![]() |
|
cutout ankara yardıııım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||
gökhandağlı ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şubat 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gökhandağlı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2011 Saat 15:43 |
|||
nerde yaptırabılırım kesmeden deldırmeden |
||||
41 u 6900
bugatti matte red 206 GTI |
||||
![]() |
||||
CihanHançerli ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mayıs - 1992 Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CihanHançerli
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Arkadaşım sorunun hiç anlaşılır cinsten değil haberin olsun
|
||||
![]() |
||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
cutout nedir yav türkçe konuşsak
|
||||
![]() |
||||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|||
Cutout dedigi "ELEKTRONIK EGZOZ"basliginda bahsedilen mekanizmanin adi. Yani su alttaki videodaki olay.
|
||||
![]() |
||||
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
|||
son susturucular var bu özelliğe sahip onlar kesmeden delmeden yapılabilecek tek işlem.onun dışın da eksoz illaki deliniyor,yalnız baya pahalı elektronik kumandalılar.
|
||||
![]() |
||||
gökhandağlı ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şubat 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gökhandağlı
|||
|
||||
41 u 6900
||||
![]() |
||||
d3n1s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
|||
ne işe yarar bu cutout egzoz?
|
||||
![]() |
||||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|||
Istediginiz zaman normal aracin orjinalindeki egzoz, istedigin zamanda abart tipi bagiran egzoz kullanmaniza yarar. |
||||
![]() |
||||
d3n1s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
|||
bunun yerine komple egzoz yaptırıp takarım, orjinali de koyarım kenara |
||||
![]() |
||||
|||
Bu da bir fikir ama arkadaslarin yaptigi da baska bir fikir. Cikarip takmakla ugrasmak istemiyorlar herhalde. Bana da sorsan hic ugrasma orjinal egzoz neyine yetmiyor ![]() |
||||
![]() |
||||
ErcaNKarşI ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2008 Konum: Ankara-A.Paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 548 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErcaNKarşI
|||
ankara da egzoz olunca sehir içinde rahat rahat gezemiorsun bu sistem mantıklı yaptıracaksan ben de düşünüorum ama bulamadım :S
![]() ![]() |
||||
06 BK 6032 1999 Model 306XS 1.6- Manuel - Gri
Tel : 05334194902 Msn : techno_erc@hotmail.com Desibel Çılgınlığı |
||||
![]() |
||||
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
|||
internette bulmak daha kolay olur ben 10 yere sordum yoktu,can can oto bir ara gtircez falan demişti onlar bir sor istersen fifty de aynı şekilde gelecek demişti.montajıda onlar yapar yada yönlendirir.
|
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gökhandağlı
|||
|
||||
41 u 6900
||||
![]() |
||||
axi206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Mart 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
|||
vıdeoda kı arac bana aıt. daha bu hafta taktık sıstemı. bu sıstem yıllardır yapılıyor.bunun tek farkı uzun omurlu ve kalıtelı olması. eskıden sılecek motorundan jıkle yapılıyordu. ısı gorunce erken bozuluyordu ya tamamen kapalı yada tamamen acık kalabılıyordu.
bu sıstemın guzellegı uzaktan kumandayla acılıp kapanıyo kesme delme hıc bır sey yapılmıyor. ben pazar draglardaydım egzozu actım herkes pejoya bak pejoya bak dıyor :D musaıt bı zamanda sesı kaydedıp vıdeo atarım |
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gökhandağlı
|||
sevinirim yardımlarınız için teşkkürler
|
||||
41 u 6900
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |