![]() |
|
307 Xr Yardım ( güncel ) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
revolutionary26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Nisan - 1989 Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı revolutionary26
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2011 Saat 22:47 |
arkadaşlar iyi geceler.
Ben anıl. Eskişehir'de yaşıyorum yaşım 22. öğrenciyim. bu gün 307 XR 1.6 16V 2005 model araç aldım. yarında sanayideki Pejo ustalarına gösterip motora yağ koydurucam. başka yapmam gereken neler var? Fan sesi içeri geliyor gibi geldi bana ama sonradan hissetmiyorum sesi. Balık gibi atlamak istemiyorum çünkü ilk defa gidicem. eğer usta şu değişicek bu değişicek derse durduk yere masrafa girmek istemem. yardımlarınız için teşekkürler. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- arkadaşlar bu gün Eskişhirde İlker oto da ( pejo ve citroen özel servisi ) motor yağı,yağ filitresi,polen filitresi ve hava filitresini değiştirdim. işçilik dahil toplam 140 TL ye hallettik. aracın gidişi değişti :) Eskişehir'de ki pug'cuların gönül rahatlığıyla araçlarını bırakabilecekleri bir yer. Teşekkürler
Düzenleyen revolutionary26 - 22 Nisan 2011 Saat 11:21 |
|
307 XR 1.6 16V 2005
Şeytan Kırmızı |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eğer en son ne zaman değiştiği bilinmiyorsa tüm filtreler ve yağı değiştirmek gerekir. Triger kayışının da değişip değişmediği kontrol edilmeli. Onun haricinde eğer alırken serviste bilgisayara bağlatmadıysan Planet2000'e bir bağlatıp arıza taraması yapmakta yarar var.
|
|
![]() |
|
revolutionary26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Nisan - 1989 Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı revolutionary26
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler hocam. Aldığın yer çok güvenilirdi ve Triger kayışının 80 bin km de değişeceğini söyledi. şu anda arbaa 54 bin km de.
|
|
307 XR 1.6 16V 2005
Şeytan Kırmızı |
|
![]() |
|
kaan__ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sen yinede yağına suyuna filitrelerine balatalarına falan baktır eğer gerekliyse değiştir rahat rahat bin
|
|
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |