak zeminde performansı çok iyi diye almıştım oda güzel lastik
|
|
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
lastik tavsiyesi adı altında bir konu var zaten bugün orada gerekli tartışmaları firkirleri yazmıştık. araştırmadan konu neden açıyorsun?
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
ümitengin
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ümitengin
|
Arkdaşlar önerilerinizi inceliyorum,dediğim gibi spor segmentte bir lastik arıyorum.Buarada lastik ölçülerim 225/45R17
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende yokohama sevenlerdenım. tavsıye ederım. fakat bırde brıdgestone adrenalın ı ıncelemenı onerırım... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende lastik te dayanıklılık arıyosan goodyear bu konuda uzman diyorum
|
|
Haksen016
3. Vites 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
bridgestone hız serisi lastiklerinide bir düşün derim.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
ümitengin
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ümitengin
|
Merhaba millet, sonunda istediğim lastiği buldum,internette gezinmenin faydaları:) Lassa'nın yeni çıkardığı bir modelmiş. Aldım kullanıorum ve acayip
de memnunum. Valla kesin bakın edin. Ha ayrıca
Phenoma Challenge diye de bi yarışma başlatmışlar, 50 tane gayet güzel otomobil var, birinci oluyorsan seçtiğin otomobil senin oluyor. sayfasını da paylaşayım: http://www.phenoma.com.tr/ burada nasıl katılacağınıza dair her şey yazıyor, şurada da yazıyor: http://www.facebook.com/#!/LassaTurkiye
|
|
ümitengin
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ümitengin
|
Merhaba arkadaşlar,iş için şehirdışına çıkmıştım giremedim çoktandır. Lassa Phenoma lastiğimden çok memnunum,Deneme Kampanyası diye bir olayları varmış birde,bu kampanya süresince altdığımız lastikleri 60 gün boyunca iade edebiliyormuşuz.Gerçi ben Phenoma lastiklerimden şimdilik gayet memnunum, değiştirmek gibi bir fikrim yok.Bi de tüketici haklarımızı savunan Erdal Abi var,videoları acaip komik,linkini yazayım birde:http://www.tuketicinindostuerdal.com/ Paylaşmak istedim.:)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kesinlikle bridgestone performans lastiklerini öneririm.re002 modelini e36 kasa 3,20i de kullanmıştım tavsiye ederim.
|
|
ümitengin
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ümitengin
|
Ümit Bey,Phenoma aldım Lassa dan,tavsiye ederim,öneriniz içinde teşekkür ederim.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
güle güle kullanın konuyu yeni gördüm anca cevap yazabildim.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yalnız bu phanoma ya baktımda 55 yanak ve altında var. dıgerlerınde ımpetus revo var. ımpetus revo da brıdgestone er300 turanzanın sahtesı zaten :)) verımıde turanzadan dusuk
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |