![]() |
|
Ekonomi Mod ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tilbe307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: Bartın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 344 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2011 Saat 19:35 |
arkadaşlar 307 bilgi ekranın da ekomoni mode yazdı? anlamadım . başka modlar da var mı ne işe yarıyor
|
|
2010 3008 1.6 VTİ 120 HP PRİNS LPG
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Araç stop ettikten bir süre sonra economy mode'a geçer yani elektronik cihazları kapatır. (Teyp gibi.) Bu da akünün bitmesini engeller..
|
|
![]() |
|
tilbe307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: Bartın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 344 |
teşekkür ederim ama ben çalıştırırken o mesjı gördüm farketmez heral :)
|
|
2010 3008 1.6 VTİ 120 HP PRİNS LPG
|
|
![]() |
|
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende aracımı ilk aldığımda şaşıırmıştırm ne bu diye korkmuştum hatta :) aam bir gün far açık unutup gittim iki saat sonra felan geldim kontağı çevirdim ekrana geldi ekonomi mod :) yani araç kendini ekonomi moda almasa çalıştıramazdım faydalı bir sistem
|
|
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
|
![]() |
|
azdek ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: Afyon&Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
Aracı stop ettirdikten yarım sonra cd çalar falan kapanır aküden çalışmadan besleme yapınca araç ekonomi moda alıyor kaygılancak birşey değil yani
|
|
Soner Hoca
2005 307 1.4 Benzin 16V 5K, |
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
araç çalışır halde yandıysa akünün akımı zayıf demektir çünkü akü belli bi seviyenin altından akım gönderince bu uyarı geliyor ör: yaz günü 1 hafta arabayı çalıştırmadım akünün ömrü de bitikdi kontağı çevirir çevirmez bu uyarıyı verdi ve araba çalışmadı veya dedikleri gibi teyp uzun süre açık kalınca |
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Akünün Zayıfladığından O Uyarıyı Verir O Yüzden Akü Eskiyse Değiştirme Zamanı Gelmiş Olabilir.
Yada Şarz Etmen Gerekebilir Oto Elektrikçisinde |
|
![]() |
|
mcan199 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
ancak ben 2 sene önce arabada oturup muzik dinlerken ( bu ara farlarda acık ) arac ekonomi moda gecmesıne ragmen bır daha calısmadı
![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |