|
308 direksiyon simidi? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
mimitt
2. Vites 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 30 Mart 2011 Saat 14:08 |
308 in direksiyon simidini deri yapmak istiyorum ama orjinal deri simit için 750 tl istediler 308 cc ve sanırım rc z deki direksiyon simidi,çok istesemde o parayı vermem,hemen hemen servisten çıkıp ankaradaki yıldız sanayi(hurdacılar) sine gittim bir kaç tane 308 vardı araçların tepelerine tırmanarak direksiyonlarına baktım ama deri olanı bulamadım,İstanbul artcar la görüştüm fiyat aldım uygun fiyata deri kaplıyorlar istanbula geldiğim bir ara durumda müsait olursa yaptırıcam ama ondada gene airbag kısmına dokunamıyorlar iki bölge arasında bariz bir fark olacak kötümü durur sizce.YOKsa kalitelisinden bir kılıf alıp kullanmak dahamı iyi olur,hatta şerit şekilden satılan kılıflar var sararak kaplıyorsunuz simidi onlardan mı kullansam
|
|
masumserseri
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
evet art kar bıraz tuzlu
ıstersen tokapıda kısmet oto doseme var
dılersen daha uyguna ve guzel bır sey yaptırabılırsın
karar senın
|
|
2009 FİESTA TDCİ STİL PAKET
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |