![]() |
|
206 gti kullanıcıları yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
yenı moda pıyasada pek bulunmayan audı tarzı ledlı farlardan takarsan super olur :))
sunun gıbı mesela...
Düzenleyen cecoli - 04 Nisan 2011 Saat 11:32 |
||
![]() |
||
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
ben far karartma düşünüyorum fabrıka cıkısı farlar üzerinde oldugu için sararmış baya farlar angel artık demode oldu dıye düşünüyorum
|
||
![]() |
||
|
aracın orjınal oldugu bellı zaten. farlarıda bıraz kararmıs. muhtemelen sen angel takarsın herhalde :))
bırde profılıne ankara/nıgde ımzanada arac bıgılerını yazarsan ıyı olur :)
|
||
![]() |
||
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
araç arkadasımındı uzun zamandır başka bi forumdan 10 gun önce tüp taktırdı 51mm duz boru yaptırdı orta susturucu yok kn fıltre var kalan herşey orjınal 1 parçasında boya var . cd changer falan var bagajda hiçbi 206 gti de bulamassınız ya kaybolmustur ya sökulmustur :)
benım evım ankarada ama kendım niğdedeyim arac 51 plaka olacak 3 ay snra niğdede işim bitiyor ankaraya dönucem
|
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
|
||
![]() |
||
Serhun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2011 Konum: ÇORLU 59,5 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
|
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler.
|
||
![]() |
||
|
masallah arac guzel ve orjınal gorunuyor. egzoz dısında bır degısıklık yok galıba. orta susturucu ve sılencer varmı? bırde atıker kıt takılı o dıkkatımı cektı... sen neredeydın profılınede yazmamıssın arac 34 plaka olunca merak ettım...
|
||
![]() |
||
|
resimler ekledım 1. sayfaya
|
||
![]() |
||
|
resimler ekledım
|
||
![]() |
||
|
hadı hayırlısı bakalım... en yakın zamanda resımlerını beklıyoruz :))
|
||
![]() |
||
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
|
bendede 206 gti var..memnunum..hos makina ama 106 gti veya 306 gti kullanmadim arasindaki farki sana ayrintili soleyemem..yakita gelince yakio ama pedala basincada gidio :)) hayirlisi ins
|
||
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
||
![]() |
||
volkan_uysal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
|
İddialı olduğuna göre birşeyler yapmışsındır arbaya. Arkadaşım BMW 2011 320d 184 BG hakkını veren mükemmel bir makina, yakın olsaydık seninle kapışmak isterdim. Daha kimse geçemedi ?
|
||
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
varmı ilanı resmi vs. km model fiyat nedir ? renk ? :)
|
||
![]() |
||
|
aldım arkadaslar 206 yı kaporayı verdım
|
||
![]() |
||
|
hayır canım kac tane 206 gtı sahıbı var... :) |
||
![]() |
||
|
1 tanemı 206 gti kullanıcısı var forumda arkadslar
|
||
![]() |
||
|
tıgerland hocam. ben genel olarak orta sert gıderım. oncelıklı amac ekonomı. performans 2. planda :)) yoksa ımkan olsa yakıtın hesabını yapmasam neler tasarlayacagımı gayet ıyı bılıyorum esasında. gecen sene 3 kere bodrum yaptım geldım 3-5 kez ızmır otobanda 200 ustune cıkmısımdır yanı :)) onun harıcınde 110-120 gıderım. dusun ıste yanı. gtı da olsa bırsey farketmez benım ıcın... :D gazla gıdıyorum ama gaza gelmıyorum :))Düzenleyen cecoli - 03 Nisan 2011 Saat 01:23 |
||
![]() |
||
|
206 GTI BENCE LEGENT |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
o zaman tak müdür ne diyim :) benim fikrim bu herkesin düşüncesine saygım var, o zaman sana 106 öneririm vergidende yırtarsın bide tüp taktın mı tammdır :) |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |