![]() |
|
306 XR ses sistemim |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
insomnia ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2011 Saat 17:13 |
||
Değerli dostlar Pugcular birkaçgün önce devreye aldığım ses sistemini paylaşmayı düşündüm burakbeyimde ses sisteminde oval kolonlarla 6973 la ses alamamıştım araç üzerinde verdim kurtuldum Puga tesisatı kurarken ilave olarak kıcker ds 650.2 mid takımı ile 306 ya bağladım tesisatı tüm montajları kablolamayı herşeyi kendim yaptım aküden olsun amfi bağlantıları + teyp bağlantıların tamamında lehimle ekleme yaptım şuan bu titizlikle bu uygulamayı piyasada yapsanız en az 150 tl ama aşkla şevkatin ihtirasın dokunuşlarıyla bunu yapmak ... paha biçilmez ... nasiii
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
|||
![]() |
|||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
güzelmiş ellerine sağlık yaparken keşke resim çekseydin nasıl yapıldığını açıklayarak daha iyi olurdu
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Hocam ben bu ses sisteminden de hiç anlamıyorum yaaa... Dün bi pioneer deh 2300 ub de ben aldım. bu amfi ne işe yarar anlamadım 2 kolon alıp taksam işimi görmez mi acep?
Bu arada araç ta ses sistemi de gayet cix gözüküyor kazasız, belasız, gürültü cezasız seyirler inşallah...
|
|||
![]() |
|||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
||
Ne kadar performans almak istedigine bagli. Hazir Istanbul'dasin bulusmalardan birine katil orda envay cesidini gorursun bakarsin ![]() @ insomnia, el emegi goz nuru farkli oluyor desene. Cok guzel olmus ellerine saglik. Düzenleyen koliva - 04 Nisan 2011 Saat 18:45 |
|||
![]() |
|||
||
İnsomnia abi Bayrampaşanın neresindesin sen ya benim düldül e bi bakıp bi ara fikir falan versen aslında...
|
|||
![]() |
|||
insomnia ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
||
değerli dost ben bu tesisatı atmaya başladığımda pazar günü saat 9.30 da başladım 14.30 da bitirdim arabanın göğüs tarafında söktüğüm malzemeleri görseydiniz yuh derdiniz artık kalorifer motoru dahil hiçte aklıma gelmedi resim çekmek ama çok basit 306 için isteyen olursa şeklen cebren ve hile ilen destek verebilirim |
|||
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
|||
![]() |
|||
||
üstat 2 kolon alıp bağlasan işini elbet görürü ama önemli olan şunu bilmen nasıl bir ses sistemi istiyorsun !!!!! gümbür gümbür uğultulu hoş bir müzikmi yanından geçenlerin diplerini gıcıklayan yada yahu çalsada olur çok birşey istemem ozaman 2200 ek olarak aynı pıoneer marka 6973 yada 6993 den 2 tane kolon alırsın işi sonlandırırsın ama önce karar vermelisin |
|||
|||
![]() |
|||
||
abe yes beyavvvs |
|||
|||
![]() |
|||
||
üstat bayrampaşanın kartaltepe mahallesindeyim sen nerdesan fikir değil senin işi tümden çözeriz malzemeci var bağlayacak adam var sen paralel ve meridyenleri bildir buluşalım |
|||
|||
![]() |
|||
||
Ben murat mahalesindeyim abim, tuna lisesinin arka sokağındaki lokanta da işyeri, yani müsait bi vakit haberleşip sağlam bi döner eşliğinde danışıklı dövüş yapabiliriz :)
|
|||
![]() |
|||
||
ben o lokantada daha önce döner yidiydin gari eğer orasıysa ışıkları geçer geçmez ilk sağ ilerde tezmak falan var köprüye gelmeden solda kaymakamlık evlendirme var nasiiii |
|||
|||
![]() |
|||
||
ben o lokantada daha önce döner yidiydin gari eğer orasıysa ışıkları geçer geçmez ilk sağ ilerde tezmak falan var köprüye gelmeden solda kaymakamlık evlendirme var nasiiii [/QUOTE] Yok abi çok gittin tuna lisesinin hemen arka sokağında cadde üzerinde lastikçi var GİMO onun yanı.
|
|||
![]() |
|||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
bende daha önce bayrampaşa cezaevindeydim 1 yıl :D
|
|||
![]() |
|||
||
Yok abi çok gittin tuna lisesinin hemen arka sokağında cadde üzerinde lastikçi var GİMO onun yanı. [/QUOTE]birara sulh yolu ile buluşak dönerin gözüne gözüne basalım çatalı 306 ya ait foto falan varsa at bir bakalım |
|||
|||
![]() |
|||
||
birara sulh yolu ile buluşak dönerin gözüne gözüne basalım çatalı 306 ya ait foto falan varsa at bir bakalım [/QUOTE] İnşallah hocam en yakın zamanda beklerim... Fotoğraf çekmek kısmet olmadı daha yaa, gecen perşembe aldım arabayı, havalar malum daha bi yıkayamadım bile sabırsızlanıyorum ama napalım ama az kaldıı :) :)
|
|||
![]() |
|||
||
İnşallah hocam en yakın zamanda beklerim... Fotoğraf çekmek kısmet olmadı daha yaa, gecen perşembe aldım arabayı, havalar malum daha bi yıkayamadım bile sabırsızlanıyorum ama napalım ama az kaldıı :) :) [/QUOTE]hayırlısı olsun kazasız belasız kullanmak nasip olsun aracın km falan kaçta model ve rengi |
|||
|||
![]() |
|||
||
birara sulh yolu ile buluşak dönerin gözüne gözüne basalım çatalı 306 ya ait foto falan varsa at bir bakalım [/QUOTE] İnşallah hocam en yakın zamanda beklerim... Fotoğraf çekmek kısmet olmadı daha yaa, gecen perşembe aldım arabayı, havalar malum daha bi yıkayamadım bile sabırsızlanıyorum ama napalım ama az kaldıı :) :) [/QUOTE]hayırlısı olsun kazasız belasız kullanmak nasip olsun aracın km falan kaçta model ve rengi [/QUOTE] Eyvallah hep beraber kazasız belasın inşallah abim. 98 mod. nil mavisi belki görmüşsünüzdür önceki sahibinde, app plaka. km 190.000 de ama aldığım arkadaş motorcu çetin emeç stadının orda kendisi rektefiyesini falan yapmış gece gündüz uğraşmış biraz masraf ta yapmış. öyle işte abim daha yakıt hesaplama işine giremedim çok korkuyorum kırmızı ışık yanıp durur :)
|
|||
![]() |
|||
||
oooo mıllet burada muhabbetı koyulastırmıs hıc bıze soylemıyorsunuz aferın yanı :((((((
ınsan bızıde cagırır. bende gelıp goreyım bakayım neler yapıyorsunuz ogrenelım su ıslerı :))
|
|||
![]() |
|||
||
cecoliye 1.5 döner bol kesim |
|||
|||
![]() |
|||
||
İnşallah hocam en yakın zamanda beklerim... Fotoğraf çekmek kısmet olmadı daha yaa, gecen perşembe aldım arabayı, havalar malum daha bi yıkayamadım bile sabırsızlanıyorum ama napalım ama az kaldıı :) :) [/QUOTE]hayırlısı olsun kazasız belasız kullanmak nasip olsun aracın km falan kaçta model ve rengi [/QUOTE] Eyvallah hep beraber kazasız belasın inşallah abim. 98 mod. nil mavisi belki görmüşsünüzdür önceki sahibinde, app plaka. km 190.000 de ama aldığım arkadaş motorcu çetin emeç stadının orda kendisi rektefiyesini falan yapmış gece gündüz uğraşmış biraz masraf ta yapmış. öyle işte abim daha yakıt hesaplama işine giremedim çok korkuyorum kırmızı ışık yanıp durur :) [/QUOTE]Arkadaş ismini bilmiyorum ama aracın 1.6 ise benim gibi şehir içi 10-20 km yol yapıp kontak kapatıyorsan vay haline kafadan 500 kuruş sağlam bir ciğer lazım çok iyide bir göz sol gözün yakıt ibresinde sağ gözün yol şeridinde arabanı seviyorsan katlanacan bende yılbaşında aldım uzun yola vurmak nasip olmadı kısa mesafesi yakıt çok kötü kendi aracım için söylüyorum muhtemelen senin aracı görmüş olabilirim kaça aldın sorması ayıp manuel değilmi |
|||
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |