![]() |
|
Acil Yardım Beyler |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mehmet066 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet066
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2011 Saat 22:08 |
Arkadaşlar öncelikle hayırlı akşamlar.
Aracımda bugün oluşan sorunu dile getirmek istiyorum. Sunroofu kapatırken çatır çutur ses geldi ve tekrar açıp kapatmak istediğimde sunroof kapanmadı.açılırken açılıyor kapanırken camı çeken kızaktaki şeyler kendi kendine gidiyor giderken beraberinde sunrofu çekmiyor.derdimi tam anlatamadım sanırım anlayan varsada yardımcı olursa sevinirim.sunroofa ne olmuş olabilir yani bi masraf çıkarmı bana yoksa sadece kızaktanmı çıkmıştır |
|
YAŞAM TARZI 206 <3
|
|
![]() |
|
mehmet066 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet066
![]() ![]() ![]() ![]() |
ha bu arada yolda giderken sunroof kendi kendine açılıyor yavaş yavaş tüm bunların hepsi bugün oldu kapatırken elimle itmem gerekiyor
|
|
YAŞAM TARZI 206 <3
|
|
![]() |
|
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hareketli sistem ile sunroof camı arasındaki bağlantı ayakları yerinden çıkmış olabilir,daha kötüsü kırılmış olabilir,başka sebepleri de olabilir belki ama aynı sorun bende bu şekilde baş göstermişti,tırnakları kırılmıştı yenilerini bulmakta da zorlanmıştım.umarım sadece yerinden çıkmıştır.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet066
tesekkürler
|
|
YAŞAM TARZI 206 <3
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet066
halat kopmuş 145 tl orjinal parçasını aldım 100 tlde işcilik.yani kısacası 250 tl sıkışmış sunroof'a
|
|
YAŞAM TARZI 206 <3
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |