![]() |
|
egzozdan ceza yedim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Mart 2011 Saat 00:58 |
arkadaşlar egzozdan ceza yedim ancak araç ne bağırıyorduı nede pati çekiyordu 2 vitesle gidiyordum polis durdurup ceza yazdı.3 gün izin belgesi verdi ben şimdi egzozu değiştirip gidicem sanırım.bide kontrol ediceklermi onuda bazıları kontrol etmez diyor bazılarıda eder diyor.adam zevki ceza yazması yetmedi bide dediki arkadaki filmi söktür dedi ben sinirimden bu egzoz bu film muayeneden geçiyor ancak sizden niye geçmiyor deyince 140 tl yazdı.yarın izin belgesinin son günü naapmam gerek arkadaşlar başına gelen varmı???
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kardesım kontrol edıyorlar orjınal egzozuyla gıt ondan sonra bunu aracına uygula :) http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13548&title=elektrOnİk-egzoz
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
ortak sana kıl biri denk gelmiş ters gitme sakın tamam abi de geç git banada egzozu sök dedi falan filan şimdi bişey demiyor. kıl birine denk gelmişsin sen.
|
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öylede dostum cezayı yazdı şimdi ben şimdi egzozu söküp yeni egzoz mu taktırıp muayeneye götürcem muayene egzoz muayenesi sıfırlanıyor diyorlar ben bi türlü anlamadım..
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
egzozdan hiç ceza yemedm ama muayeneye giderken org. egzoz takıpta gitmiştim geçtikten sonra spor egzozu geri takmştm.
|
|
![]() |
|
orj egzozu yok ancak bulabilirmiyim bilmiyorum yarın sabahdan kalkıp sanayiye gidicem normal sessiz bir egzoz olur sanırım
|
|
Peugeot 106 XR..
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
bende de yoktu gittim egzozcuya sıfır bi egzoz taktı muyaneden gçene kadar kalsın dedi muyenden geçtim geri söktü spor egzozu taktı 40 tl vermştm sırf muayneden geçmek için
|
|
![]() |
|
volkan22 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: kibris Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
Kardeşim eksoz dan direk yazması yanlış uyarmadan
ama sana gıcık biri denk gelmiş yapacak bişey yok senin yapacagın biran önce orginal bir eksoz tak. muayeneye goturr onaylat kurtul sonra gerı istersen gotur kendi eksozunu tak ama sana kancayı takmassa o polis:)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
gecmıs olsun abıcım. fakat abarth tarzı egzoz takan her kısı bu durumdan dolayı ceza yeme rıskı ıle beraber hareket edıyor. bunu unutmamak lazım...
|
|
![]() |
|
Emre Ekrem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
Bende Remus var, orta susturucu takılı ve çok ses çıkarmıyor, çevirmelerde hep gaza bastırırlar ve bekledikleri olmayınca sırf ceza kesebilmek için trafik setine kadar kurcalar bir şey bulamaz teşekkür eder gönderirler.
|
|
![]() |
|
hunterakon ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hunterakon
geçmiş olsun sende katıldın:D benim eski aracım tipo ydu performans eksoz ve cam filmi vardı cam film ini 10 tl ye almıştım 130 tl ceza kesmişlerdi:D kırmızı ışıkta beklerken oldu:D genel kurmay ın ordaki kavşakta oldu önümde 5 tane araç vardı hepside full dark cam filmliydi geldi beni buldu ve ceza kesti:D eksoz a bişi demedi allahtan ertesi hafta yine kırmızı işikta beklerken bu sefer emniyet genel müdürünün evinin önünden geçerken polis eksozdan kenara çekti eksozu susturun yoksa aracı bağlayacam dedi bende silencerı taktım sonra madem bu vardı nie yapmadın dedi bende iftardan çıktım unutmuşum dedim (ozamn ramazandı) tamam devam et dedi bişi yazmadan gittim ama 10 liralık cam filmine yazıyorlar hiç acımıyorlar |
|
2011 206+ comfort 1.4i landirenzo lpg
Aracım http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=13376&title=hunterakondg-monster206lpggriankgncel |
|
![]() |
|
tebrık edıyorum kardesım. ıste bende herzaman bunu soylerım. tatlı ses veren egzoz takın abart a ne gerek var. polısten kacmanın hıc anlamı yok. cunku elbet bır yerde yakalanıyorsunuz. ayrıca bu kontroller eskıye nazaran daha fazla bunuda bılmenızı ısterım...
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
malesef benim aracıda bağlayıp trafikten men etmişlerdi. Artık ekzos ve cam filmine karşıyım :((
|
|
![]() |
|
dogru yolu bulmussun. ama keske bu tecrube olmamıs olsaydı...
|
|
![]() |
|
axi206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Mart 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
ben arabayı aldıgımda uzerınde silencerli egzoz vardı. bende ellemedım hala oyle duruyor. cok fazla bagırmıyor ama yınede orjınale cevırmeyı dusunuyorum.hatta cut out sıstemı yaptırmayı dusunuyorum.haftaıcı arabayı pek kullanmıyorum o yuzden gıdıp fıyat falan alamadım. egzoz yuzunden 290 tl ceza yemek koyar adama
|
|
![]() |
|
sılencerlı egzoz a belkı bırsey demeyebılırler ama kıl bır polıse rastgelırsen onu bıle kabul etmeyebılır. sonucta orjınal dısı :)
|
|
![]() |
|
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
Geçmiş olsun :) acını ÇOoooooooooook iyi anlıyorum bende yemiştim :)) hatta bende konu açmştım 140 tl yediğim ay içinde ödedim 105 tl ye mal oldu indirim oldu + sana yine insaflı davranıp izin kağıdı vermişler bende direk çekiciye bağlayıp götürdüler 60 tlde oraya bayıldım geçmiş olsn ALLAH beterinden saklasın :)
|
|
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
|
![]() |
|
bugun gittim egzozu taktırdım götürüp gösterdim sesini dinlediler tamam dediler.bilgisayardan men düştüler.olay il trafik şube müdürlüğüne o kadar yakın bir yerde olduki allahtan bağlamadılar.1 sokak ötesi il trafik şubesiydi.şimdi egzozum sustu dünya varmış kafamı şişiriyormuş bunu anladım araçtan zevk alır oldum inanın iyiki kesmişler denilecek boyuta gelmiş durum.artık egzozsuzum
bu arada filmlere laf edicek olduklarında küçük bi ayrıntı tabi bütün polis araçları filmli hatırlatıyorum onlara tamam diyolar :)
|
|
Peugeot 106 XR..
|
![]() |
|
powerclub206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 19 Mart 2011 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı powerclub206
kardeş bende yedim 130 tl 1 hafta izin belgesi yazdı. söktürüp gittim emniyete kıl bi memur geldi egzoza gözünün ucuyla baktı geçti. bu seferde camdaki filme salça oldu bunuda söktür cezası var dedi bende hiç oralı olmadan gittim
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |