Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE ALIM-SATIM BÖLÜMÜ >Satılık Parça ve Aksesuar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 206 sunroof camı arayanlar
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konu206 sunroof camı arayanlar

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
206 xt Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mart 2011 Saat 14:14
yok abi dün akşam gördüm ki hırsıza alarm kilit fayda etmez :)
Yukarı Dön
tigerland Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mart 2011 Saat 15:12
Orjinalini yazan: 206 xt 206 xt Yazdı:

yok abi dün akşam gördüm ki hırsıza alarm kilit fayda etmez :)
ya bide gözünün önünde olması kötü :) artık aracımın başına giderken ister istemez gözüm sunroofa gidiyor yerindemi diye :)) önceki akşam havada sis vardı gece zifiri karanlık, ana bi baktım sunroof yok sora yaklaştım baktmki sisten beyaz nem gibi üzeri :))

Düzenleyen tigerland - 30 Mart 2011 Saat 15:13
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mart 2011 Saat 15:19
Orjinalini yazan: axi206 axi206 Yazdı:

ben aracı kasko yaptırırken sıgortacıya ozellıkle belırttım sunroff un calınmasını kapsıyormu dıye. adam gayet rahat evet kapsıyor dedı.zaten cok olan bır olaymıs. ama ıllakı polıs tutanagı ıstıyor.ıcım rahat o yuzden

valla benim aracın kaskosuda yok ben napabilirim.geçenlerde merakımdan servise sordum benim 307 nin sunrofunu 2000 tl dedi şok oldum ve güzelce bi yutkundum.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mart 2011 Saat 15:44
Orjinalini yazan: koliva koliva Yazdı:

Orjinalini yazan: tigerland tigerland Yazdı:

arkadaşım bu nedir ya, hırsızlık çok gelişmiş önceki gün arkadaş anlattı yurt dışında jantları bile çalıyolarmış araç takoz üstüne alıp jantları söküp uzuyolar.

peki bu camı içeriden bir şekilde kitleme yada sökülmemesi için alınacak bir önlem yok mudur ?

Valla Allah'tan burada pek oyle bisey olmuyor. Ben cogu zaman arabanin kapilarini bile kilitleme geregi duymuyorum. Hatta gecen gun paspasin altinda su birikmis onun icin dosemenin altini kaldirdim ki kurusun sabaha kadar. O yuzden 4 kapi komple acik biraktim sabah kapattim Shocked
araba kapalı garajda sanırım :))
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mart 2011 Saat 15:53
Orjinalini yazan: 26NT023 26NT023 Yazdı:

Buralardaki ev tipleri biraz degisik. Garajimda var ama asiri sicak soguk olmadikca pek kullanmiyorum. O dedigim acik alandaydi Ouch
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mart 2011 Saat 15:57
Orjinalini yazan: koliva koliva Yazdı:

Buralardaki ev tipleri biraz degisik. Garajimda var ama asiri sicak soguk olmadikca pek kullanmiyorum. O dedigim acik alandaydi Ouch
hımm konumunuza daha yeni baktım belçika oradaysa doğrdur :) orada kızlar neredeyse etek yerine kaşkol boyutunda bez bağlıyolar ama erkekler dönüp bakmıyorlar :)) gerçi belçika hakkında buı yorumu tam yapamam ama isviçreden farkı olmayacağı kanaatindeyim :)
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mart 2011 Saat 16:13

hımm konumunuza daha yeni baktım belçika oradaysa doğrdur :) orada kızlar neredeyse etek yerine kaşkol boyutunda bez bağlıyolar ama erkekler dönüp bakmıyorlar :)) gerçi belçika hakkında buı yorumu tam yapamam ama isviçreden farkı olmayacağı kanaatindeyim :)

Hocam herkese senin gibi birisi lazim. Tam muhabbet adamisin Gülme Konu bir cirpida hic umulmadik yerlere kadar gelebiliyor. Sunroof'tan Belcika'nin kizlarina Embarrassed

Dedigin dogrudur ama yaz aylarinda. Bu taraflarda yaz pek olmadigi icin, ne zaman gunes yuzunu gosterse hemen parklar dolar guneslenmek isteyenlerle ve o zaman sizin dediginiz muhabbet gozlemlenebilir. Turkiye'de genellikle 1,2 tane kislik montumuz olurdu ama yaz icin t-shirt gomlek felan bir dunya vardi. Buraya geldim baktim tam tersi. Milletin dunya kadar kislik giysisi var, yazlik bir iki tane Sırıtma Onlardan biri de o dediginiz kaskol tarzi mini Ouch
Yukarı Dön
mehmet066 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mart 2011 Saat 17:49
yok arkadas sunroofa zincir baglayıp yatıcam Star
YAŞAM TARZI 206 <3
Yukarı Dön
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mart 2011 Saat 18:36
cama elektrik vereceksin gece içerden düğmeli dokununca çarpılcak :) araca geri geldiğinde off olcak elektrik :D hırsızda mangal olcak :) öle bir sistem olsa hırsız napardı acaba :))
Yukarı Dön
bg1307 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mart 2011 Saat 19:07
Benimde bu sabah çalınmış evden bir çıktım sunroof camı yerinde yok. Uzun uğraşlar karakol olay yeri inceleme servis arasında bi mekik dokuduktan sonra tutanakla aracı servise teslim edebildim.İkame araçta verdilerde benim sıkıntım bunu yapan soysuzların benim aracı mimlemiş olabilecekleri şüphesi.
1-2 ay sonra yine aynı şey başıma gelir korkusu açıkçası araçtan soğumama yetiyor.Seviyorum aracımı ama kaskonun 3.de iptal edecek olması hasarsızlık indirmimi kaybetmiş olmam ve seneye kasko yaptıracak firma bulamama riski yada bulsamda karşıma çıkacak fahiş fiyat düşünceleri cabası.
Satmak en mantıklısı gibi geliyor site içinde evin yoksa özel otoparkın yoksa bize haram böyle yekpare sunrooflu araçlar.

Yukarı Dön
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mart 2011 Saat 20:12
parmak izi buldular mı araçta ?
Yukarı Dön
206 xt Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Mart 2011 Saat 08:49
Orjinalini yazan: bg1307 bg1307 Yazdı:

Benimde bu sabah çalınmış evden bir çıktım sunroof camı yerinde yok. Uzun uğraşlar karakol olay yeri inceleme servis arasında bi mekik dokuduktan sonra tutanakla aracı servise teslim edebildim.İkame araçta verdilerde benim sıkıntım bunu yapan soysuzların benim aracı mimlemiş olabilecekleri şüphesi.
1-2 ay sonra yine aynı şey başıma gelir korkusu açıkçası araçtan soğumama yetiyor.Seviyorum aracımı ama kaskonun 3.de iptal edecek olması hasarsızlık indirmimi kaybetmiş olmam ve seneye kasko yaptıracak firma bulamama riski yada bulsamda karşıma çıkacak fahiş fiyat düşünceleri cabası.
Satmak en mantıklısı gibi geliyor site içinde evin yoksa özel otoparkın yoksa bize haram böyle yekpare sunrooflu araçlar.

o tekrar çalınma korkusu  bende de var, senin nerde çaldılar hocam hangi semt.
Yukarı Dön
bg1307 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2011 Saat 10:32
Parmak izi bulamadılar. Soğanlı BAhçelievler İstanbul da çalındı.  Servisten 2 gün önce aldım arabayı 2 gündür otoparka bırakıyorum satana kadar en azından böyle idare edicem. Ne diyelim kısa sürdü 206 maceram ...
Yukarı Dön
cankerem Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2011 Saat 02:08
Arkadaşlar peugeot açılır tavan sunrof camı arayanlar bana ulaşsın... Orjinal ve sıfır uygun fiyata veriyorum... bilg...
kerem
Yukarı Dön
cankerem Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2011 Saat 02:11
Arkadaşlar peugeot açılır tavan sunrof camı arayanlar bana ulaşsın... Orjinal ve sıfır uygun fiyata veriyorum... bilg...
benimde çalındı 1 hafta önce yedek aldım şerefi noksan hırsızların yüzünden... elimde mevcut var... 
kerem
Yukarı Dön
206 xt Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Nisan 2011 Saat 17:28

Parmak izi bulamadılar. Soğanlı BAhçelievler İstanbul da çalındı.  Servisten 2 gün önce aldım arabayı 2 gündür otoparka bırakıyorum satana kadar en azından böyle idare edicem. Ne diyelim kısa sürdü 206 maceram ...

bağcılarda çaldılar benimkini de, bi arkadaş ziyaretindeyken. kendi evimde garaj var, artık dışarı çıkınca da otoparka bırakıyorum aracı.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2011 Saat 15:36
wallaha hayretle bakıyorum olaya iş oralara kadar geldi ha adam sunroof camını çalıyo vay anasını be belki belçikadaki gibi kızlar bzm artvinde gezse bakarlar ama :) arkadaşın dediği gibi arabayı açık bıraksam girse girse arabaya çocuklar oyun oynamak için girer.bizim oralardada bu işler pek olmaz.hatta şöyle diyim 20 yaşındayım ben artvinde çalıntı araba olayını 2 kere duydum oda dışardan gelen kansızlar çalmıştı.şükretmek lazım... =)
Yukarı Dön
orhanetap Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Ocak - 1985

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2011 Saat 16:44

Araçta alarm olsada çalabilirlermi acaba alarm taktırın derim böyle bir şey yüzünden aracı satmak pek hoş olmaz sunroof olması bambaşka bi şey bence

206 xt 1.6 110hp
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2011 Saat 19:54
Orjinalini yazan: orhanetap orhanetap Yazdı:

Araçta alarm olsada çalabilirlermi acaba alarm taktırın derim böyle bir şey yüzünden aracı satmak pek hoş olmaz sunroof olması bambaşka bi şey bence

adam ben balkondayken gözümün önünde söktü camı atladı arabaya gitti diyo.ne taktırırsan taktır bunlara fayda etmez.verecen elektiriği cama horon oynatacan şerefsize...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2011 Saat 22:12

Benim aracımda sunroof yok ama sunrooflu olmasını çok istiyordum. Arabamı satıp sunrooflu olan 206 almak istiyordum ama  bu yazılanları okuduktan sonra tereddüte düştüm çünkü kapalı garajım yok. Arabam evimin önünde açıkta duruyor.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon P0238 veya P0069 hatası alıyorum son mesaja git 2768 1 Yollcu28
konu icon Peugeot 308 bilgi ekranı ayarlanmama sorunu son mesaja git 5311 2 Emre 308 2016
konu icon 508 Start-Stop Arızası P1A9C son mesaja git 3568 3 ukooku
konu icon peugeot 2008 teyp kodu son mesaja git 269 0 sercan52
konu icon Aux Aktifleştirme son mesaja git 21118 38 Oguz12
konu icon Al4 şanzıman hakkında bilmemiz gerekenler son mesaja git 40477 164 cruise05
konu icon Lastik ebatları son mesaja git 710 0 Yusuf gördük
konu icon Turbo tamiri hakkında son mesaja git 787 0 Sinan Kantas
konu icon 107 pejo mmt şanzuman son mesaja git 726 0 Nihat sarpaşan
konu icon Peugeot 206 son mesaja git 315 0 Can18
konu icon Multimedya Montajı son mesaja git 8 0 Berok
konu icon Peugeot 308 2009 benzin manuel son mesaja git 1017 0 Mertkaplan790
konu icon Kol dayama son mesaja git 892 0 shoesman
konu icon Selamlar son mesaja git 2 0 Avangers
konu icon Motor arıza ve ESP ışığı yanıyor. son mesaja git 774 2 ulas55
konu icon Peugeot 307 kronik arızaları çok mu son mesaja git 1726 0 kapadok
konu icon Multimedya son mesaja git 677 0 macar10
konu icon Peugeot 206 elektrik sorunu son mesaja git 1256 2 Abdurrahmankara
konu icon Stop etme son mesaja git 1160 1 CagatayM
konu icon 2008 1.5BlueHdi Hakkında Yardım. son mesaja git 1455 0 burakbb57
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JANUARY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Ucemcskn 3
ulas55 2
wallcan07 2
Enesberk 2
Esat46 2
Emrei 1
pejodoktoru61 1
Avangers 1
Sayokan 1
shoesman 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English