![]() |
|
206 Cabrio ARANIYOR!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2011 Saat 12:51 |
Arkadaşlar merhaba.. 4 kapı 206 aracımı 206 cabrio ile değiştirmek ya da aracımı ayrıca değerlendirip temiz orjinal bir cabrio almak istiyorum.. Aracım tamamen orjinaldir şöyleki lokal boya bile yoktur.. Alacağım aracında öyle olmasını isterim..
İlgilenen arkadaşlara duyrulur.. Sevgiler..
Düzenleyen erdal - 08 Nisan 2011 Saat 12:57 |
|
Peugeot206xt 1.6 90hp 2000md
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlısı olsun. satılık bır tane 206 CC vardı. bak bakalım...
|
|
![]() |
|
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
forum üyemizden mi?
|
|
|
|
![]() |
|
:) buldum inceliyorum şimdi teşekkürler:))
|
|
|
|
![]() |
|
cıxxx fiyat çok yüksek :)
|
|
|
|
![]() |
|
Valla ben 206 Quik'i almadan önce kafamda 206 CC vardı, epey araştırdım ettim. 20binden aşağı adam gibi bulmak imkansız. O yüzden Quik aldım.
|
|
![]() |
|
adam gibi derken sorunlu araçlarmı genel olarak?
|
|
|
|
![]() |
|
Sorunlu değil de değişen, boya mutlaka çıkıyor ya da km'si yüksek oluyor. Hatta tavan açılıp-kapanma sistrmi bozuk olan bile çıkıyor.. 100bin km altı değişensiz, 20bin TL'den aşağı çok zor.
|
|
![]() |
|
Anladım kardeşim teşekkür ederim.. Demekki temiz bi tane almak içinde 20.000 lirayı gözden çıkarmak gerekiyor.. Umarım satarken de zarar etmeden satılabilecek bir araçtır.. Yoksa cabrio hevesi azcık pahalıya patlar:))
|
|
|
|
![]() |
|
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
Satılıklarda olan cc güzel araca benziyor, bir değerlendir derim...
|
|
![]() |
|
değerlendirmek isterim ama baya bi pazarlık yapmamız gerekir herhalde takas düşünseydi keşke:)
|
|
|
|
![]() |
|
unutmamak gerekırkı temız arabanın degerı farklı olur. az kullanılmıs aracı pıyasadakı genel hırpalanmıs arabalarla kıyas etmemek lazım... temız arac her zaman daha pahalıdır. zaten ucuzunu alırsanız cıkaracagı problemlerle beraber malıyetı temızını gecer. bır aracın ucuzunu almak bence dogru bır davranıs veya karlı bır alısverıs degıldır...
temız aracın fıyatınıda olulerın yanına cekmeye calısırsanızda olmaz. sonucta sız satarken nasıl sıze yapılmasını ıstemezsenız sızde bu davranısı yapmamalısınız...
|
|
![]() |
|
Ölülerin yanına çekmek değil tabii ki niyet hatta farkındaysanız o aracın sahibiyle henüz irtibata bile geçmedim çünkü benim düşündüğüm sınırların üstünde fiyatı.. Espriyle karışık söylemeye çalıştım baya bi pazarlık yapmamız gerekir sözü bunun içindi yanlış anlaşıldı heralde:)
|
|
|
|
![]() |
|
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
Eğer bütçe bu kadar zorlanıyorsa; aracının maşallahı var zaten 1 yıl daha bin aracına, hem daha fazla birikim yapmış olursun hem de 206 cc'lerin fiyatları daha makul seviyelere inmiş olur, cabrio keyfini önümüzdeki yaza yaşamış olursun; hatta istediğin fiyatlara 206 cc Roland Garros bile bulabilme şansın olmuş olur, kişisel fikrimdir, saygılar... |
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
Z3 gerçekten çok güzel araç fakat ben SLK düşünürdüm o zaman. (çok muhalefet gördüm kendimi)
![]() |
|
![]() |
|
guvenkaya ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı guvenkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
BENDE VAR İSTEDİĞİN GİBİ ARAÇ YURTDIŞINDA VERGİLERİNİ ARAŞTIR SANA SATİYİM 2001 MODEL 92000KM SPORT KASA GRİ TEMİZ BAGAJIN ORADA HAFİF İÇERİ GÖCME VAR KAZASIZ BİRİ BİR ŞEYLE VURMUŞ 138 BEYGİR 2.0 16İS FİYAT 12 000 TL
|
|
![]() |
|
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
ya erdal kıy paraya al rolland garros cc neyin peşindesiin :)
ben ikinci araç olarak alacam bi tane inşallah
|
|
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
|
![]() |
|
krank26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haziran 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |