![]() |
|
Yüksekten Korkan Varmı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
volkan_uysal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Nisan 2011 Saat 20:39 |
Yüksekten korkarmısınız? Ama ne kadar yüksekten
![]() Bu videoyu eğitimlerimde kullanıyorum sizinle paylaşmak istedim. "Önce İş Güvenliği. First Safety" |
|
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben hayatta çıkamam oraya :)) ne eğitimi yapıyorsunuz ?
Düzenleyen tigerland - 12 Nisan 2011 Saat 20:57 |
|
![]() |
|
EmRe26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Mayıs - 1993 Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 459 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
wow süper yükseklik burdan manyak base jump yapılır...
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Hocam elim ayagim tutmuyor su anda kesildim resmen.
|
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
serbest atlayıcım :)) yer gözükmüyor atlarken :) |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ben burda hatuna evlenme teklifinde bulunurdum :D oda kabul ederdi :D sonra aşağı inerdik. benden hemen ayrılırdı. film gibi yaa
|
|
![]() |
|
the_beKKo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
Ben alayına gider diye bağırıp inerdim aşşağıya hahaha :D Niye yüzleri sansürliyorlar ki buraya çıkmalarının amacı neydi :) ?
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Çook Yüksek Be Kardeşim .... Kalbim Dayanmaz
![]() |
|
![]() |
|
azdek ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: Afyon&Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
BU adamlar işciyse kaç para alıyorlar acaba :))))))))
|
|
Soner Hoca
2005 307 1.4 Benzin 16V 5K, |
|
![]() |
|
Sönmez ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Haziran - 1989 Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 220 |
bunlar insan mi yaaw.. Kelime bulamiyorumm=)
|
|
'2o6 Xs 1.6 2oo3
Seytan ^ Kirmizisi |
|
![]() |
|
volkan_uysal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
Arkadaşım, iş güvenliği uzmanıyım. Özellikle yüksekte çalışma yapan, inşaat ve bakım personeli eğitimlerinde kullanıyorum. İnsanın kanı donuyor ben hala her seyrettığimde başım dönüyor. Eğer bu videodan etkileniyorsanız, o zaman paraşut tipi emniyet kemerinizi her zaman ankraj noktalarına bağlamanız ve baret takmanız gerekiyor. Zira anlık başınız dönecek ve siz yere düşerken kendinize geleceksiniz ama çok geç ![]() Ülkemizde iş kazalarından günde 5 kişi ölmekte, 40 kişi ağır veya uzuv kayıplı (el, parmak kopması) kaza geçirmektedir. Önce iş güvenliği....
|
|
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
|
![]() |
|
SAVAŞ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Mart - 1980 Kayıt Tarihi: 06 Mart 2011 Konum: Üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
10 bin lira verseler yinede çıkmam
|
|
![]() |
|
mehmet1965 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2010 Konum: AŞKI ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet1965
benım ayaklarım uyustu seyrederken ya
|
|
![]() |
|
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
tansiyon mansiyon kalmadı izlerken |
|
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
|
![]() |
|
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
Bence oldukca keyıflı aga ben her turlu cıkarım bu ısın egıtımını aldıktan sonra :))) on numara ohh o tepede yakcan sıgaranı manzarayı ızlıcen :))) hahaha de bu yolun ınısı nasıl oluyor ben onu anlamadım cıkmak kolay onunu goruosun da ınerken nasıl acaba :)))
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |