![]() |
|
Benzinli 306 XR |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fabrıka teknık verılerıne bakıyorum 306 1 bucuk sanıye daha gec 0-100ü
anlamadm bu işi
0-100 denemesı cekte görelım.)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
benım arac suanda 1250kg cıvarında... senı yanıltır :))
bu noktada 206 110 benımkınden atak olur...
bu arada konuyu amma saptırdık hee :)) Düzenleyen cecoli - 11 Nisan 2011 Saat 00:21 |
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
valla sende bi tartıl istersen 1250 gelmesı baya zor bı ihtimal gibi gelıyor
|
|
![]() |
|
faturasında kupkuru halı 1130 kg yazıyor. bunun ıcıne sogutma sıvısı, motor sanzuman yagları, yarım depo benzını, lpg sıstemını ve benım agzına kadar dolu koca alet cantamı dahıl edersen 1250 olur :))
acıkcası bende ıyıce merak ettım. bır ara tartayım bakayım :))
|
|
![]() |
|
206larda ruhsatta falan 1060 1080 dıye gecıyor ama bende aynı şekilde girdim kantara sıralı lpg var sunrof var 4 airbag abs klıma vs.vs en ful arac 1.6 16valf 1050 geldı bende cok şaşrdım
|
|
![]() |
|
kantarmı hatalı acaba :)))
|
|
![]() |
|
tugrahan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Ağustos - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2010 Konum: NEVŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
valla 1.6 yı bilmem ama bizim makinalar çok seri
benimki hb belki onunda farkı olur hele açık hava filtresini takarsam + eksozun da tapasını çıkarırsam üst devirlerdeki torku hissedince heyecan veriyor ben 4000+ devirden sonra gerçek gücünü hissediyorum |
|
PEUGEOT 306 XR 1.8 16v
brc my-11 lpg kit |
|
![]() |
|
Aracına sunrofu,4 hava yastığını abs ve klimayı sonradan mı taktırdın? Kamyonların tartıldığı kantarlarda tartılıyorsanız; 0-50 kg sapma oranları var. Denemek için şöyle yapabilirsiniz: Aracınızı içinde siz yokken tartın, b,r de siz binin öyle tartın. Aradaki farkın normalde sizin kilonuz olması lazım. Ama asla olmaz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |