![]() |
|
oto teyp önerileriniz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
mcan199 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2011 Saat 03:50 |
||
Arkadaslar 130 lıra bılemedınız 150 lıra butcem var oto teyp almayı dusunuorm aracım da 2004 model 307 on konsolda sırıtmayacak usblı teyp arıorm ses sıstemınde pek de anladıgım sayılmaz
![]() önerilerinizi bekliyorum...
|
|||
![]() |
|||
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
benimde aracım 307 2004 ve novitech 4065 ubp sd kart ve cd siz teyp aldım 104 tl ye 50w çıkışlı 2 amfi çıkışı var vbir subw.çıkışı amfimde vardı kendim taktım çokda güzel oldu bütçe kısıtlıysa alınacak güzel bir teyp boşuna orjinal teyple uğraşmaya değmez ses kalitesi çok güzel
|
|||
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
istanbulda isen doğubanka git üst kata çık orda teyp satan bi abimiz var gecen hafta güzel bi pionner aldım selamımı sole kesin tanır 1 saat muhabbet ettik :)) ordan pionner 2200 ub 180 liraya verirler. |
|||
![]() |
|||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
||
![]() |
|||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|||
![]() |
|||
mcan199 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
||
bana kalırsada sony veya pionner almak ısterım ancak butce kısıtlı be kardesım ![]() |
|||
![]() |
|||
d3n1s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
||
orjinal teypten daha iyisini istediğini fiyatlara alamazsın, boşuna paranı sokağa atma, bekle biraz daha en azından bilindik marka bir teyp al, aldığına değsin |
|||
![]() |
|||
||
öyle diyorsunda aracın cd çaları çalısmıyor uzun yolda radyo cekmedıgınden sadece motor sesını mı dınlııyım
![]() |
|||
![]() |
|||
d3n1s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
||
böyle desene :) cd çalarını yaptırmayı dene? daha ucuz yollu halledebilirsin belki? |
|||
![]() |
|||
||
kardesım dogru diyorsunda cd çalar sadece mp3 çalmıyor ve arabanın her yerı cd den gecılmez hala gelıyor usb ıyıdr temızdır
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
alacağın usb'li teybi takınca direksiyon kumandasını kullanamayacaksın, aracın ekranında çalan şarkıyı ya da radyo istasyonunu göremeyeceksin ve cd changer'ı da kullanamayacaksın. Bence bütün bunları kaybetmeye değecek bir işlem değil, uzun yolda kullanmak için alıyorsan teyp alacağına çakmağa takılan transmitter'lar var, onlardan al? |
|||
![]() |
|||
ugur_clskn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Konum: istanbul pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ugur_clskn
||
abıcım cd lı usb lı teyplerın fıyatı düştü. pıoneer yada sony almalısın bana sorarsan fıyatı 240 cıvarı felan garantılı sının teknosa da medıa markt ta ındırıme gırıyo bazen takıp et. ama dıyosan ben o kadar para veremem ucuz markalardan da en ıyısı navıtech dır dusunebılırsın 150 cıvarı fıyatı olması lazım
|
|||
![]() |
|||
insomnia ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
||
teypte pıoneer ben 13 senedir arabada teyp dinlerim bu zamana kadar başka marka teypten ses dinlemedim diğerleride iyi ürünler ama teypte pıoneer gücün varsa 50 serisi animasyonlu tam ses sistemine uygundur fiyatı çok abartılı değil adres vereyim doğu bankta sor 330-350 arası maksimum ama teyp te teyp
|
|||
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
|||
![]() |
|||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
||
ciddi bir ses sistemi kurulacaksa alpine den şaşmam... |
|||
![]() |
|||
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
||
bende katılıyorum alpine kesinlikle bundan önceki aracımda vardı cd çalar sadece alpinenin çok eski bir modeli o zaman değierinni bilmedim satarken bıraktım pişman oldum çok harika isi sesi
|
|||
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
|||
![]() |
|||
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
||
|
|||
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |