![]() |
|
üçüncü stop |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
only_younus ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı only_younus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2011 Saat 23:06 |
|
daha son haline karar vermedim ama böyle hoşuma gitmişti.denemekte fayda var.akıl akıldan üstündür.görüşlerinize her zaman açığım sonuçta en güzele ulaşmak adına burada sizinle paylaştım.
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Biraz ayrik olmamismi rakamlar sanki? Yani biraz daha yan yana getirin derim rakamlari.
|
||
![]() |
||
only_younus ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı only_younus
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Paintte şöyle bir şablon hazırladım.
![]() Uploaded with ImageShack.us Şablonu yazıcıdan çıktı alıp kırptım ![]() Uploaded with ImageShack.us şablonu yapıştırdım(flaşla çekilmiş hali) ![]() Uploaded with ImageShack.us flaşsız hali ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us reklamcıdan bu şablona göre alüminyum gri renkli folyoyu kestirip yapıştırdığımda daha iyi bir sonuç olacak kanaatindeyim |
||
![]() |
||
Serhun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2011 Konum: ÇORLU 59,5 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
|
Çok güzel birşey olur, fontu da orjinal bulunursa.
Bir parça folyoyu aracın kendi yazısının üzerine koyup falçatayla kesilip bu hale getirilemez mi?
|
||
![]() |
||
mehmet066 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet066
|
mantıklı ![]() Düzenleyen mehmet066 - 05 Nisan 2011 Saat 01:47 |
||
YAŞAM TARZI 206 <3
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı only_younus
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Bunun gibi ama orjinale yakın olmasını istiyorum ![]() Uploaded with ImageShack.us bu da sticker ın yapıştırılmadan önceki hali.fotolar forum.donanimhaber den alıntıdır. |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı only_younus
|
yukarıdakilerden hangisi daha çok yakışır veya orjinal logoya daha yakın sizce ?
|
||
![]() |
||
cakici9843 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cakici9843
|
|
||
peugeot 307 xr 1.4 hdı
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Ustte olan. Hani su bagaj kapaginin ustundeki. |
||
![]() |
||
cakici9843 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cakici9843
|
üçüncü stop dediğiniz nedir anlayamadım
|
||
peugeot 307 xr 1.4 hdı
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı only_younus
|
307papyrus 307 307
chiller 307 307
harrington 307 307 segoe script 307 307 tempus sans itc 307 307 viner hand itc 307 Düzenleyen only_younus - 04 Nisan 2011 Saat 20:42 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı only_younus
|
iki farklı 3 yazısı var ama sanırım bu.ancak bu fontu word de bulamadım.reklamcılarda varmıdır?ya da başka bir ad ?
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Bu font mu ?
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı only_younus
|
üçüncü stop a sticker ile 307 yazısı yapıştırmayı düşünüyorum.daha öncede bahsi burada geçmişti.aracımla aynı renkte (alüminyum gri ) düşünüyorum.fren e basıldığında 307 olarak yanacak.ancak anahtarlıktaki yazı fontu yada logodaki yazı fontu ne bilmiyorum?bilen varsa...
![]() Uploaded with ImageShack.us |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |