Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >206
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Veee LPG Dönüşümü...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Veee LPG Dönüşümü...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
coolpixsem Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
25 - Kasım - 1988

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı coolpixsem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2011 Saat 20:05
Merhabalar arkadalar;

Lpg takıracak arkadaslar için ufak bir bilgi daha bugun 20 TL karşılıgı 8.92 Lt  LPG aldım(Birim fiyatı 2.24).şu anda 100 km yaptım.Ve işin en güzel tarafı gaza doya doya bastım yeri geldi 180 km/h bile gördüm.Vites degişim artık 2500 rpm yerine 3500-4000 rpm  Star.Araba kullanmak ne zevkliymiş. 
106 Quiksilver
Atiker LPG Fast Sıralı Otogaz Sistemi
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Nisan 2011 Saat 19:15
arkadaslar hepınıze cok tesekkur edıyorum. sızlere bır faydam oluyorsa ben daha mutlu olurum...

nacızane bılgılerımızı gelıstırmeye calısıyoruz ıste beraberce :))

bılgı ve sevgı paylastıkca cogalır...
Yukarı Dön
dinoco Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
26 - Haziran - 1979

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı dinoco Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Nisan 2011 Saat 19:02
evt konu lpg olunca cecoliyi tek gecerim.. bende lpg ile hiç ilgilenmediğim halde yakından takip ediyorum cevaplarını ..
saygınlıgı uslubu ve kendine has tasfirleri site için emsalsiz değer taşıyor bence..Alkış

Düzenleyen dinoco - 02 Nisan 2011 Saat 19:03
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Nisan 2011 Saat 18:33
Orjinalini yazan: cecoli cecoli Yazdı:

arkadaslar bende burdan hepınıze selamlar gonderıyorum...

ben burada yazdıklarımla lpg bılıncının uyanması adına hareket edıyorum. fıyatına gore markalar var. elbette aralarında farklılıklarda var. bazen parcalar arıza yapabılıyor veya arızalı cıkabılıyorlar. bu tarz durumlarda hemen markayı kotulemekte dogru degıldır. ama bu tarz durumlarda ustanın becerısı etkıleyıcı rol oynuyor. benım gıbı artık sızlerde usta faktorunu dıle getırıyorsunuz. cunku goruyor ogrenıyor ve anlıyorsunuz. soyledıklerımın dogruluguna bızzat sahıt oluyorsunuz..

demekkı bosa konusmuyormusuzz...

sunuda soylemek gerekırse bır lpg sıstemı herhangı motorda benzınlı ıle bırebır denk davranıslar gostermeyebılır...

106 arts arkadasımız gecıslerde tıtreme normal degıl yazmıs ama bazen bunun onune gecemeyebılıyorsunuz. motor duzgun calıssında gecıste hafıfce tıtremıs olsun cok dert degıl. bazı araclar gecıslerde stop edıyor. o aracların sahıplerı tıtremeye 10 kere razı :)) tabıkı tıtremese cok daha guzel olur.

sonucta her motorun calısma egrılerı farklı. her fabrıka yazılım safhasında uzun arastırmalar yapıyor ve verılerı degerlendırıyorlar. sız bu sekılde standart olmayan bır motor sıstemıne unıversal bır puskurtme sıstemını uydurmaya calısıyorsunuz. elbette arada bazı ufak tefek problemler olabılıyor. ama bazı araclarda cok daha orjınale denk calısabılıyor. burada yıne montajın onemı cok cok cok buyuk etkısı var... mınıcık enjektor delıklerının delındıgı yerın ve acısının bıle etkısı var. buna ınanın. bınlerce usta var. hepsının montajı degısık. 10 tane aynı araca 10 farklı ustada farklı ustada montaj yaptırın. aralarında fark olur...

gecenlerde lpg fuarındaydım. butun markaları teker teker ınceledım bılgı topladım. teknolojıyı takıp etmeye calısıyorum. en ılgımı ceken kıt hollanda malı gfı nın dırekt enjeksıyonlu makıneler ıcın olan kıtıydı. yanı tsı fsı, pug 1.6 thp vs hepsıne lpg olabılecek :)) suanda bazı fsı lara prıns oluyor dıyorlar ama ben gormedım sahsen...

neyse sımdılık bu kadar bılgı yeterlı :))) hayırlı gunler
Ne demek boşa konuşmak !
Verdiğin bilgiler için sağol bilgi dağarcımızın LPG köşesinde sen varsın. Senin burada yazdıklarını LPG dönüşümü yapanlara söylediğimizde anlamaya çalışıyorlar. Keşke LPG taktırmadan önce foruma üye olsaydım. Keşke yazdıklarını okuduktan sonra karar verseydim. Lakin son pişmanlık fayda etmiyor. Kendimize artık faydamız olmasa da çevremizde LPG taktırmaya niyetli olanlara senin yazdıklarından hareketle bilgi veriyoruz. Onları iyi usta seçmeleri konusunda bilgilendirmeye çalışıyoruz.
Bak yeni nesil  direkt enjeksiyon sistemine sahip araçlara da LPG takılabileceğini öğrenmiş olduk.
Tekrar tekrar teşekkürler.

Yukarı Dön
Serhun Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Serhun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Nisan 2011 Saat 12:51
Bilgiler için teşekkürler Cem, kolay gelsin.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Nisan 2011 Saat 12:23
arkadaslar bende burdan hepınıze selamlar gonderıyorum...

ben burada yazdıklarımla lpg bılıncının uyanması adına hareket edıyorum. fıyatına gore markalar var. elbette aralarında farklılıklarda var. bazen parcalar arıza yapabılıyor veya arızalı cıkabılıyorlar. bu tarz durumlarda hemen markayı kotulemekte dogru degıldır. ama bu tarz durumlarda ustanın becerısı etkıleyıcı rol oynuyor. benım gıbı artık sızlerde usta faktorunu dıle getırıyorsunuz. cunku goruyor ogrenıyor ve anlıyorsunuz. soyledıklerımın dogruluguna bızzat sahıt oluyorsunuz..

demekkı bosa konusmuyormusuzz...

sunuda soylemek gerekırse bır lpg sıstemı herhangı motorda benzınlı ıle bırebır denk davranıslar gostermeyebılır...

106 arts arkadasımız gecıslerde tıtreme normal degıl yazmıs ama bazen bunun onune gecemeyebılıyorsunuz. motor duzgun calıssında gecıste hafıfce tıtremıs olsun cok dert degıl. bazı araclar gecıslerde stop edıyor. o aracların sahıplerı tıtremeye 10 kere razı :)) tabıkı tıtremese cok daha guzel olur.

sonucta her motorun calısma egrılerı farklı. her fabrıka yazılım safhasında uzun arastırmalar yapıyor ve verılerı degerlendırıyorlar. sız bu sekılde standart olmayan bır motor sıstemıne unıversal bır puskurtme sıstemını uydurmaya calısıyorsunuz. elbette arada bazı ufak tefek problemler olabılıyor. ama bazı araclarda cok daha orjınale denk calısabılıyor. burada yıne montajın onemı cok cok cok buyuk etkısı var... mınıcık enjektor delıklerının delındıgı yerın ve acısının bıle etkısı var. buna ınanın. bınlerce usta var. hepsının montajı degısık. 10 tane aynı araca 10 farklı ustada farklı ustada montaj yaptırın. aralarında fark olur...

gecenlerde lpg fuarındaydım. butun markaları teker teker ınceledım bılgı topladım. teknolojıyı takıp etmeye calısıyorum. en ılgımı ceken kıt hollanda malı gfı nın dırekt enjeksıyonlu makıneler ıcın olan kıtıydı. yanı tsı fsı, pug 1.6 thp vs hepsıne lpg olabılecek :)) suanda bazı fsı lara prıns oluyor dıyorlar ama ben gormedım sahsen...

neyse sımdılık bu kadar bılgı yeterlı :))) hayırlı gunler

Düzenleyen cecoli - 02 Nisan 2011 Saat 12:24
Yukarı Dön
Serhun Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Serhun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Nisan 2011 Saat 11:19

Paylaşımlar için teşekkürler, hayırlı olsun güle güle kullanmanız dileğiyle.

Yukarı Dön
oguzhan29 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı oguzhan29 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Nisan 2011 Saat 11:12
arkadaşlar cecoli abimizin sözünün arkasındayım sistemlerde arabaya uymama gibi bişe yok iş ustada bitiyor istanbul ve çevresindeki lpg taktıracak arkadaşlar cecoli abimize danışarak taktırın iş ustada bitiyor
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Nisan 2011 Saat 09:41

aslında benimde aklımda hiç atiker yoktu uyumsuz diyorlardı kafamda tek bir marka vardı en uyumlu olarak taktırabileceğim teleflex ti fakat baya bi tuzlu bi sistem (2100 tl) ama ben cecoli ustam ve peugeot servisindeki arkadaşımın bana tavsiyesi ile atikere kanaat getirdim.çünkü arkadaşım bu konuda usta çok ama çok önemli dedi.usta vardır teleflex gibi bir sistemi mahfeder usta vardır atikeri kral yapar dedi. 1 ay içerisinde atikeri taktırıyorum bakalım ne olacak.

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Nisan 2011 Saat 01:24
Orjinalini yazan: 106_arts 106_arts Yazdı:

Orjinalini yazan: ose307 ose307 Yazdı:

ben atikerden sogudum valla 106ma taktırmıstım arabanın anasını aglattı ankaranın en buyuk atiker bayısınde taktırdım

atikerden soğuma dostum takan ustadan soğu

kim ne derse desın atiker kalite bi ürün değil. brc taktırdım 2 senedir ayar yaptırmaya bile gitmedım tam 2 sene
Öyle ya brc kalite. Diğer LPG dönüşüm sistemlerine vereceğimiz paranın iki katını veriyoruz. Kaliteli ürün diye. Sonra sinir oluyoruz. Daha 10 ay bile olmadı taktıralı BRC pardon PRC olmalı bence Embarrassed rezalet diz boyu. Hala ufak tefek problemlerim var.  Müsait bir zamanda bütün LPG sistemini  söktürüp yeniden montaj yapıtıracağım. Haa bunu garantisi karşılar mı bilmiyorum. PRC = Kalite ya karşılar Gülme
BRC den memnun olanlar aslında brcden değil ustadan memnunlar, atikerden memnun olanlar aslında ustadan memnunlar.
BRC, ATİKER ya da diğer sistemlerden memnun olmayanlar ise aslında ustadan memnun değiller. Bizzat yaşadım biliyorum.
Bu arada yukarıda BRC=PRC  dememin esas sebebi ustama olan sinirimdendir. Garibim sistem adamın elinden az çekmedi. AğlamaTabii biz de biraz sinirlenmek hakkımız olsa gerek. Kimseyi kötülemek gibi bir niyetim yoktur.
Bu konuda CECOLİ üstadı tekrarlamaktan başka yapılabilecek ya da söylenebilecek söz yoktur.
Usta,
Usta,
Usta...
Yukarı Dön
106_arts Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Forumdan Banlandı.

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 106_arts Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Nisan 2011 Saat 00:45
geçişlerde aracının teklemesi normal degıl dostum
Yukarı Dön
tugrahan Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
09 - Ağustos - 1978

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tugrahan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2011 Saat 23:45
iki hafta önce brc takıldı benim  306  ya
bayağı sancılı bir 1 hafta geçirdim  ama kesinlikle kitle alakalı bir durum değil
işi bildiğini sanıp bilmeyen beceriksiz ustalar yüzünden

kesinlikle  bu devirde lpg şart  2 hafta içerisinde  1100 km yol yaptım
toplam  lpg ye verdiğim para  210 tl dir   bu km yi benzinde yapsam  en az 300 tl
yakıt masrafım olurdu
PEUGEOT 306 XR 1.8 16v
brc my-11 lpg kit
Yukarı Dön
oguzhan29 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı oguzhan29 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2011 Saat 23:20
cecoli abimize bu sağladığı faydalardan dolayı çok çok teşekkür ediyorum
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
Yukarı Dön
3rkans Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
01 - Ocak - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 3rkans Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2011 Saat 22:29
Hayırlı olsun güle güle kullanman dileği ile ''Tüplü ve Öfkeli''
206 X-line the Orginal
Mersin
Yukarı Dön
motoberk Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
25 - Mayıs - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı motoberk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2011 Saat 21:55

senın aracında safe fast kıt takılı. fakat semıhın aracına ben fast kıt taktırdım. ıkısının yazılımları farklı oldugundan dolayı bıraz degısık ozellıklere sahıp ve bırbırınden farklı davranıs gosterebılırler. o acıdan bırebır kıyas etmemek lazım...

safe fast kıtte gaza gecıs mantıgı farklıdır. ya devır duserken gaza gecer yada devır yukselırken. yazılımda bunun secenegı vardır. sende gaza basıp gıderken gaza gecmemesı bundan olabılır. bırde yapılan ayarlarda cok onemlıdır... bılgın olsun...

fakat fast kıtte gereklı degerler elde edıldıgınde hıcbır verıyle baglantısız bır sekılde gaza gecıs yapılır. ıster devır duserken ıster yukselırken...

Bunları bilmiyordum aydınlattığınız için teşekkür ederim.Gülme 
Peugeot 206 1.4 XR Presense OV
Atiker Safefast lpg sistemi
Yukarı Dön
mon Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
12 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mon Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2011 Saat 21:25
bendede atiker var maşallah çok güzel. şak diye geçiyor gaza km de karma 15-16 krş yakıyor. lpg fiyatı 2.04 civarı
206 2001 1.4 Colorline, Atiker

İlim dahi sanma senindir,
Bilim dediğin yalnız Rab içindir.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2011 Saat 21:19
rıca ederım ne demek :)
Yukarı Dön
coolpixsem Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
25 - Kasım - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı coolpixsem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2011 Saat 21:03

Orjinalini yazan: coolpixsem coolpixsem Yazdı:

ben atikerden sogudum valla 106ma taktırmıstım arabanın anasını aglattı ankaranın en buyuk atiker bayısınde taktırdım

Hocam ne gibi problemleriniz oldu paylaşırsanız sevinirim.Belki bizim başımızada gelir müdahale etmemiz hızlı olur

semıhım sen rahat ol yanındayızz :))

Eyw Cem abi valla sen olmasan ben cesaret edipte taktıramazdım.Tekrar cok teşekkur ederim abi yardımların için.Allah seni başımızdan eksik etmesin Alkış
106 Quiksilver
Atiker LPG Fast Sıralı Otogaz Sistemi
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2011 Saat 20:36
Orjinalini yazan: coolpixsem coolpixsem Yazdı:

Hocam ne gibi problemleriniz oldu paylaşırsanız sevinirim.Belki bizim başımızada gelir müdahale etmemiz hızlı olur

semıhım sen rahat ol yanındayızz :))
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2011 Saat 20:35
Orjinalini yazan: motoberk motoberk Yazdı:

GülmeHayırlı olsun kardeşim, titreme olayı bendede oluyor alıştım artık. Bide araç gaza geçmeden hareket ettiğimde tık sesi geldikten sonra araç gaza rölantidekinden çok daha uzun sürede geçiyor. Sendede öylemi dikkat ettin mi?

senın aracında safe fast kıt takılı. fakat semıhın aracına ben fast kıt taktırdım. ıkısının yazılımları farklı oldugundan dolayı bıraz degısık ozellıklere sahıp ve bırbırınden farklı davranıs gosterebılırler. o acıdan bırebır kıyas etmemek lazım...

safe fast kıtte gaza gecıs mantıgı farklıdır. ya devır duserken gaza gecer yada devır yukselırken. yazılımda bunun secenegı vardır. sende gaza basıp gıderken gaza gecmemesı bundan olabılır. bırde yapılan ayarlarda cok onemlıdır... bılgın olsun...

fakat fast kıtte gereklı degerler elde edıldıgınde hıcbır verıyle baglantısız bır sekılde gaza gecıs yapılır. ıster devır duserken ıster yukselırken...

bırde pek onemsenmeyen lpg bakımlarını onemle hatırlatmak ısterım. her 10.000 km de bır fıltre degıstırılerek genel kontrol yapılmalıdır. bu durum hem garantının saglanması hemde sıstemın uzun omru acısından onemlıdır...

ayrıca motora lpg yenı takıldıgı anda sıstem tam stabılıte ıle calısacak dıye bır durum soz konusu degıl. kımse bunun garantısını veremez. her sıstemde duruma gore sonradan mudahaleler gerekebılıyor.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 291 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 315 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107407 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1496 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3079 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 9387 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 8670 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 883 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 899 0 ankaralı_emre
konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 1577 1 Eren yıldız
konu icon Otomatik şanzıman da vuruntu son mesaja git 55428 87 Eren yıldız
konu icon Isı Kalkanı son mesaja git 301 0 kaya52
konu icon E-3008 Otomatik D Vitese Alma Sorunu son mesaja git 1212 0 CBerkG
konu icon pejo 106 son mesaja git 2153 0 badking530
konu icon Start stop son mesaja git 267 0 İlyas41
konu icon Peugeot 208 2021 Model 1.2 PT - Klima Fan Sorunu son mesaja git 2504 0 berkancelik
konu icon Peugeout 208 Otomatik Şanzıman Sorunu son mesaja git 568 0 Ozgur30
konu icon Urea Egzoz Emisyon Arızası son mesaja git 2042 0 Şmşk
konu icon Presence of water in diesel fuel filter son mesaja git 15978 23 M.Emin
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JULY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Eren yıldız 2
alibozoglu1 1
İlyas41 1
badking530 1
CBerkG 1
kaya52 1
karauurböcei 1
ankaralı_emre 1
Pyrs 1
Barisge 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English