![]() |
|
206 Kaliper Kapağı & Boyama |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2011 Saat 17:24 |
|
Merhaba arkadaşlar. Kaliperlerim hafif pas yapmış. Bunun çözümü var mıdır? Pas sökücü spreyle çözülebilir mi? Bir de kaliper kapağı montajı ne kadar zordur? 15' Sirocco jant var. Kaliper kapağı takmak mümkün müdür?
Boyamanın herhangi bir zararı olur mu?? Düzenleyen Berkay - 19 Nisan 2011 Saat 17:56 |
||
![]() |
||
Serhun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2011 Konum: ÇORLU 59,5 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kapak için soğutma sorununun yaptığını duydum düşünüdüğünüz gibi 15 inc jantta kullanılamayabilir.
Pas sökücü tiner solvent vb temizlense bile kısa bir süre sonra tamamen temizlenemediğinden tekrarlanma olasılığı yüksek, temizlendikten sonra boyanması daha iyi olur bence. Kapak takılırsa altı temiz kalır.
Şimdiden kolay gelsin.
|
||
![]() |
||
Serhun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2011 Konum: ÇORLU 59,5 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
|
Burada kullanılır yazıyor ama
Burada da 16 yazıyor
Anladığım kadarıyla olmayacak, olsa da güzel durmayacak.
Düzenleyen Serhun - 19 Nisan 2011 Saat 17:55 |
||
![]() |
||
|
Biraz araştırdım da soğumasını engellediğini söyleniyor gerçekten. Böyle bir riske girmek istemem. En iyisi ben bir mat siyah sprey boyayla boyıyım ön-arka kaliperleri..
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Sanirim soyle bisey. Düzenleyen koliva - 19 Nisan 2011 Saat 18:00 |
||
![]() |
||
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-brembo-yeni-kaliper-kapak-on-sari-nos-turkiye/detay/?
olsa da tadilat gerekecek diyorlar.
|
||
![]() |
||
|
15 inçlere tam olmuyor. sürter durusun hiç takma derim ben
|
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ne gerek var kardesım al kırmızı cafcaflı bı boya sık kalıperlere :) on numara goruntu hem sogutmadada bı sıkıntı olmz hem goruntu duzelır hemde masraf cıkartmaz
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
|
en güzeli tabii bende öyle yaptım çok memnunum
![]() |
||
![]() |
||
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
kardeşim parlak zekana hayranım ;) 15'' janta kaliperler olmuyor, traşlamak lazim epeyce. |
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
yanlış anladın kanka, kaliperler olmuyor diye almak isteyen arkadaşa soyledim. senin fikrin cok guzel bende aynısını yaptım ;)
|
||
![]() |
||
|
Bende Baya Araştırdım...
Ama 15 lere Uymuyor Diyebilirim... En Güzel Sen Sök Jantları Kendin Boyat |
||
![]() |
||
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Bende Bu Hafta Sonu Böyle Bir İşleme Koyulacağım Kaliperleri Mat Kırmızı Yapmayı Düşünüyorum Eminim Çok Tatlı Olacaktır Beyaz 206 da
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
koliva bu jantı 15" ve daha altı olanlar için süper olur. Madem böyle bişey buldun, adı nedir nasıl bulunur onlarıda bi de bakalım (:
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Bir websitesinde gezerken dikkatimi cekmisti notlarima almistim ordan kalmis. Yanliz listelerinde Peugeot goremedim. Bunun nedeni urun Amerika menseili oldugundan. Yoksa uymaz diye bisey yok. Websitesi: http://www.calipercovers.com/ Videosu su: |
||
![]() |
||
ilicik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
|
bencede boya havalar sıcak tek tek söküp yapabilirsin boyacılar cok para istiyor,boyadıktan sonra tazdikli su vurma yeter
|
||
![]() |
||
|
4 lastik sökmek de epey uğraştırır şimdi.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |