![]() |
|
Ekonomi Mod ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tilbe307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: Bartın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 344 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2011 Saat 19:35 |
arkadaşlar 307 bilgi ekranın da ekomoni mode yazdı? anlamadım . başka modlar da var mı ne işe yarıyor
|
|
2010 3008 1.6 VTİ 120 HP PRİNS LPG
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Araç stop ettikten bir süre sonra economy mode'a geçer yani elektronik cihazları kapatır. (Teyp gibi.) Bu da akünün bitmesini engeller..
|
|
![]() |
|
tilbe307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: Bartın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 344 |
teşekkür ederim ama ben çalıştırırken o mesjı gördüm farketmez heral :)
|
|
2010 3008 1.6 VTİ 120 HP PRİNS LPG
|
|
![]() |
|
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende aracımı ilk aldığımda şaşıırmıştırm ne bu diye korkmuştum hatta :) aam bir gün far açık unutup gittim iki saat sonra felan geldim kontağı çevirdim ekrana geldi ekonomi mod :) yani araç kendini ekonomi moda almasa çalıştıramazdım faydalı bir sistem
|
|
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
|
![]() |
|
azdek ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: Afyon&Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
Aracı stop ettirdikten yarım sonra cd çalar falan kapanır aküden çalışmadan besleme yapınca araç ekonomi moda alıyor kaygılancak birşey değil yani
|
|
Soner Hoca
2005 307 1.4 Benzin 16V 5K, |
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
araç çalışır halde yandıysa akünün akımı zayıf demektir çünkü akü belli bi seviyenin altından akım gönderince bu uyarı geliyor ör: yaz günü 1 hafta arabayı çalıştırmadım akünün ömrü de bitikdi kontağı çevirir çevirmez bu uyarıyı verdi ve araba çalışmadı veya dedikleri gibi teyp uzun süre açık kalınca |
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Akünün Zayıfladığından O Uyarıyı Verir O Yüzden Akü Eskiyse Değiştirme Zamanı Gelmiş Olabilir.
Yada Şarz Etmen Gerekebilir Oto Elektrikçisinde |
|
![]() |
|
mcan199 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
ancak ben 2 sene önce arabada oturup muzik dinlerken ( bu ara farlarda acık ) arac ekonomi moda gecmesıne ragmen bır daha calısmadı
![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |