|
Şu 206 ya bi bakın.... |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2011 Saat 23:17 |
şu araca bi bakın arakadaşlar adam 14.850 ye satıyo ama 13.500-13.750 ye çekerim fiyatı sizce edermi etmezse en son ederi nedir? fazla veripte satarken zarar etmek istemiyorum...
araçtaki ekstralar
rc ön tampon
rc jant
spoiler
falan filan ....
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Öncelikle Bilmeni İstediğim Önemli Bir Konu Var İlandaki Araç Hususi Bir Oto Değil.
Ticari Kamyonet Diye Geçiyor Bununla Beraber 6 Aylık Vergisi 350 Liranın Altında Değil. Yıllık 750 TL Civarı Vergisi İkinci Bir Detaysa Tek Kapılı Van ların Pek Piyasası Yok Satmaya Kalkışırsan Anında Müşteri Bulabileceğini Sanmıyorum. Aksesuarlara Gelince Anlıyorum En Az 2500 TL Kadar Bir Masraf Var Araçta Ama Adam Zaten Harcadığı Parayı Senden İstiyor. Bu Araçların En Piyasası 9 Bin lira ila 12 Bin lira Arası Değişiyor. Bide Klima Yok Abs Yok Bunları Göz Önünde Bulundur Aksesuarlarındada RC İle Alakalı Sadece Spoyler İçin Yorum Yapabilirim. Geriye Kalanların RC İle Hiç Bir İlgisi Yok Jantlar 307 ye Ait Tampon 206 GTI İç Mekanda Herhangi Bir XS İç Mekanı Diyebilirim. Tavsiyem Bu Araca Bu Kadar Para Vereciğine 14.500 TL Ye Çok Daha Güzel 4 Kapılı Dizel veya Benzinli 206 Bulabilirsin... Ama Yinede Karar Senin Düzenleyen albaydemircan - 15 Nisan 2011 Saat 00:16 |
|
ugur_clskn
1. Vites 14 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Konum: istanbul pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ugur_clskn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
ne abs var ne klima abicim hic gerek yok o parayı hem van hemde bomboş bi arabaya vermeye
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
full de olsa van alma derim albay bey zaten tanımlamış olayı. fiyatı düşük ama vergisi sigortası fennisi bitmek bilmez
|
|
Öner
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Mart 2011 Konum: İst - Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ayrıca kamyonet olarak gectıgı ıcın vergının yanı sıra her sene muayene gıbı bır sorunu da var bununla bırlıkte eger ıstanbulda surmen gerekırse 2. kopruye yonelmen de gerekecek
|
|
206 X-Design 2006 1.4
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sıkıntısı bol bi araç neyse bundan da vazgeçelim.walla ne alacam ne yapacam bilmiyorum.alıcağımada pişman oldum bi bulamadım aradıgım arabayı...
|
|
F-Eren
2. Vites 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
10.000 liraya verirse al
rc görünüm falan demiş halt etmiş makyajlı çirkin hatundan farkı yok bu aracın...
|
|
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
10.000 e de almam bu saatten sonra :)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
van sa kaç gti ise kap 4 kapıysa al derim
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |