![]() |
|
206 QS nasıl ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
özbilek ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2011 Saat 14:05 |
||
s.a arkadaşlar, ben 106 quik kullanıcısıydım. ama askerlik nedeniyle aracımı sattım. ve sattığıma pişman oldum gerçi ,çünkü aracımı seviyodum. buseferde 206 quik düşünüyorum yanlız cam tavan olması gerekiyor :) tek kapı araç benim için sorun değil , 106 quik imi satarken hiç zorlanmadım 206 quik içinde bu geçerlimi , Birde 206 1.6 16v ler çok yakarmı 106 quik 250krş falan yakardı ozamanlar, 206 quik için yakıt 350krş a kadar olması lazım fazla olursa lpg ye döneriz lpg dede 250 krş geçmemesi gerekir :D biraz bilgi verirseniz iyi olur.
Genel olarak 206 quiksilver nasıl ,alınırmı. ?
|
|||
![]() |
|||
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ALINIR LPG DE 20KURUS YAKIYOR BASTIGIN ZAMANDA GIDIYOR
|
|||
![]() |
|||
d3n1s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
||
ben 206 quik kullanıcısıyım, 7.6 lt gösteriyo yol bilgisayarı, benim kullanımımla da 100 lirayla 300-350 km yol yapabiliyorum, araçta LPG yok. Aldığıma çok memnunum, tavsiye ederim. 106'yı aratacağını sanmıyorum
|
|||
![]() |
|||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
||
Alınır niye alınmasın 110 hp 8 airbag abs yol bilgisayarı dijital klima her şeyi var temiz ve uygun fiyata bulunursa alınır. benzin olmuş 4.2 tl 9-10 lt arası yaksa şehir için 370 - 420 kr arası yakar su fiyatlarla.
|
|||
![]() |
|||
d3n1s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
||
edit, dijital klima Quik'lerde yok, manuel klima mevcut :) |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
Dijital klimalı Quiksilver'lar mevcut. Türkiye'ye geldi mi bilmiyorum. ![]() Bu arada ben de 106 Quiksilver'ımı satıp 206 Quiksilver aldım. Çok memnunum. Donanım olarak tatmin eder. Yol tutuşu gayet iyi. Yakıt olarak da 50TL'ye ortalama 150km yapıyorum. Yol bilgisayarı şehirdışı 6-6,5 - şehiriçi 7-7,5 lt/100km gösteriyor. Ara hızlanmaları 106 Quik'e göre çok iyi. Kesinlikle öneririm, pişman olmazsın.. |
|||
![]() |
|||
||
Bir de unutmadan ekliyim. Piyasası 106 Quik kadar hareketli değil. Satarken bir süre beklemen gerekebilir.
|
|||
![]() |
|||
||
göstermeyin böyle fotolar bana, dayanamayıp takıcam dijital klimayı sonra olan bana olucak ![]() |
|||
![]() |
|||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
||
|
|||
![]() |
|||
||
var, ama hem vakit hem nakit ister. Doğru düzgün kaportacı ve en sağlamından elektrikçi ister. Yerine göre yeni bir beyin ister. Sadece parçaları almaya kalksan beyinle beraber 5000-6000 lira tutar, beyin, dijital klima, dijital klimanın beyni, iç ve dış sıcaklık sensörleri, kabloları gibi. İşçiliğine de temizinden 1000 lira ödersin. Değer mi? Satıp dijital klimalı olanını almak daha mantıklı çünkü yapsan bile düzen tutturamama olasılığın çok yüksek. |
|||
![]() |
|||
özbilek ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
||
verdiğiniz bilgiler için saolun. birde 206 feline ile quik arasında kaldım. birisi tek kapı diğeri ise 4 kapı + dijital klimalı. sizce 206 quik mi 206 felinemi.. ? |
|||
![]() |
|||
||
ikisi de benzinli mi? Yakın zamanda satma durumun oluşur mu? İkisi de manuel mi? Feline hakkında bilgi verirsen daha isabetli cevaplar verebililiriz |
|||
![]() |
|||
||
4 kapılar bence hoş durmuyor. Her türlü Quiksilver derim. Sirocco jantları, gövde rengi dış aksamı, deri direksiyonu, metal pedalları ve vites topuzu, spor göstergesi, Quiksilver döşemeleriyle fark yaratır.
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Quik kullanıcısı olarak sana katılıyorum lakin yakın zamanda satma durumunun oluşması ihtimali varsa feline daha mantıklı bir seçim olacaktır. |
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
gökan abi 8 airbag olduğuna eminmisin. bende 307 xt var onda bile 6 varken 206 b segmenti olmasına rağmen daha fazlamı var yani?
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
||
ikiside benzinli , feline 1.6 16v manuel olanı.
yakın zamanda derken 3 sene falan binmeyi düşünüyorum..
|
|||
![]() |
|||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
bencede güzel araç 106 dan sonra iyi bir tercih olur.
|
|||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|||
![]() |
|||
||
Quiksilver al o zaman. Baktığın zaman iyi ki bunu almışım dersin, feline'ın donanımını bilmiyorum ama Quik'in donanımı fazlasıyla yeterli. 206'nın tek kapısı başka duruyor, bana sorarsan Quik derim |
|||
![]() |
|||
||
yorumlarınız için saolun quik te karar kıldım.
|
|||
![]() |
|||
||
7lt/100km yakıyor.
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |