![]() |
|
206 gti sanziman |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Mart 2011 Saat 20:03 |
arkadaslar gecen gun aracim calisir haldeyken aractan disari ciktigimda cak cak vuruntulu bi ses geliodu..bende bindim tekrar kapi acik debriyaja bastim ses kesildi,biraktim tekrara basladi,bu baski balatadanmi gelio yoksa baska biseymi anlayamadim?vites bostayken ses gelio debriyaja basiorum gidio..nedendir acaba ?
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
debriyaj bilyasımı öyle bi parca var o olabilir
|
|
![]() |
|
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
herzaman yapmio arada yapio bu sesi bilya olsa her zaman yapar heralde dimi ?
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
d3Li ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
plesenk bilyasi yuksek ıhtımalle
|
|
![]() |
|
saolun arkadaslar tsk ederim...bi baktirmam icab etcek heralde :(
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
d3Li ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
bendede benzeri var ses gelıo debrıyaja basınca ses gıdıo ustam plesenk bılyası dedı 350 lıra dedı sımdı yaptırma baskı balata degostırırken bunuda yaparız dedı
|
|
![]() |
|
yururu icin bi problem yaratmaz ins ???
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
sn. voodoo eger baktirirsaniz sonuclari buraya da yazarsaniz kendi adima memnun olurum. Zira bu sesin normal oldugunu dusunuyorum.
|
|
![]() |
|
nasil yani ? bi anormallik oldugu kesin tabikide ama...siz ole bi yazmissinizki korktum simdi....
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Cok cirlamadigi surece ya da soylediginizin tam tersi (yani debriyaja basinca ses cikmasi) olmadigi surece normal oldugu kanisindayim. Ama dedigim gibi baktirirsanizda buraya gelip yazarsaniz ben de bilgilenmis olurum. Cunku ayni durum benim aracimda da az miktarda var. |
|
![]() |
|
inshallah hepimiz bilgilenmis oluruz...bende bilmiorumki bir haftadir var bu..ama devamli olmuo arasira yapio benimde kafama talidi habire park etmeden once kapiyi acip dinlemeye basladim her defasinda yapiomu acaba die :(
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
Prizdirek bilyasıdır. Genelde daha soğuk havalarda belli olur o ses. Biraz ısınınca keser o sesi çıkartmayı. Baskı balata değişiminde o bilyada değişiyor. Haricen bir sorun çıkartmıyor sadece ses yapıyor soğukken.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
motorun soguk olmsindan degil ilk calistirdimda yok...sonra herhangi bir arada durdugumda duraksadigimda yapio,motor sicakligla alakali dil buyuk ihtimalle...
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
guncel
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |