![]() |
|
Fiat UNO 70SXie 1997 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Nisan 2011 Saat 15:04 |
Forum sitemizin ismi peugeotturkey.com olmasına rağmen farklı marka ve model araç ilanı verenleri gördüğüm için bu konuyu açıyorum.
İlandaki araba arkadaşımızındır. İlandaki telefon numarasından araç sahibine ulaşabilirsiniz. ![]() http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-tavsanlidan-cincik-gibi-uno-46884891/detay/ Düzenleyen mustiii - 16 Nisan 2011 Saat 18:08 |
|
![]() |
|
nedim83 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 179 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vvay..99 yılında aldigim arabam:)..97 modeldi benimki de..9 yıl kullandim..aldigimda 20000km de idi..220000 de sattım..sadece rölanti duzensizligi vardi.tek sorun buydu baska bi derdi yoktu...LPG bile takmadim,cok ekonomikti ve iyi gidiyordu..
|
|
PEUGEOT 206 FEVER 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
kesinlikle yanlış anlamayın ama bence böle bi sitede peugeot ya gönül vermiş insanların tek ortak nokta olarak bir araya gelmesini sağlayan peugeotturkey sitesinde farklı markaların paylaşımları bulunmamalı.site ismi ve içeriğiyle tamamen bağdaşmayan konu.yöneticilerin bu konuyu irdelemelerini düşünüyorum ve forum kurallarındada bu mevzunun dile getirildiğini temenni ediyorum.mustii abi kesinlikle şahsına karşı bi eleştiri diil ... =) |
|
![]() |
|
Çok haklısın. Ben de zaten bu konuya dikkat çekmek için böyle birşey yaptım ve mesajımın başında "Forum sitemizin ismi peugeotturkey.com olmasına rağmen farklı marka ve model araç ilanı verenleri gördüğüm için bu konuyu açıyorum." dedim. |
|
![]() |
|
yöneticilere bir çağrı olsn diye yazdım ztn abi sen başta belirtmişsin ztn ... eyw...
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satışlar.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
bende de 97 1.4 sxie vardı 3 sene binmiştim vay beee sağlam araç :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |