![]() |
|
Xenon kit seçimi... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
150 TL ye space dijital balastlı xenon kitler var ben 308 de kullanıyorum,balastları o kadar küçük ve inceki farın içine sığdı hiç bir yeri delmedik kesmedik...406 ve 407 gibi araçlarda xenonlar sık sık arıza ya neden olabildiğinden dijital balastlı kullanmak gerekiyordu,ilk başta çok para vermiştik ama şimdi baya düşmüş fiyatları.
|
|
![]() |
|
aRm ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2011 Konum: Lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Aynen ben de 6000k kullanmayı düşünüyorum, teşekkür ederim cevabınız için. Sanırım tercihim monza olucak. (:
|
|
![]() |
|
3rkans ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
Monza 6000-k kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim
|
|
206 X-line the Orginal
Mersin |
|
![]() |
|
aRm ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2011 Konum: Lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Aracıma ilk etapta xenon kit, ardından ise angel far almayı düşünüyorum. Bu hedefte ilk olarak 100-120 TL bütçeyle xenon kit almam gerek. (:
Araştırmalarıma göre Monza bu fiyata alınabilecek en düzgün ürün gibi duruyor. ![]() ![]() http://www.hepsiburada.com/Liste/monza-x-treme-h7-6000-k-xenon-kit-011770/ProductDetails.aspx?productId=otm011770&categoryId=271585 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |