![]() |
|
Benzinli 306 XR |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fabrıka teknık verılerıne bakıyorum 306 1 bucuk sanıye daha gec 0-100ü
anlamadm bu işi
0-100 denemesı cekte görelım.)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
benım arac suanda 1250kg cıvarında... senı yanıltır :))
bu noktada 206 110 benımkınden atak olur...
bu arada konuyu amma saptırdık hee :)) Düzenleyen cecoli - 11 Nisan 2011 Saat 00:21 |
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
valla sende bi tartıl istersen 1250 gelmesı baya zor bı ihtimal gibi gelıyor
|
|
![]() |
|
faturasında kupkuru halı 1130 kg yazıyor. bunun ıcıne sogutma sıvısı, motor sanzuman yagları, yarım depo benzını, lpg sıstemını ve benım agzına kadar dolu koca alet cantamı dahıl edersen 1250 olur :))
acıkcası bende ıyıce merak ettım. bır ara tartayım bakayım :))
|
|
![]() |
|
206larda ruhsatta falan 1060 1080 dıye gecıyor ama bende aynı şekilde girdim kantara sıralı lpg var sunrof var 4 airbag abs klıma vs.vs en ful arac 1.6 16valf 1050 geldı bende cok şaşrdım
|
|
![]() |
|
kantarmı hatalı acaba :)))
|
|
![]() |
|
tugrahan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Ağustos - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2010 Konum: NEVŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
valla 1.6 yı bilmem ama bizim makinalar çok seri
benimki hb belki onunda farkı olur hele açık hava filtresini takarsam + eksozun da tapasını çıkarırsam üst devirlerdeki torku hissedince heyecan veriyor ben 4000+ devirden sonra gerçek gücünü hissediyorum |
|
PEUGEOT 306 XR 1.8 16v
brc my-11 lpg kit |
|
![]() |
|
Aracına sunrofu,4 hava yastığını abs ve klimayı sonradan mı taktırdın? Kamyonların tartıldığı kantarlarda tartılıyorsanız; 0-50 kg sapma oranları var. Denemek için şöyle yapabilirsiniz: Aracınızı içinde siz yokken tartın, b,r de siz binin öyle tartın. Aradaki farkın normalde sizin kilonuz olması lazım. Ama asla olmaz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |