![]() |
|
206 gti kullanıcıları yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
yenı moda pıyasada pek bulunmayan audı tarzı ledlı farlardan takarsan super olur :))
sunun gıbı mesela...
Düzenleyen cecoli - 04 Nisan 2011 Saat 11:32 |
||
![]() |
||
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
ben far karartma düşünüyorum fabrıka cıkısı farlar üzerinde oldugu için sararmış baya farlar angel artık demode oldu dıye düşünüyorum
|
||
![]() |
||
|
aracın orjınal oldugu bellı zaten. farlarıda bıraz kararmıs. muhtemelen sen angel takarsın herhalde :))
bırde profılıne ankara/nıgde ımzanada arac bıgılerını yazarsan ıyı olur :)
|
||
![]() |
||
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
araç arkadasımındı uzun zamandır başka bi forumdan 10 gun önce tüp taktırdı 51mm duz boru yaptırdı orta susturucu yok kn fıltre var kalan herşey orjınal 1 parçasında boya var . cd changer falan var bagajda hiçbi 206 gti de bulamassınız ya kaybolmustur ya sökulmustur :)
benım evım ankarada ama kendım niğdedeyim arac 51 plaka olacak 3 ay snra niğdede işim bitiyor ankaraya dönucem
|
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
|
||
![]() |
||
Serhun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2011 Konum: ÇORLU 59,5 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
|
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler.
|
||
![]() |
||
|
masallah arac guzel ve orjınal gorunuyor. egzoz dısında bır degısıklık yok galıba. orta susturucu ve sılencer varmı? bırde atıker kıt takılı o dıkkatımı cektı... sen neredeydın profılınede yazmamıssın arac 34 plaka olunca merak ettım...
|
||
![]() |
||
|
resimler ekledım 1. sayfaya
|
||
![]() |
||
|
resimler ekledım
|
||
![]() |
||
|
hadı hayırlısı bakalım... en yakın zamanda resımlerını beklıyoruz :))
|
||
![]() |
||
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
|
bendede 206 gti var..memnunum..hos makina ama 106 gti veya 306 gti kullanmadim arasindaki farki sana ayrintili soleyemem..yakita gelince yakio ama pedala basincada gidio :)) hayirlisi ins
|
||
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
||
![]() |
||
volkan_uysal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
|
İddialı olduğuna göre birşeyler yapmışsındır arbaya. Arkadaşım BMW 2011 320d 184 BG hakkını veren mükemmel bir makina, yakın olsaydık seninle kapışmak isterdim. Daha kimse geçemedi ?
|
||
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
varmı ilanı resmi vs. km model fiyat nedir ? renk ? :)
|
||
![]() |
||
|
aldım arkadaslar 206 yı kaporayı verdım
|
||
![]() |
||
|
hayır canım kac tane 206 gtı sahıbı var... :) |
||
![]() |
||
|
1 tanemı 206 gti kullanıcısı var forumda arkadslar
|
||
![]() |
||
|
tıgerland hocam. ben genel olarak orta sert gıderım. oncelıklı amac ekonomı. performans 2. planda :)) yoksa ımkan olsa yakıtın hesabını yapmasam neler tasarlayacagımı gayet ıyı bılıyorum esasında. gecen sene 3 kere bodrum yaptım geldım 3-5 kez ızmır otobanda 200 ustune cıkmısımdır yanı :)) onun harıcınde 110-120 gıderım. dusun ıste yanı. gtı da olsa bırsey farketmez benım ıcın... :D gazla gıdıyorum ama gaza gelmıyorum :))Düzenleyen cecoli - 03 Nisan 2011 Saat 01:23 |
||
![]() |
||
|
206 GTI BENCE LEGENT |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
o zaman tak müdür ne diyim :) benim fikrim bu herkesin düşüncesine saygım var, o zaman sana 106 öneririm vergidende yırtarsın bide tüp taktın mı tammdır :) |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |