Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

206 sunroof camı arayanlar

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE ALIM-SATIM BÖLÜMÜ
Forum Adı: Satılık Parça ve Aksesuar
Forum Tanımlaması: satılık parcalar ve aksesuarlar
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=11488
Tarih: 30 Ocak 2025 Saat 06:26
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 206 sunroof camı arayanlar
Mesajı Yazan: Guests
Konu: 206 sunroof camı arayanlar
Mesaj Tarihi: 14 Kasım 2010 Saat 18:47
206 sunroof camı arayanlar sahibinden.com da buldum ilan linkini koyuyorum iletişime geçin

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-206-pejo-sanruf-cami-34695903/detay?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: ali öncü
Mesaj Tarihi: 14 Kasım 2010 Saat 21:06
750de iyi para yani kolay gelsin arayan arkadaşlara

Mesajı Yazan: selfat8
Mesaj Tarihi: 14 Kasım 2010 Saat 21:23

vay anasını iyi para

Mesaj Tarihi: 14 Kasım 2010 Saat 21:30
aynen iyi para valla umarız birilerinin işine yarar

Mesajı Yazan: elfida85
Mesaj Tarihi: 08 Mart 2011 Saat 21:39
walla bnmkini iki o.ç çaldı istanbulda.bulamadım ama. bunları alırken düşünmk lazım...

Mesajı Yazan: peugeotefe
Mesaj Tarihi: 08 Mart 2011 Saat 22:19
Orjinalini yazan: elfida85 elfida85 Yazdı:

walla bnmkini iki o.ç çaldı istanbulda.bulamadım ama. bunları alırken düşünmk lazım...

Geçmiş olsn elimde mevcut arıyorsan

-------------
PEUGEOT YEDEK PARÇA TAMİR BAKIM SERVİSİ

Mesajı Yazan: serkan24577
Mesaj Tarihi: 08 Mart 2011 Saat 22:43
paylaşım için teşekkürler kardeşim

Mesajı Yazan: armağan
Mesaj Tarihi: 17 Mart 2011 Saat 23:36
bu camları konyada üretim yapıyorlar yerinde 450 tl pazarlıkla 375e kadar düşürebilirsiniz boşa paranızı harcamayın ama olayın bırde kötü yanı var kızakları yok onuda yaptırmak size düşüyor saygılar

Mesajı Yazan: armağan
Mesaj Tarihi: 17 Mart 2011 Saat 23:37
camın ara baglantısı mevcutmu ön taraf yanı umarım anlatabılmısımdır 

Mesajı Yazan: gri
Mesaj Tarihi: 25 Mart 2011 Saat 18:25
sunroof camı için boşuna para vermeyin. flexi diye bir plastik var. onu cam şeklinde aynen yerine koyabiliyorsunuz. 80 ile 150 arasında maliyeti var.

Mesajı Yazan: oguzhan29
Mesaj Tarihi: 25 Mart 2011 Saat 18:27
Orjinalini yazan: gri gri Yazdı:

sunroof camı için boşuna para vermeyin. flexi diye bir plastik var. onu cam şeklinde aynen yerine koyabiliyorsunuz. 80 ile 150 arasında maliyeti var.

sunrofların bazı itler tarafından çalma durumuna karşı güvenilir ama sağlamlığı nedir bunların

-------------
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model

Mesajı Yazan: 206 xt
Mesaj Tarihi: 30 Mart 2011 Saat 09:53
dün akşam benimde camı çaldılar, hemde balkondan bakarken gözümün önünde. bi yakalasaydım itleriii...

Mesajı Yazan: koliva
Mesaj Tarihi: 30 Mart 2011 Saat 09:58
Orjinalini yazan: 206 xt 206 xt Yazdı:

dün akşam benimde camı çaldılar, hemde balkondan bakarken gözümün önünde. bi yakalasaydım itleriii...

Nasil caliyorlar onu. Yani oyle cekince kolay geliyor mu? Birde acik mi birakiyorsunuz sunroofu? Yoksa acik kapali fark etmiyormu?

Mesaj Tarihi: 30 Mart 2011 Saat 10:33

kapalıyken çaldılar, aşağıdan yukarıya doğru sallarken gördüm arabayı, 3-4 sallamadan sonra tırnakları kırarak kopardı yerinden. köşede bekleyen bir araba varmış, binip gitmişler. 

Mesajı Yazan: tigerland
Mesaj Tarihi: 30 Mart 2011 Saat 11:02

arkadaşım bu nedir ya, hırsızlık çok gelişmiş önceki gün arkadaş anlattı yurt dışında jantları bile çalıyolarmış araç takoz üstüne alıp jantları söküp uzuyolar.

peki bu camı içeriden bir şekilde kitleme yada sökülmemesi için alınacak bir önlem yok mudur ?

Mesaj Tarihi: 30 Mart 2011 Saat 11:05
Orjinalini yazan: tigerland tigerland Yazdı:

arkadaşım bu nedir ya, hırsızlık çok gelişmiş önceki gün arkadaş anlattı yurt dışında jantları bile çalıyolarmış araç takoz üstüne alıp jantları söküp uzuyolar.

peki bu camı içeriden bir şekilde kitleme yada sökülmemesi için alınacak bir önlem yok mudur ?

Valla Allah'tan burada pek oyle bisey olmuyor. Ben cogu zaman arabanin kapilarini bile kilitleme geregi duymuyorum. Hatta gecen gun paspasin altinda su birikmis onun icin dosemenin altini kaldirdim ki kurusun sabaha kadar. O yuzden 4 kapi komple acik biraktim sabah kapattim Shocked

Mesaj Tarihi: 30 Mart 2011 Saat 11:36
maalesef yapılabilecek tek şey bu aracı satmak, ve servisten aldığım bilgi; bu ara sunrooflara dadanmışlar, benim gibi servisi arayan çok kişi varmış.

Mesaj Tarihi: 30 Mart 2011 Saat 12:29
iç kısımdan çalınmaması için kilit tarzı bir önlem alınabilir bence, hem sunroof camı çalındı diye satmam aracı :) silikonlarım onu gene satmam Gülme

Mesajı Yazan: axi206
Mesaj Tarihi: 30 Mart 2011 Saat 13:08
ben aracı kasko yaptırırken sıgortacıya ozellıkle belırttım sunroff un calınmasını kapsıyormu dıye. adam gayet rahat evet kapsıyor dedı.zaten cok olan bır olaymıs. ama ıllakı polıs tutanagı ıstıyor.ıcım rahat o yuzden

Mesaj Tarihi: 30 Mart 2011 Saat 13:48

benim aracım da kaskolu, kasko karşılayacak ama % 40 hasarsızlık indirimim gitti. yani bana 480 TL ye patladı.

Mesaj Tarihi: 30 Mart 2011 Saat 14:14
yok abi dün akşam gördüm ki hırsıza alarm kilit fayda etmez :)

Mesaj Tarihi: 30 Mart 2011 Saat 15:12
Orjinalini yazan: 206 xt 206 xt Yazdı:

yok abi dün akşam gördüm ki hırsıza alarm kilit fayda etmez :)
ya bide gözünün önünde olması kötü :) artık aracımın başına giderken ister istemez gözüm sunroofa gidiyor yerindemi diye :)) önceki akşam havada sis vardı gece zifiri karanlık, ana bi baktım sunroof yok sora yaklaştım baktmki sisten beyaz nem gibi üzeri :))

Mesaj Tarihi: 30 Mart 2011 Saat 15:19
Orjinalini yazan: axi206 axi206 Yazdı:

ben aracı kasko yaptırırken sıgortacıya ozellıkle belırttım sunroff un calınmasını kapsıyormu dıye. adam gayet rahat evet kapsıyor dedı.zaten cok olan bır olaymıs. ama ıllakı polıs tutanagı ıstıyor.ıcım rahat o yuzden

valla benim aracın kaskosuda yok ben napabilirim.geçenlerde merakımdan servise sordum benim 307 nin sunrofunu 2000 tl dedi şok oldum ve güzelce bi yutkundum.

Mesaj Tarihi: 30 Mart 2011 Saat 15:44
Orjinalini yazan: koliva koliva Yazdı:

Orjinalini yazan: tigerland tigerland Yazdı:

Valla Allah'tan burada pek oyle bisey olmuyor. Ben cogu zaman arabanin kapilarini bile kilitleme geregi duymuyorum. Hatta gecen gun paspasin altinda su birikmis onun icin dosemenin altini kaldirdim ki kurusun sabaha kadar. O yuzden 4 kapi komple acik biraktim sabah kapattim Shocked
araba kapalı garajda sanırım :))

Mesaj Tarihi: 30 Mart 2011 Saat 15:53
Orjinalini yazan: 26NT023 26NT023 Yazdı:

Buralardaki ev tipleri biraz degisik. Garajimda var ama asiri sicak soguk olmadikca pek kullanmiyorum. O dedigim acik alandaydi Ouch

Mesaj Tarihi: 30 Mart 2011 Saat 15:57
Orjinalini yazan: koliva koliva Yazdı:

Buralardaki ev tipleri biraz degisik. Garajimda var ama asiri sicak soguk olmadikca pek kullanmiyorum. O dedigim acik alandaydi Ouch
hımm konumunuza daha yeni baktım belçika oradaysa doğrdur :) orada kızlar neredeyse etek yerine kaşkol boyutunda bez bağlıyolar ama erkekler dönüp bakmıyorlar :)) gerçi belçika hakkında buı yorumu tam yapamam ama isviçreden farkı olmayacağı kanaatindeyim :)

Mesaj Tarihi: 30 Mart 2011 Saat 16:13

hımm konumunuza daha yeni baktım belçika oradaysa doğrdur :) orada kızlar neredeyse etek yerine kaşkol boyutunda bez bağlıyolar ama erkekler dönüp bakmıyorlar :)) gerçi belçika hakkında buı yorumu tam yapamam ama isviçreden farkı olmayacağı kanaatindeyim :)

Hocam herkese senin gibi birisi lazim. Tam muhabbet adamisin Gülme Konu bir cirpida hic umulmadik yerlere kadar gelebiliyor. Sunroof'tan Belcika'nin kizlarina Embarrassed

Dedigin dogrudur ama yaz aylarinda. Bu taraflarda yaz pek olmadigi icin, ne zaman gunes yuzunu gosterse hemen parklar dolar guneslenmek isteyenlerle ve o zaman sizin dediginiz muhabbet gozlemlenebilir. Turkiye'de genellikle 1,2 tane kislik montumuz olurdu ama yaz icin t-shirt gomlek felan bir dunya vardi. Buraya geldim baktim tam tersi. Milletin dunya kadar kislik giysisi var, yazlik bir iki tane Sırıtma Onlardan biri de o dediginiz kaskol tarzi mini Ouch

Mesajı Yazan: mehmet066
Mesaj Tarihi: 30 Mart 2011 Saat 17:49
yok arkadas sunroofa zincir baglayıp yatıcam Star

-------------
YAŞAM TARZI 206 <3

Mesaj Tarihi: 30 Mart 2011 Saat 18:36
cama elektrik vereceksin gece içerden düğmeli dokununca çarpılcak :) araca geri geldiğinde off olcak elektrik :D hırsızda mangal olcak :) öle bir sistem olsa hırsız napardı acaba :))

Mesajı Yazan: bg1307
Mesaj Tarihi: 30 Mart 2011 Saat 19:07
Benimde bu sabah çalınmış evden bir çıktım sunroof camı yerinde yok. Uzun uğraşlar karakol olay yeri inceleme servis arasında bi mekik dokuduktan sonra tutanakla aracı servise teslim edebildim.İkame araçta verdilerde benim sıkıntım bunu yapan soysuzların benim aracı mimlemiş olabilecekleri şüphesi.
1-2 ay sonra yine aynı şey başıma gelir korkusu açıkçası araçtan soğumama yetiyor.Seviyorum aracımı ama kaskonun 3.de iptal edecek olması hasarsızlık indirmimi kaybetmiş olmam ve seneye kasko yaptıracak firma bulamama riski yada bulsamda karşıma çıkacak fahiş fiyat düşünceleri cabası.
Satmak en mantıklısı gibi geliyor site içinde evin yoksa özel otoparkın yoksa bize haram böyle yekpare sunrooflu araçlar.

Mesaj Tarihi: 30 Mart 2011 Saat 20:12
parmak izi buldular mı araçta ?

Mesaj Tarihi: 31 Mart 2011 Saat 08:49
Orjinalini yazan: bg1307 bg1307 Yazdı:

Benimde bu sabah çalınmış evden bir çıktım sunroof camı yerinde yok. Uzun uğraşlar karakol olay yeri inceleme servis arasında bi mekik dokuduktan sonra tutanakla aracı servise teslim edebildim.İkame araçta verdilerde benim sıkıntım bunu yapan soysuzların benim aracı mimlemiş olabilecekleri şüphesi.
1-2 ay sonra yine aynı şey başıma gelir korkusu açıkçası araçtan soğumama yetiyor.Seviyorum aracımı ama kaskonun 3.de iptal edecek olması hasarsızlık indirmimi kaybetmiş olmam ve seneye kasko yaptıracak firma bulamama riski yada bulsamda karşıma çıkacak fahiş fiyat düşünceleri cabası.
Satmak en mantıklısı gibi geliyor site içinde evin yoksa özel otoparkın yoksa bize haram böyle yekpare sunrooflu araçlar.

o tekrar çalınma korkusu  bende de var, senin nerde çaldılar hocam hangi semt.

Mesajı Yazan: bg1307
Mesaj Tarihi: 07 Nisan 2011 Saat 10:32
Parmak izi bulamadılar. Soğanlı BAhçelievler İstanbul da çalındı.  Servisten 2 gün önce aldım arabayı 2 gündür otoparka bırakıyorum satana kadar en azından böyle idare edicem. Ne diyelim kısa sürdü 206 maceram ...

Mesajı Yazan: cankerem
Mesaj Tarihi: 09 Nisan 2011 Saat 02:08
Arkadaşlar peugeot açılır tavan sunrof camı arayanlar bana ulaşsın... Orjinal ve sıfır uygun fiyata veriyorum... bilg...

-------------
kerem

Mesajı Yazan: cankerem
Mesaj Tarihi: 09 Nisan 2011 Saat 02:11
Arkadaşlar peugeot açılır tavan sunrof camı arayanlar bana ulaşsın... Orjinal ve sıfır uygun fiyata veriyorum... bilg...
benimde çalındı 1 hafta önce yedek aldım şerefi noksan hırsızların yüzünden... elimde mevcut var... 
mailto:cosarkerem@hotmail.com" rel="nofollow - cosarkerem@hotmail.com

-------------
kerem

Mesaj Tarihi: 11 Nisan 2011 Saat 17:28

Parmak izi bulamadılar. Soğanlı BAhçelievler İstanbul da çalındı.  Servisten 2 gün önce aldım arabayı 2 gündür otoparka bırakıyorum satana kadar en azından böyle idare edicem. Ne diyelim kısa sürdü 206 maceram ...

bağcılarda çaldılar benimkini de, bi arkadaş ziyaretindeyken. kendi evimde garaj var, artık dışarı çıkınca da otoparka bırakıyorum aracı.

Mesaj Tarihi: 17 Nisan 2011 Saat 15:36
wallaha hayretle bakıyorum olaya iş oralara kadar geldi ha adam sunroof camını çalıyo vay anasını be belki belçikadaki gibi kızlar bzm artvinde gezse bakarlar ama :) arkadaşın dediği gibi arabayı açık bıraksam girse girse arabaya çocuklar oyun oynamak için girer.bizim oralardada bu işler pek olmaz.hatta şöyle diyim 20 yaşındayım ben artvinde çalıntı araba olayını 2 kere duydum oda dışardan gelen kansızlar çalmıştı.şükretmek lazım... =)

Mesajı Yazan: orhanetap
Mesaj Tarihi: 17 Nisan 2011 Saat 16:44

Araçta alarm olsada çalabilirlermi acaba alarm taktırın derim böyle bir şey yüzünden aracı satmak pek hoş olmaz sunroof olması bambaşka bi şey bence

-------------
206 xt 1.6 110hp

Mesaj Tarihi: 17 Nisan 2011 Saat 19:54
Orjinalini yazan: orhanetap orhanetap Yazdı:

Araçta alarm olsada çalabilirlermi acaba alarm taktırın derim böyle bir şey yüzünden aracı satmak pek hoş olmaz sunroof olması bambaşka bi şey bence

adam ben balkondayken gözümün önünde söktü camı atladı arabaya gitti diyo.ne taktırırsan taktır bunlara fayda etmez.verecen elektiriği cama horon oynatacan şerefsize...

Mesaj Tarihi: 17 Nisan 2011 Saat 22:12

Benim aracımda sunroof yok ama sunrooflu olmasını çok istiyordum. Arabamı satıp sunrooflu olan 206 almak istiyordum ama  bu yazılanları okuduktan sonra tereddüte düştüm çünkü kapalı garajım yok. Arabam evimin önünde açıkta duruyor.

Mesajı Yazan: orhanetap
Mesaj Tarihi: 18 Nisan 2011 Saat 00:42
Hırsızların bile uzmanlık alanları olmaya başladı demek
sunroofçular
jant lastikçiler
komple çalanlar
işimiz var valla yakında roof kiliti takmaya filan başlarız yaparlarsa öyle bişey Kahkaha

-------------
206 xt 1.6 110hp

Mesaj Tarihi: 18 Nisan 2011 Saat 17:33

eskiden kaskom var nasılsa bişey olmaz diye umursamazdım arabayı, şimdi huylandım iyice, dışarı çıktığımda camı yerinde bulabilecekmiyim acaba diye kendi kendime triplere giriyorum :)

Mesajı Yazan: muglaoto
Mesaj Tarihi: 04 Mayıs 2011 Saat 20:29
arkadaslar merhaba.benım aracımın sunroof camı kaza sırasında fırladı aracı yaptırdım sadece tek eksiği sunroof camı kaldı bunu bulabılecegım yer var mı?yan sanayıı-cıkma-orjınal... yardımcı olabılırsenız sevınırım ıyı gunler dileğiyle...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net