![]() |
|
TRIPTONIK KILITLENMESI |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
ismail özdemir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: ANKARA/elvanknt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2011 Saat 14:08 |
||
307 TRIPTONIK ARACIM VAR ANI VITES DEGISIMLERINDE ORNEGIN R DEN ARAC DURMADAN D YE GECIRDIGIMDE ARAC D TAKILI KALIYO EKRANDE N YAZIYO VE VITES KOLU KILITLENIYOR SANZIMAN KUTUSUNUN ICINDE TEL GIBI BISEY VAR ONU ELIMLE BASTIRDIGIMDA NORMALE DONUYOR AMA BU SEKILDE OLMASI NORMALMI YADA BOYLE BIR SORUNLA KARSILASAN OLDUMU HIC |
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
NORMAL DEĞİL.
VİTES KOLUNDAN ŞANZIMANA GİDEN TELİN UCUNDAKİ PARÇADA SIKINTI OLABİLİR. BİRKERESİNDE YAĞ DEĞİŞİMİ YAPARKEN YERİNDEN ÇIKARTMIŞTIK KOL BOŞTA KALMIŞTI HİÇ BİR İŞ YAPMIYORDU YERİNE TAKINCA DÜZELMİŞTİ.
TAHMİNEN O PARÇADA SIKINTI OLABİLİR. YOKSA P MODU HARİCİNDE KOLUN KİTLEME YAPMASI İMKANSIZ.
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
ismail özdemir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: ANKARA/elvanknt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
anladım o telde bır sıkıntı var yanı hemen sanzıman kutusunun ustunde zaten elımle ıttırdıgımde tık dıye bır ses gelıyo ve vıtes duzelıyo zaten arac 1 yıldır bende 3 kez yaptı bırınde lpg taktıran adam kullanırken oldu bırınde yıkamacı bırındede tamırcıde oldu nedense bende hıc olmuyor zaten ılk lpgcı aradı abı aracta boyle bır sıkıntı var dıye yanı telımı degıstırmem gerekıyor
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
0532 296 96 49 avni ustayı ara yardımcı olur. kendisi otomatik şanzıman ustası.
|
|||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
revolutionary26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Nisan - 1989 Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı revolutionary26
||
P konumunda kitlenme şu şekilde mi oluyor? aracı stop etmeden bekliyoruz P ye alıyoruz sonra aracı tekrar çalıştırmadan herhangi bir vitese geçmeden kitleniyor. aracı yeni aldım ve ara sıra böyle oluyor . henüz 70 KM gittim ama
![]() |
|||
307 XR 1.6 16V 2005
Şeytan Kırmızı |
|||
![]() |
|||
||
hayırlı olsun öncelikle.
şimdi araç çalışır durumda p konumunda iken otomatik kolu kitler, sebebide;
araç çalışırken sen araçdan indin çocuklar kolu d ye alırsa yürümesin diye p den çıkmaz. çıkartmak için araca bindiğinde frene basarsın. fren pedalının altındaki müşür kolun kilidini açar ondan sonra vitese takarsın. tamamen güvenlik için yapmışlar ama frenin altındaki müşür dandik olduğu için bazen frene bassan bile kilit açılmıyor. çözüm olarak aracı stop edip yeniden çalıştıracaksın yada yaklaşık 50 tl ye fren müşürünü değiştireceksin.
|
|||
|||
![]() |
|||
revolutionary26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Nisan - 1989 Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı revolutionary26
||
teşekkürler. kullanım klavuzunda okumuştum bunu. aslında 50 TL vericek kadar rahatsız etmiyor henüz :) sonra belki alabilirim:)
|
|||
307 XR 1.6 16V 2005
Şeytan Kırmızı |
|||
![]() |
|||
||
aynen.
ben sabahları çalıştırdığımda ısınmasını beklerken araçdan indiğimde n konumuda ısıtıyorum, oradan d ye alıp yürüyorum. ama araçda başkası varsa benim yaptığımı yapmak tehlikeli.
|
|||
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
||
yok bendekı sıkıntı farklı sanzımanın ustunde bır tel gıbı bısey var ucu kırmızı zaten onu ıttırdıgımızde duzelıyor sanırım o telde bı ayarsızlık var
|
|||
307xt 1.6 16v 110hp trıp (atiker lpg)
|
|||
![]() |
|||
lamazibici06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2016 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı lamazibici06
||
bende olmuştu büyük ihitmalle içerdeki dişlilerde sorun olabilir dmişti usta
|
|||
emre özer
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |