![]() |
|
istepne için yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2011 Saat 12:47 |
abıcım aracı krıkoya kaldır altına gır bak ama dıkkat et yedek lastık sepetı kafana dusmesın :))
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
belki çevirince sıyırıyordur alttan lastiğe bir kaç kez vur yapışmıştır düzelir belki
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
yalazan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
abilerım bu istepne nasılcıkacak yardımlarınıza ihtıyacım var halka şeklındekı çektım ama alımde kaldı dıyer 6 gen cıvatata hepboşa donuyor nasıl inecek bu istepne bılen kardeşımız varsa lütfen tşk edrim
|
|
![]() |
|
yalazan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
abım sonunda elımde kaldı o kucuk plastık cekınce donderdım elımde kaldı şimdı dıde öyle kaldı yanlızca 5 gen şeklınde cıvata kaldı
![]() |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Ne kadar anlatirsak anlatalim bir resim kadar guzel izah edilemiyor. Bir resim bin kelimeye bedel ![]() |
|
![]() |
|
Sanirim tam izah edemedik. Soyle diyim. Bagaji actiginda ortaya dogru hafif solda kaliyor bir plastik var. Icinde halka gibi bisey var kaldirabiliyorsun. Onu kaldirip cekmen gerekiyor. Yaklasik 4-5 santim kadar yukariya cekilebiliyor. Cekince saga ya da sola cevir. Cevirince altinda altigen bir civata goreceksin. Onu dondurmen gerekiyor. Eger cok zorlanirsan hemen fotografini cekebilirim benim arabadan. |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
koliva senin şu şema işine hastayım ya (:
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Aynen Sn. metin'in dedigi gibi, bagajda tam orta kisimda plastik kapagin icinde bir civata var. Su semadan daha rahat anlayabilirsiniz umarim.
![]() |
|
![]() |
|
abım ben o cıvatayı döderiyorum bır turlu inmıyor ellerım yoruldu o inmedı
|
|
![]() |
|
yanlış yönlendirmek gibi olmak istemiyorum ama hachback'lerin bagajın içinde altta oluyor sw'lerinde bagajın dışında altta oluyor diye biliyorum.
eğer dışarda altta ise bagajın içinde biyerde civata gibi bişey olması lazım onu çevirdikce lastiği tutan halat boşalır lastik aşağı doğru iner diye tahmin ediyorum.
|
|
|
![]() |
|
slm arkadaşalr inş yanlış yere yazmamışmım dır benım aracım 2003 307 sw nasıl istepne acılıyor bur turlu acamıyorum yardım edersenız memnun olurum tşk edrım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |