![]() |
|
double dean |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||||||||||||||||||||||||
hantsome28 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hantsome28
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2011 Saat 19:46 |
|||||||||||||||||||||||
ee ..uzun zaman olmuş peki sonuç ne oldu..
|
||||||||||||||||||||||||
2004 model 307 SW Triptonik ....hayat üç buçuk ile dört arasında geçer.ya dört dörtlük yaşarsın yada üç buçuk atarsın...
|
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
coyote26 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||||||||||
Konu 2008 de acılmıs sanırım :D
|
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
touologist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı touologist
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||||||||||
buraya bir uğra istersen...
Site Reklamı Yapmak Yasaktır. Navitech hakkında tam destek alabilirsin ;) ben de yakınlardaki derdimi Metin Bey'le çözdüm... GökhaN : Konu Hortlatmanın mantığını anlamış değilim. Reklamın tekrarı halinde üyeliğiniz durdurulacaktır. Düzenleyen GökhaN - 04 Eylül 2010 Saat 09:55 |
||||||||||||||||||||||||
Tourologist
|
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
kann87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Konum: ACIBADEM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 529 |
|||||||||||||||||||||||
-küfürbaz gizemli rapci-
|
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
kann87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Konum: ACIBADEM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 529 |
|||||||||||||||||||||||
burak oncelıkle tesekkur ederım aracıma ındash olcagını sanmıyorum cunku torpıdonun ustu teypten daha ılerı cıkıyo yanı olmaz buyuk ıhtımal gelelım dogubank ısıne elımızde patlamasın ondan korkuyorum ben sahsen yoksa navıtech baktım gayette guzele benzıyen bııs buldum 700 ytl cıvaında ama bılmedıgım bı marka oldugu ıcın guvenmedım
|
||||||||||||||||||||||||
-küfürbaz gizemli rapci-
|
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|||||||||||||||||||||||
Ben aracımda indash kullandım Navitech...Kesinlikle sorun çıkarmadı...Güzelce kullandım ama aracıma doyamadan sattım(206GTI).Şu an indashi satıyorum İlgilenirsen yardımcı olurum...Double dean düşünürsen xetec navitec markaları güzel ama 1 sınıf istiyorum evladiyelik olsun diyorsan ALPINE diyeceğim :)
Sirkeci-Doğubank-Mücahit elektronik(1.kat)
Vermiş olduğum adres gerçekten esnaf az kar marşı ile kaliteli mal satan işin hakkını veren esnaftır.Derdini söyle sana en güzel en uygun olanını tavsiye edecektir.emin ol ;) |
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
|||||||||||||||||||||||
200 ytl lık teyp neyıne yetmıo kardesım
![]() |
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
|||||||||||||||||||||||
+
|
||||||||||||||||||||||||
-küfürbaz gizemli rapci-
|
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
|||||||||||||||||||||||
+
|
||||||||||||||||||||||||
-küfürbaz gizemli rapci-
|
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
|||||||||||||||||||||||
valla bılmıyorum jvc lerde guzel gıbı gorunuyo ben double dean almak ıstıorum cunku korkum ben bozarım ın dash :D:D
|
||||||||||||||||||||||||
-küfürbaz gizemli rapci-
|
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
EMRE ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2008 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 418 |
|||||||||||||||||||||||
öyle ama kalite alıyon sonucta ben bi kere aldım 1700 ytlye alpine indash arabayı satsam bile onu vermem kesinlikle bmw alsam bile ona takarım düşüncesiyle aldım
![]() |
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
|||||||||||||||||||||||
onlarada el ssurulmuyo fıyatları 1300-1400 den baslıyo guzelı
|
||||||||||||||||||||||||
-küfürbaz gizemli rapci-
|
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
EMRE ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2008 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 418 |
|||||||||||||||||||||||
indash takıp altaki boşlugu doldurabilirsin benim kuzende var cd calar arac bora altınada 3lü saat taktı saat,derece,bas göstergesi cok şık duruyor indash tak alttındaki boşlugada 3lü tak ben indash kullanıyom ve kullananlar var bi arıza yapmadı ama uyduruk marka alıp bide kullanıcı hor kullanırsa tabi bozulma riski yüksek al alpine yumuşak kullan bak bakalım bozuluyormu
![]() |
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
|||||||||||||||||||||||
mırak hıc kullandınmı pekı bundan bı fıkrın varmı yanı hıc |
||||||||||||||||||||||||
-küfürbaz gizemli rapci-
|
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
elenor ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2008 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 323 |
|||||||||||||||||||||||
jvc bakmanı tavsiye ederim kalitesi fena sayılmaz.
|
||||||||||||||||||||||||
206 HDİ 1,4
|
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
|||||||||||||||||||||||
necvox 9690 istersen bulabılırım hemen fiyatı 400-500 arası
|
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
|||||||||||||||||||||||
Gene kesin bir bilgi alamazsan benim tanıdığım bir yer var ordanda fiyat alabilir daha güzel pazarlıklar yapabiliriz.
|
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
|||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
|||||||||||||||||||||||
pekı fıyatları hakkında bısı bılıyomusun kardesım veya bı tanıdıgınız akrabası olan varmı satan
|
||||||||||||||||||||||||
-küfürbaz gizemli rapci-
|
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
|||||||||||||||||||||||
Alpine, Blaupunkt, Bose ![]() ![]() ![]() |
||||||||||||||||||||||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |